Sanırım papp-a değerin düşük olduğu için böyle çıkmış. Ama bende amniyon yerine nifty yaptır. Daha yüksek riskli arkadaşlarda bile temiz sonuç geldi çok şükür
Kızlarım yicem sizişansıma doktorumun acil ameliyatı çıkmış 2 de şuan acilen hastaneye gidiyoruz hahah erkene çekmek istesem olmazdı güne şanslı bir tik atıyorum
Kızlarım yicem sizişansıma doktorumun acil ameliyatı çıkmış 2 de şuan acilen hastaneye gidiyoruz hahah erkene çekmek istesem olmazdı güne şanslı bir tik atıyorum
şafak 14Benim de şafak 7
şafak 14bu el cihazlarından mı alsam bende grupta biri almıştı bari oturup kalp atışı dinlerim bazen orda olduğundan emn olamıyorum
Kankim artık kendine benden bi kahve söylersin en acısından
Pipi yok ama güzel bi kız var olur muLarissa senden pipi fotosu bekliyorum hadi çok bekletme bizi
Oyyy maşşallahh canımmm bal köpüğüüüKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Kızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Kızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Pipi yok ama güzel bi kız var olur mu
Aayyy inanmıyorummmKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Ay USG resmine bak maşallahKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Moral vereceginizi bildigimden hemen buraya yazdim :) papp-a nasil yukselicekSanırım papp-a değerin düşük olduğu için böyle çıkmış. Ama bende amniyon yerine nifty yaptır. Daha yüksek riskli arkadaşlarda bile temiz sonuç geldi çok şükürİçini ferah tutmaya çalış bu testler çok saçma testler aslında ya tanı koymuyorki oran veriyor daha çok stres. Ama dediğim gibi ben olsam amniyon yerine nifty yaptırırm, amniyonda komplikasyon riski vs var çünkü
Evet oyle dusunuyorumcnm bence amniyon sıvısından önce nifty testi yaptır. amniyon sıvısı alımı bebek için riskli olabiliyor ancak nifty de sdce kan veriyorsun ben 2650 TL ye yaptırdım. ikili testler güvenilir değil. bunlarla kendini hemen üzme.
Kızım kocasız kaldı ama bi kız kankisi oldu şu an itibariyleKankim artık kendine benden bi kahve söylersin en acısındancorttttttlama keyffiiii
Pipi yok ama güzel bi kız var olur mu
Teşekkürler canımarada olması normalmiş bebek büyüdüğü için yer yapıyormuş. Vajinal de rahîm falan iyi görünüyormuş bir sıkıntı olup olmadığına bakıyorlar. Suyuna falan da
Yaaaaaa sana da benim gibi olduu canıım hayırlıı olsuun çok sevindim gönlündeki oldu sağlıkla hayırla gelsin kızıınKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?