- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
Benim netleşti bariz goruduk pipiyi tahmin etmiştim zaten tabi ozamana kadr netleşir seninde canimAynen ben de duymuştum onu bakalım artık en geç 3 4 haftaya hepimizin netleşir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim netleşti bariz goruduk pipiyi tahmin etmiştim zaten tabi ozamana kadr netleşir seninde canimAynen ben de duymuştum onu bakalım artık en geç 3 4 haftaya hepimizin netleşir inşallah
Ne güzel maşallah canım sağlıkla al kucağınaBenim netleşti bariz goruduk pipiyi tahmin etmiştim zaten tabi ozamana kadr netleşir seninde canim
Amiin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahNe güzel maşallah canım sağlıkla al kucağına
Calisan anneler için elektrikli göğüs pompası elzemdir..ana kucağı puset..ateş ölçer elzemdir olmazsa olmaz..aklıma bunlar geldi e besigide elden çıkarabilirsen çıkar..fiyatları gördükçe morallerim bozuluyo yaa
Yaaaaa asıl hoş olan burdaaa yiceeemmmmBenden de bir güncelleme gelsin o vakit benim iç karnım dar değil bence benim iç karnım yok bu kadar erken büyümesinin açıklaması olamaz
Arada güncelleriz fotoları bebeeeekYaaaaa asıl hoş olan burdaaa yiceeemmmm
Merhaba kanama alanınız küçüldü mü acabaMerhaba evet ikiz oldugu için kanamam oldugu zaman 3gunde bir görmek istiyordu Dr boyle devam edecek galiba riskli oluyor ikiz olunca
Merhaba evet küçüldü çok şükürMerhaba kanama alanınız küçüldü mü acaba
Çok sevindim benim de kese altında kanama alanı var ama kanamam yok da çok korkuyorumMerhaba evet küçüldü çok şükür
Geçmiş olsun doktorunuz progestan vermiştir mutlaka bol bol dinlenin ben daha yeni yeni yemek yapmaya başladım ev işi Yapmıyorum sadece yemekÇok sevindim benim de kese altında kanama alanı var ama kanamam yok da çok korkuyorum
Evet sabah aksam kullanıyorum 15 haftalıgım bakalım benim doktorum yat vs demedi kendini yormadan işlerini yap dedi. Sizin kanamanız oldu mu pkei benim daha kanamam gelmedi kese altında kanama amaGeçmiş olsun doktorunuz progestan vermiştir mutlaka bol bol dinlenin ben daha yeni yeni yemek yapmaya başladım ev işi Yapmıyorum sadece yemek
Kuzu bekliyoruz meraklascl88 Z Zynpada L Larissa P Purple07 Dilekbltylmz1 C Carpediem4 sizi göbüşlerinizi yerim şu görüntülere bayılıyorum ya bende çekip paylaşıcam özendim.eve gideyim ilk iş
Kanamam oldu ama sizdede olacak diye bir şey yok vücut onu emebiliyormus disariya akmadanEvet sabah aksam kullanıyorum 15 haftalıgım bakalım benim doktorum yat vs demedi kendini yormadan işlerini yap dedi. Sizin kanamanız oldu mu pkei benim daha kanamam gelmedi kese altında kanama ama
Maşallah sizinle günümüz aynı benim göbiş akşam saatlerinde bunun iki katıEki Görüntüle 2954170
Göbüş güncelleme de benden gelsinyalnız önceki hamileliğimde 5 aylıkken anca bu kadardı büyümüyo diye ağlıyodum şimdi hale bak koca göbüş