- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Ben tövbe Estağfirullah regl olacakmışım gibi kasıklarımda tuhaf bir his var.Pinky93 M Manolya15 L Lawyer0134 hemsireanne_16 Kızlar merhabaaa :) Nası geçiyo ilk haftalarınız ? Benim kasık batmalarım var baya bi onun haricinde az bi bulantı :) Çok heycanlı ve endişeliyim. Sizler nasılsınız??
Günler gecmıyor , cunartesıyı sabırsızlıka ve korkuyla beklıyorum, lekelenmem beni tedirgın edıyorPinky93 M Manolya15 L Lawyer0134 hemsireanne_16 Kızlar merhabaaa :) Nası geçiyo ilk haftalarınız ? Benim kasık batmalarım var baya bi onun haricinde az bi bulantı :) Çok heycanlı ve endişeliyim. Sizler nasılsınız??
6. haftada lekenlenmeler olabileceğini duymuştum bende. Umarım aksi bi durum yoktur. Yoğun mu??Günler gecmıyor , cunartesıyı sabırsızlıka ve korkuyla beklıyorum, lekelenmem beni tedirgın edıyorsen nasılsın
Benimde batıyo nası cız cız ediyo. Haşhaş tanesi kadar şeyin yaptığına bakar mısınBen tövbe Estağfirullah regl olacakmışım gibi kasıklarımda tuhaf bir his var.
Yok cok yogun degıl canım , insallah normaldir .insallah hepımız saglıkla duyarız6. haftada lekenlenmeler olabileceğini duymuştum bende. Umarım aksi bi durum yoktur. Yoğun mu??
Benim içinde geçmiyo cidden günler bi an önce kalbini duymak istiyorum ama muayeneme daha bi hafta var..
Annelik sabır işi sanırım baştan itibaren
amiiin inşallah canımm..Yok cok yogun degıl canım , insallah normaldir .insallah hepımız saglıkla duyarız
MerhabaaPinky93 M Manolya15 L Lawyer0134 hemsireanne_16 Kızlar merhabaaa :) Nası geçiyo ilk haftalarınız ? Benim kasık batmalarım var baya bi onun haricinde az bi bulantı :) Çok heycanlı ve endişeliyim. Sizler nasılsınız??
3 litre içmeye çalışıyorum bende. Önemliymiş su konusu. Allah yardımcın olsun. Yoğun Bi serviste mi çalışıyorsun?Merhabaaşu anlık benim de adet olacakmışım gibi ara ara kasık sancım var göğüs hassasiyeti ve susama hissi oluyor bir de ben de çok heyecanlıyım ama çalıştığım için daha çok endişeliyim bakalım hayırlısı
Allah tüm isteyenlere en başta da size en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla ve huzurla inşallahAllahım ne olursun ınslalah benide sevindir . Gelmiş geçmiş iyi insanlar hürmetine. Bende mayıs da doğum yapayım. Keza burdaki isteyen kardeşlerimize de ver bizleri mutlu kil
yoğun bakımda çalışıyorum3 litre içmeye çalışıyorum bende. Önemliymiş su konusu. Allah yardımcın olsun. Yoğun Bi serviste mi çalışıyorsun?
adı bile yoğunmuş :) kolay gelsin canımyoğun bakımda çalışıyorum
Teşekkürleradı bile yoğunmuş :) kolay gelsin canım
Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, 5+2 , ben yarın gideceğim siz de gidince yazar mısınız, burdan paylaşalım:)Merhaba kızlar, benim de son adet tarihim 26 temmuz.18 ağustosta kahve leke gelince adet oluyorum diye üzüldüm,lekelenme birgün sürdü kesildi şüphe edip 19 ağustosta evde test yptım çift çizgiyi gördüm.22 ağustosta beta 171 çıktı.27 ağustosta betayı tekrarladım 1333 çıktı. Acele etmiyim bekliyim dedim 5+2 gözüküyorum 1 hafta daha bekleyip öyle gidiyim doktora diyorum inşallah keseyide bebeği de kalp atışlarını da görürüm gittiğimde hayırlısıyla
Tabii ki ben de yarın sizden bekliyorum güzel haberleri:))Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, 5+2 , ben yarın gideceğim siz de gidince yazar mısınız, burdan paylaşalım:)
Tamamdır, inşallahTabii ki ben de yarın sizden bekliyorum güzel haberleri:))
Merhaba naptınız gittiniz mi doktora bugünTamamdır, inşallah