2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Nil ismine aşığım 😍 ama kuzenim kızına koydu kaptılar 😂 hem de onun da adı neslihan, senin de neslihan olduğunu tahmin ediyorum 😅
Ay yağız da nasıl beyefendi bi isim ama 💙

Ya bende çok seviyorum kızım istiyo illaki Nil olsun diye ama seslenirken falan Niğiiil oluyo bi değişik sanki😂 bilemedim yoksa çok kibar🥰

Yok ben o Hanlılardan değilim bacım😜

Ya bende çok seviyorum kızım istiyo illaki Nil olsun diye ama seslenirken falan Niğiiil oluyo bi değişik sanki😂 bilemedim yoksa çok kibar🥰

Yok ben o Hanlılardan değilim bacım😜
Hahaha diğer arkadaşı kastettim balım ness anca neslihanın kısaltmasıdr bence 😂😂 N Neess
Ya nil bebeksiii tatlı bi isim bi de kızımız da pek güzel çok asil duruyo 😅 benim eş de deniz diye tutturdu ferahlatıcı bi isimmiş ama o kadar da kız ismi varken unisex bi isim koyup hakkımı harcamak istemiyorum 😂😂😂

Nil ismine aşığım 😍 ama kuzenim kızına koydu kaptılar 😂 hem de onun da adı neslihan, senin de neslihan olduğunu tahmin ediyorum 😅
Ay yağız da nasıl beyefendi bi isim ama 💙
Bende çok seviyorum canım az kalsın görümceme kaptırıcaktık neyse ki milaya karar verdiler😂 inşallah birde kızım olur da yine bize kısmet olur😅 evet doğru tahmin🙈☺️ Eşiminde adı yiğit o yüzden bana çok uyumlu geliyor☺️ Yağıza ben bayılıyorum inşallah oğluşuma kısmet olcak🥺☺️ eşimin babası 5 yaşındayken vefat etmiş nadirde onun adı

Hahaha diğer arkadaşı kastettim balım ness anca neslihanın kısaltmasıdr bence 😂😂 N Neess
Ya nil bebeksiii tatlı bi isim bi de kızımız da pek güzel çok asil duruyo 😅 benim eş de deniz diye tutturdu ferahlatıcı bi isimmiş ama o kadar da kız ismi varken unisex bi isim koyup hakkımı harcamak istemiyorum 😂😂😂

Hahahah ayy sahi ya sorry evet jeton yeni düşüyo benim😂

Kızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre 😂😂

Bende çok seviyorum canım az kalsın görümceme kaptırıcaktık neyse ki milaya karar verdiler😂 inşallah birde kızım olur da yine bize kısmet olur😅 evet doğru tahmin🙈☺️ Eşiminde adı yiğit o yüzden bana çok uyumlu geliyor☺️ Yağıza ben bayılıyorum inşallah oğluşuma kısmet olcak🥺☺️ eşimin babası 5 yaşındayken vefat etmiş nadirde onun adı
Ayy allahtann 😂 evet gerçekten çok uyumlu olmuş eşinin ismiyle hem de çok anlamlı gerçekten ismiyle yaşasın inşallah minik adam 🙏🏼
Kızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre 😂😂
Of şu milletin üstüne vazife olmayan şeylere karışması beni benden alıyo 😂 herkes beğendiği ismi çocuğuna koysun arkadaşım tuttuk mu sizi dimi. Ben öneri istemediğim halde ısrarla bi isim söylediklerine sen çocuğuna koyarsın inş falan diyorum 😅

Ah olmaz olur mu kız olursa nil yade olcak demiştim ne o öyle milyarder gibi dediler😂😂 sanki fikirlerini soran olmuş gibi. O yüzden en doğrusu hiç söylememek doğunca öğrensinler😅

deniz ismi çok güzel ama onu yeğenime kaptırdık erkek yeğenim :KK70:

Ayy allahtann 😂 evet gerçekten çok uyumlu olmuş eşinin ismiyle hem de çok anlamlı gerçekten ismiyle yaşasın inşallah minik adam 🙏🏼

Of şu milletin üstüne vazife olmayan şeylere karışması beni benden alıyo 😂 herkes beğendiği ismi çocuğuna koysun arkadaşım tuttuk mu sizi dimi. Ben öneri istemediğim halde ısrarla bi isim söylediklerine sen çocuğuna koyarsın inş falan diyorum 😅
İnşallah canım çok sağol🥰🥰 isimlerde belli oldukça daha çok duygulanıyor insan🥺🥺

deniz ismi çok güzel ama onu yeğenime kaptırdık erkek yeğenim :KK70:
İşte evet erkeğe daha güzel sanki, zaten erkek ismi konusunda kıtım 😂 o kadar kız ismi varken bunu kızda kullanmıyım diyorum bi yandan😂 bi yandan da adam heves etti şimdi geçen tv de halay müziği var serçe parmağını karnıma koymuş kızımla ilk halayımız diyo ahaahhahs kıyamıyorum da 🤷🏻‍♀️
İnşallah canım çok sağol🥰🥰 isimlerde belli oldukça daha çok duygulanıyor insan🥺🥺
Ben şuan sizinkilere de çok duygulanıyorum 😢 hamile kalmadan önce bebeklere bu kadar düşkün olduğumu bilmezdim 😅

evet ya erkek olsaydı tıkanır kalırdık erkekte resmen isim yok şu ara karan ismi olmasa ne koycaz bilmiyorum :KK70:
Ayy deme benim eşimde karan istiyo yaa 😒 benim ilk oğlumun ismi bulut ben ona uygun biseyler istiyordum Buğra Burak gibi..ama baştan anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa o karar verecek diye kazanan o oldu tabisiii 😒

L Larissa canım beni listeden tamamen silebilirsin kalp atışı sıfır ve 9.haftada olmama rağmen gelişim 6+6 haftada kaldı. Ex fetüs diye rapor çıktı..yarın sabah kürtaja gireceğim maalesef 😔😔 İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Hepinize sağlıklı güzel bir gebelik diliyorum
Merhaba, çok geçmiş olsun. Öncesinde kalp atışı duymuş muydunuz ? birde hamilelik belirtileriiz azalmmış mıydı merak ettim. Bende de 4 düşük varda merak ediyorum. Bende çok kaygılıyım

Ayy deme benim eşimde karan istiyo yaa 😒 benim ilk oğlumun ismi bulut ben ona uygun biseyler istiyordum Buğra Burak gibi..ama baştan anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa o karar verecek diye kazanan o oldu tabisiii 😒
bu aralar en popüler erkek çocuk ismiymiş canım ondan öyle söyledim. güzel bir isim aslında. erkekte çokta tercih yok erkek olsaydı 9 ay bulamazdım isim :KK70:

X