Gebeliğe Hazırlık 2022 Mayıs anneleri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Ay bu ben, sürekli fabrika gibiyim ve sol tarafımı sıkıştırıyor gaz. Tek tarafta var sanki dün iyiydim bugün yine başladı 😢

Kizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Canm sakın kimyon kullanma benm gebelik şüphem vardı test yaptım negatif çıktı gaz agrim da vardı eczaneye sordum bitkisel ne olabilir diye belki dedi testi erken yaptın kimyon kullanma dedi kimyon dusuge sebep olurmuş

Canm sakın kimyon kullanma benm gebelik şüphem vardı test yaptım negatif çıktı gaz agrim da vardı eczaneye sordum bitkisel ne olabilir diye belki dedi testi erken yaptın kimyon kullanma dedi kimyon dusuge sebep olurmuş
Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler☺️

Kızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım Mayıs Haziran başı gibi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsem doğumum çok heyecanlıyım 🤭😍

Eklentiler

• 16321315643843563613506438085159.jpg
    16321315643843563613506438085159.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 28
Bende sanırım mayısı sonundan yakaladım :)) Bugün adet günüm dün silik çizgiyi yakaladım , nisanda boş gebelikten kürtaj olmuştum kan vermek ve doktora gitmek için en az bir hafta bekleyeceğimm :) Umarım bu sefer hepimiz için herşey çok güzel olur :)
sağlıkla gelsin inşallah.

Yeni katılan anne adaylarının hepsine hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de yazarız buralara inş 🙏❤️
Benim de kanamam oldu bugün öğlene doğru başta kahverengi gibiydi şimdilerde kırmızıya döndü.. Tedirginim pazartesi gidicez dr a kanama anormal şekilde çoğalmazsa inş..
merak ettik sizi tatlım naaptın.

baharatların tümü yasaktı bana kullanma bence doktoruna söyle ilaç yazsın, onun bilgisi olsun.

Canım bence bugün git bir doktora, pazartesiyi bekleme

merak ettik sizi tatlım naaptın.
Merhaba herkese, Selizay kendi dr ma bildirmişti durumu miktar az olduğu için sanırım pazartesi gel demişti.. Biz de ama dayanamadık acile gittik ne durumda bi görelim diye kalbini en azından.. Çok şükür kalp atışında sıkıntı yoktu ama us da bi sıkıntı göremiyorum dedi acildeki cihazlar çok kötü göstermiyor zaten dedi!

Sonra dün kendi dr a gittim kese etrafında minik minik kanamalar var yerleşme kanaması bu dedi biraz daha devam edecekmiş, 1 hafta sonra durmadıysa yine görelim dedi.. Progestan verdiler onu kullanıyorum..

Gaz için yapılacak pek bişey yok gibi sanırım, benim de çok fazla oluyor benim sağ tarafımda özellikle sancı yapıyor Dr Lara da söyledim bi çözüm yok.. Baharatlar arkadaşların dediği gibi sıkıntı olabilir ama zeytinyağını sade olarak tüketebilirsin en iyisi..

O durum hemen hepimizde var maalesef
Bol su iç canım öyle yapiyorum ben
Kimyon ve zeytin yağının bi zararı olacağını düşünmüyorum tabi abartmamak kaydıyla

Merhaba herkese, Selizay kendi dr ma bildirmişti durumu miktar az olduğu için sanırım pazartesi gel demişti.. Biz de ama dayanamadık acile gittik ne durumda bi görelim diye kalbini en azından.. Çok şükür kalp atışında sıkıntı yoktu ama us da bi sıkıntı göremiyorum dedi acildeki cihazlar çok kötü göstermiyor zaten dedi!

Sonra dün kendi dr a gittim kese etrafında minik minik kanamalar var yerleşme kanaması bu dedi biraz daha devam edecekmiş, 1 hafta sonra durmadıysa yine görelim dedi.. Progestan verdiler onu kullanıyorum..
çok geçmiş olsun rabbim evladını sana size bağışlasın.

X