- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Erkek bebeğe göre bişey almışmıydın hiç, bana erkek dedikten sonra bir çift çorap almştım sadece neysekiKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Yaa canımm çok sağolOyyy maşşallahh canımmm bal köpüğüüü
Hahaha sorma doktor da şok diyorum ya ama kalp atışına göre bence kız demiştiYaaaaaa gerçekten aklımdan da geçmedi değildeğişirmi acaba diye
Ah sağlıkla gelsin prensesssss çok sevindim
O kadar kesin konuşmayaydı iyidi çizdi karizmayı doktor
Ah canım benim çok sağol çokkAy ay ay maşallah supanallah suratın güzelliğine bak kurban olsunlar prenses sana. Ay Larissa çok sevindim gönlüne göre olmasına, maşallah gerçekten çok güzel bir kız.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Kesinlikle ümitlenmelisinAayyy inanmıyorummmmaşallah sana tatlış mısıın seenn miniicikksin kıyamaaamm bende ümitlenmeli miyiim
Ay kesin de kesinnn bu haftalarda çıkıntı yoksa ne mutlu
Yok canım valla medical park alt tarafıAy USG resmine bak maşallah..kız sen çok çok özel bi hastaneye gidiyorsun sanırım bende özele gidiyorum ama boel değil bizim resimler maşallah sağlıkla gelsin kizce
Hahahhahaha o kdar çok güldümki şuan bu mesajaKızım kocasız kaldı ama bi kız kankisi oldu şu an itibariyle
canımmm çok sağolll kız anası olmakta nasıl havalı yarebbiYaaaaaa sana da benim gibi olduu canıım hayırlıı olsuun çok sevindim gönlündeki oldu sağlıkla hayırla gelsin kızıın
Erkeğe almamıştım ama kıza şöyle bi ilk parça alıyım dedimErkek bebeğe göre bişey almışmıydın hiç, bana erkek dedikten sonra bir çift çorap almştım sadece neyseki
Erkeğe almamıştım ama kıza şöyle bi ilk parça alıyım dedim
yalnız grupta erkek ağırlıklı derken kızlar ele geçirdi grubu
Yaa Lariii gözyaşım pıt pıttKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Merhaba nerde yaptırdınız testinizi çok uygun fiyata yaptırmışsınız.cnm bence amniyon sıvısından önce nifty testi yaptır. amniyon sıvısı alımı bebek için riskli olabiliyor ancak nifty de sdce kan veriyorsun ben 2650 TL ye yaptırdım. ikili testler güvenilir değil. bunlarla kendini hemen üzme.
ilden ile değişiyor sanrm ya ben herkesten farklı bir fiyat duydum. ben firmayla görüşmedim, doktorum irtibat kurdu. ücretide firmaya değil hastaneye ödedim. burada firmalarla kendileri görüşen arkadaşlarda vardı.Merhaba nerde yaptırdınız testinizi çok uygun fiyata yaptırmışsınız.
Avmde mutluluk dansı yapmaya 2 kalaAhhh yerimmm
Kız bebek alışverişi kadar zevkli bişey yok bu hayatta be cıvıl cıvıl için gidiyo herşeye
KuzummYaa Lariii gözyaşım pıt pıttmaşallah canım benim umutlarım dürtülmeye devam ediyoooor
Bana 13+6da erkek dedi kendi doktorum, 12+5te de devlette Bi doktor erkek dedi. Dönmez gibi bu saatten sonra ama duyunca Bi acaba diyor insan yine deYaa canımm çok sağol
Hahaha sorma doktor da şok diyorum ya ama kalp atışına göre bence kız demiştiilk hissi tuttu diyelim
Ah canım benim çok sağol çokkHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amiiinn
Kesinlikle ümitlenmelisinpipi diye gördüğümüz şey pipi değilmiş ya aman allahım her şey olabilir bu saatten sonra diyorum seni heyecanla bekliyorum heyecanlaaa
Yok canım valla medical park alt tarafıama doktorum kalp ben
Hahahhahaha o kdar çok güldümki şuan bu mesajaoff çok iyi arkadaş olsunlar inşşş minnak kızlar
canımmm çok sağolll kız anası olmakta nasıl havalı yarebbiAllahım tüm evlatların sağlıklısını versin tabii
