- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Bu haftalarda proteine ağırlık vermek gerekiyormş ama bende çok az yiyorm. Beni bile idare etmiyordurEt yiyemiyorum ya öğürüyorum hemen
Bu haftalarda proteine ağırlık vermek gerekiyormş ama bende çok az yiyorm. Beni bile idare etmiyordur
Yoğurt süt kefir hepsi benden sorulurProtein ve benhala mümkün değil hala içim almıyor ne yumurta ne süt ne yoğurt nolacak böyle bilmiyorum korkuyorum dişlerim falan dökülmesin neler duydum
Yani bebek rahimin icinde hatta plesantanin icinde ve ultrason plesantaninda icini gosteriyor pek bi anlam veremedim o yuzden.İnanın bende anlamadım ve ilk defa duydum böyle bir şey başka yaşayan duyan var mı diye merak ettim açıkçası haftaya bir de devlete gitmeyi düşünüyorum bu sorunu da bahsedicem böyle bir şey mümkün müdür diye
Teşekkür ederim cevabınız için
Eşinin duygusallığı ben şokKızlar eşim ilk doğum günümde böyle hediyelerin olduğu bi kutu hazırlamıştı. İlk yaş günümden itibaren hediyeler var içindetabi o zaman çıtırım daha 22 yaşındayım 22 hediye vardı neyse içinden ilk yaş günlerimin hediyelerini aldım işte bunlar bana bi duygulanma geldi Şimdi bizim kızımız kullancak, çerçevede de benim bebeklik fotom var artık içine bizimkinin fotosu olcak ay yazarken ağlıyorum
Harbiden yaaaKızlar eşim ilk doğum günümde böyle hediyelerin olduğu bi kutu hazırlamıştı. İlk yaş günümden itibaren hediyeler var içindetabi o zaman çıtırım daha 22 yaşındayım 22 hediye vardı neyse içinden ilk yaş günlerimin hediyelerini aldım işte bunlar bana bi duygulanma geldi Şimdi bizim kızımız kullancak, çerçevede de benim bebeklik fotom var artık içine bizimkinin fotosu olcak ay yazarken ağlıyorum
Taaaaaa 8 yıl önce ilk doğum günüm falan sevgiliyiz tabi adam üstüne numaralamış 1-2-3 yaş diyeEşinin duygusallığı ben şokbana böyle bişey yapsa anlayamadım diyip açıklama beklerm. Hamilemsn diye sorarm
şuanki gardiyanımız amaHarbiden yaaa
Romantizmde çağ atlamış adam tebrikkk ediyorummmm
Sen de ağla tabi hakkındırçok duygulu
Eşimi 12 yaşından beri tanıyorum bana yapmaya kalksa 12 hediye yine karlı benmkiTaaaaaa 8 yıl önce ilk doğum günüm falan sevgiliyiz tabi adam üstüne numaralamış 1-2-3 yaş diyeyanında olamadığım her doğum günü için diyerek başlayınca al sana açıklama tabi o eski halinden eser yok şimdi
şuanki gardiyanımız ama8 sene önce romantikmişsin dedim of neler var içinde neleerrr
Ahahah çok iyiii 12 yaş ya benim gözüme 22 bile erken geliyoduEşimi 12 yaşından beri tanıyorum bana yapmaya kalksa 12 hediye yine karlı benmki
Yaaaa
Aaa benim eşimin önüne 1 kg çikolata koy bitirir asla ne midesi bulanır ne doyar öyle bir çikolata canavarıBenm elimde tatlı sevmiyor bence erkekler sevmiyorbazen çikolata yiyorm ben onu yesem şekerden kör olurum diyor bana
Çok heyecan çookkkkYaaaacanımm bende çok heyecanlandım 11de randevum giricez şimdi
sen hissediyo musun yoksaKızlar bebeği hisseden var mı aranızda :)
Beeen bazen kendi kendine bazende durtunce..bu aralarda sola yatmamdan rahatsız olup ittiriyoKızlar bebeği hisseden var mı aranızda :)
Yokk canım ben de henüz hissetmiyorum bugün uygulamada artık hissetmeye başlayabilirsiniz yazıyodu da merak ettim varmı hisseden diyeÇok heyecan çookkkk
sen hissediyo musun yoksabi tık öndesin ya ben malesef hissetmiyorum hala doktorum da 18. Haftalarda falan dedi
Yaaa gerçekten mii ne güzellBeeen bazen kendi kendine bazende durtunce..bu aralarda sola yatmamdan rahatsız olup ittiriyo
Yok benim ikinci canım..ikiside erkek.ilkinde 20.haftalardan sonra hissettim bunu 10 gün oldu hissedeli yani emin olaliYaaa gerçekten mii ne güzellilk gebeliğiniz mi sizin de
Yaa maşallah Allah bağışlasın canım. İlkinde 20. Haftalarda hissettin demek benim de ilk inşallah daha erken hissederim sabırsızlanıyorumYok benim ikinci canım..ikiside erkek.ilkinde 20.haftalardan sonra hissettim bunu 10 gün oldu hissedeli yani emin olalihergun olmuyo ama arada çok dinlersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?