Kalktım kalktım dont panic Hergün erken kalkıyorum ya zalımlarr. Randevum 3 de tabiki yine akşamın körüü
Kadindiyorki arkadaşım pipi görürsek sana hediye edicem fotoyu ahahagsgsgs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalktım kalktım dont panic Hergün erken kalkıyorum ya zalımlarr. Randevum 3 de tabiki yine akşamın körüü
hahah beşik kertmesi yaparız benmkiyleKalktım kalktım dont panic Hergün erken kalkıyorum ya zalımlarr. Randevum 3 de tabiki yine akşamın körüü
Yaaa benim güzel göbüşlülerimEki Görüntüle 2954501 Buda bende ozaman yemek yiyince iki katina cikan minnak
atmazsan başına ekşiriz bak@scl88 Z Zynpada L Larissa P Purple07 Dilekbltylmz1 @Carpediem4 sizi göbüşlerinizi yerim şu görüntülere bayılıyorum ya bende çekip paylaşıcam özendim.eve gideyim ilk iş
Hahah yaparız anacım düşünsene ilerde burdaki bebeler tanışıyo evleniyo falan laf lafı açıyo dünürler arasında da aaaa sen larissa mıydın aaaa sen kadındiyorki miydin ay gülmekten ölmelikhahah beşik kertmesi yaparız benmkiyle
Aayy çook heyecann bakalım bize nasıl haberler getirceksiinnKalktım kalktım dont panic Hergün erken kalkıyorum ya zalımlarr. Randevum 3 de tabiki yine akşamın körüü
Ne güzel ya keşke benimde randevum olsa buguuun ama bizim taaaa aralığın ikisinde hayırlı haberler alırsın inşallah canimKalktım kalktım dont panic Hergün erken kalkıyorum ya zalımlarr. Randevum 3 de tabiki yine akşamın körüü
Bu yaş riski mi diğerleri mi..nify testi yaptır sürü secenek var Dr seçenek sunmadi mi kesinlestirmek için canım.Merhaba herkese ikili tarama sonuclarim cikti 378/1 ihtimal risk cikti. Buna yakin sonucu olan var mi doktorlariniz ne dedi?
Amniyon sivisi alalim dedi ama onda da bebegi kaybetme olasiligi var dedi. istemedim bende. fotosunu cekip aticam raporun da telefondan yukleyemiyorum.Bu yaş riski mi diğerleri mi..nify testi yaptır sürü secenek var Dr seçenek sunmadi mi kesinlestirmek için canım.
Yaşım 26Bu yaş riski mi diğerleri mi..nify testi yaptır sürü secenek var Dr seçenek sunmadi mi kesinlestirmek için canım.
Yaş riski değil ozaman..evet amniyon sıvısını bende duydum canım o riskliymis.nifty diye bı test var biraz maliyeti yüksek ama kesin sonuç aliyosun..bu taramalar kesin değil yani ama ense kalınlığıni olcmustur mesela kaç çıktı bide burun kemigini görebildi mi bunlarda etkiliyo bazı seyelri..sen bu nifty işini bı araştır çünkü doğuma kadar çok kafana takarsınYaşım 26
Bak mesaj yazdığımız yerde dosya ekle yazar oraya basıp yukleyebiliyosun.bide fotoyu kirp öyle yüklemeyi dene canimAmniyon sivisi alalim dedi ama onda da bebegi kaybetme olasiligi var dedi. istemedim bende. fotosunu cekip aticam raporun da telefondan yukleyemiyorum.
YukledimBak mesaj yazdığımız yerde dosya ekle yazar oraya basıp yukleyebiliyosun.bide fotoyu kirp öyle yüklemeyi dene canim
Nasal bone bilinmiyor yazıyo ya şimdi ben kötü haber vermiş gibi olcam ama.dr söylemiştir bunları sana canım hem bu testler kesin sonuç değil hemen üzme kendini..biyokimyasal o da yüksek çıkmış..devlete mi gidiyosun özele mi canım.imkanin varsa nifty testi yaptır araştır onu burda yaptıran var mıydı hatırlamıyorum arkadaslar yardımcı olur o test kesin sonuç veriyo çünkü..baştan bu şekilde çıkıp sonradan temiz çıkanlarda var yani
Yukledim
İnsallah ya insan korkuyo ne olursa olsun ama ben inaniyorum bebisimin saglikli olduguna hic kotu dusunce yok icimdeCanım benimde o civarda çıktı
Ama rapor sonunda risk düşük yazıyor doktorum da gayet iyi sonucun risk yok dedi ama benim yaş 36 yaşımı dikkate alarak yorumladı seninki de normaldir bence bu teste fazla bel bağlama sadece olasılık ve bu şekilde çıkıp nifty yaptıran tüm arkadaşların burda temiz çıktı.
Nifty bile yapmadan sıvı alalım diyen doktorunu da değiştir bence
Aayy çook heyecann bakalım bize nasıl haberler getirceksiinn
Kızlarım yicem sizi şansıma doktorumun acil ameliyatı çıkmış 2 de şuan acilen hastaneye gidiyoruz hahah erkene çekmek istesem olmazdı güne şanslı bir tik atıyorumNe güzel ya keşke benimde randevum olsa buguuun ama bizim taaaa aralığın ikisinde hayırlı haberler alırsın inşallah canim