Gözün aydın canımKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Ayy inanmıyorumm bir kız anası dahaaa yaşasın!, bizimde doktor 12+1 de büyük olasılık erkek olabilir demiştiiii, dna testii sonucu kızçem i öğrendikk bizde şokk olmuştukk balon patlayıncaa mavii beklerken kızımız olacağını öğrendikkk çook şaşırmıştık asla unutmıycam! demekki o haftalarda gerçekten kız ve erkek karıştırılıyormuş bir kez daha anladımKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Bir oğlum olacaksa inşallah bana küsmüyordurr yavrum benim içeriden bu nasıl anne diyordur belkiAvmde mutluluk dansı yapmaya 2 kalaallahım sen aklıma mukayyet ol
Kuzumm15-16 ya gelene kadar hiçbi şey kesin değil kuzum umut etmeye devam
Sizden 1 hafta öndeyiz ya canım benim ki daha kesindir belkiYaa canımm çok sağol
Hahaha sorma doktor da şok diyorum ya ama kalp atışına göre bence kız demiştiilk hissi tuttu diyelim
Ah canım benim çok sağol çokkHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amiiinn
Kesinlikle ümitlenmelisinpipi diye gördüğümüz şey pipi değilmiş ya aman allahım her şey olabilir bu saatten sonra diyorum seni heyecanla bekliyorum heyecanlaaa
Yok canım valla medical park alt tarafıama doktorum kalp ben
Hahahhahaha o kdar çok güldümki şuan bu mesajaoff çok iyi arkadaş olsunlar inşşş minnak kızlar
canımmm çok sağolll kız anası olmakta nasıl havalı yarebbiAllahım tüm evlatların sağlıklısını versin tabii
Ama bunlar neeeeeErkeğe almamıştım ama kıza şöyle bi ilk parça alıyım dedim
Pipi görüldüyse demekkiBana 13+6da erkek dedi kendi doktorum, 12+5te de devlette Bi doktor erkek dedi. Dönmez gibi bu saatten sonra ama duyunca Bi acaba diyor insan yine de
Ay hadi bakalım yaramazlar inşallah salı net gösterirlerBenim Dr iki kız dedi ama birinden tam emin olamadı salı günü kesinlesir bizimkide
Gerçekten erken haftalarda pek tutmuyor sanırım ya. İnan ben de bugünkü şokumu unutamam doktora bakalım %90dan döndü mü bizim oğlan dedim, oğlan diyosun kız olsa sevinmicek misin yani dedi. Daha çok sevincem dedim e bu valla kız dedi o an nasıl bi şok nasıl güzel bi sevinçtiAyy inanmıyorumm bir kız anası dahaaa yaşasın!, bizimde doktor 12+1 de büyük olasılık erkek olabilir demiştiiii, dna testii sonucu kızçem i öğrendikk bizde şokk olmuştukk balon patlayıncaa mavii beklerken kızımız olacağını öğrendikkk çook şaşırmıştık asla unutmıycam! demekki o haftalarda gerçekten kız ve erkek karıştırılıyormuş bir kez daha anladım
Hahhaha burdaki kızlara sevinip acaba mı derken benBir oğlum olacaksa inşallah bana küsmüyordurr yavrum benim içeriden bu nasıl anne diyordur belki
Valla hiç belli olmaz sende 12 de gitmişsindir sonuçta dur bakalım ctesiye çok az kaldıSizden 1 hafta öndeyiz ya canım benim ki daha kesindir belkiErkek bebeğe alıştırmıştım kendimi artık hep erkek bebeklere göre şeyler beğendim kaydettim pek umudum yoktu ama şimdi bir acaba dedim bende cumartesi bir an önce gelsiinnn ama sana çok sevindim canım benim gönlüne göre oldu çok şükür sağlıkla gelsin inşallah annesinin minnoşkosu
Ama bunlar neeeeeminik hanım çook şekerlerr
Allahım nasıl yemelik bi göbüş ama nasıl güzel bir fizikKızlar benden size 13+2 haftalık bir göbüş gelsin
Çıtı pıtısıııınn, çok tatlıı göbüüşş maşallahhhKızlar benden size 13+2 haftalık bir göbüş gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?