• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
😅😅Bu ennelik bize neler yaptitiyo
Bende tartiya ogunki kiyafetleri ole cikiyorum fark olmuyo
Seninki hassas tartiymis
Ama bizim hemsire zaten soydu cocugu sadece citcitli bide bezi kaldi
Ona ramen 200 gram fazla geldi bana
Ki be iki kat giydirmiyorum battaniyeye sariyorum disari cikarken evde zaten sicak
Bezi dolu degilse 200 gram fazla evet

Kizlar gunum gecti :( 40+1iz bugun ve gelmiyor bebek. 41'e kadar bekleyecegiz sanirim iyice stres oldum
Stres yapma ya tadını çıkar bizlerde doğurmadık daha ama benim daha var günüm. Doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün bekleme taraftarı bakalım ne zaman gelecek nasip. Bol bol egzersiz yap hurma ye

Evet acayip altta sertleşiyo yürürken dün yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum bi kaç şey için dışarı çıktık ama artık çıkmam galiba mahvoldum
Evet canım benimde öyle karnım aslında 2 haftadır sertleşip duruyor bakalım bugun muayenede ne diyecekler açıklık falan var mı

Kızlar bende şimdi kontrolden geldim. Sabahtan kahverengi akıntım başlamıştı. Doktor çatı muayenesi yaparken evet nişanın geliyo dedi. 24 saate doğar dedi. Zaten yarın 40+0 oluyoruz tam gününde doğacak sanırım. Çoook heyecanlı
Hayırlı kolay doğumlarınız olsun 😍

Kızlar bende şimdi kontrolden geldim. Sabahtan kahverengi akıntım başlamıştı. Doktor çatı muayenesi yaparken evet nişanın geliyo dedi. 24 saate doğar dedi. Zaten yarın 40+0 oluyoruz tam gününde doğacak sanırım. Çoook heyecanlı
Ayy bence de çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bizi bilgilendirirsen çook güzel olur 😍

Ayy biraz önce Bi stres yaşadım muayene oldum suyu 2 cm tek hemen yatış yap dedi ne çanta götürdüm ne duş aldım öğlen geleyim diyorum yok geri sancı odasına çıktım tek başıma eşimi eve gönderdim doktor geldi ultrasonla baktı her yerde su var yatmana gerek yok dedi geri çıkış yaptım cuma günü kontrole gel dedi
Ay geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar ben de yatarak geçirdim gebeliği riskli grupta olduğum için. Bu aralar ayaktayım koşturuyorum ama inşallah kolay doğumlarımız olur biraz squat yapmak işe yarayabilir aslında aşağı inmesi içinn

Merhaba bizim bebik de biraz az kilo alimi, sadece emziriyorum. 3050 dogdu, 8.gub kontrolunde 2750 idi. Cok fazla kilo kaybi oldugu icin doktor 4 gun sonra kontrole cagirdi 120 gr almis diye iyi dedi. Henuz baska kontrole gitmedik ama fazla bir degisim goremiyorum. Bir de gozleri hala sarı duruyor sizlerin de oylemi bebisler
Ayrica gaz sancilari basladii 🤦‍♀️ aglıyor ve cok caresiz kaliyoruz 😔

KelebekkB KelebekkB M MAdes hangimiz önce doğuracak çok merak ediyorum :KK70: ama bence M MAdes
Valla sanmıyorum sabahtan beri çocuk kaburgam da dolaşıyor hastaneden çıktıktan sonra bişeyler geliyor ama su değildir herhalde çünkü sadece ultrasonla kontrol yaptı eve gidemedim daha arabada dolaşıp duruyorum

Ay geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar ben de yatarak geçirdim gebeliği riskli grupta olduğum için. Bu aralar ayaktayım koşturuyorum ama inşallah kolay doğumlarımız olur biraz squat yapmak işe yarayabilir aslında aşağı inmesi içinn
Aynen stres yaşattılar su dediler ya hastaneden çıktığımdan beri Bi ıslaklık oluyor eve geçemedim daha altıma mı yapıyorum ne oluyorsa

Aynen stres yaşattılar su dediler ya hastaneden çıktığımdan beri Bi ıslaklık oluyor eve geçemedim daha altıma mı yapıyorum ne oluyorsa
Yaa rengi şeffafsa sudur benim 29.haftada suyum geldi erken doğum olacaktı çok şükür durduruldu ama tam çiş kaçırmış gibi hissettiriyo renginden anlarsınız muayene de tetiklemiş olabilir

Merhaba bizim bebik de biraz az kilo alimi, sadece emziriyorum. 3050 dogdu, 8.gub kontrolunde 2750 idi. Cok fazla kilo kaybi oldugu icin doktor 4 gun sonra kontrole cagirdi 120 gr almis diye iyi dedi. Henuz baska kontrole gitmedik ama fazla bir degisim goremiyorum. Bir de gozleri hala sarı duruyor sizlerin de oylemi bebisler
Gaz masaji yap canım bol bol ayaklarını karnına doğru ittir yardımcı ol gözlerindeki sarılık, sarılık hastalığındandir baktı mı Dr değeri kaç mis

Kızlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz ? Bir arkadaşım o gaz yapıyor dedi. Acaba doğru mudur ?

Sarılığımız bizimde geçmedi. Hastanede de yattık. 2. Gün sarılık olduk, hala atlatamadık 🤷

Yaa rengi şeffafsa sudur benim 29.haftada suyum geldi erken doğum olacaktı çok şükür durduruldu ama tam çiş kaçırmış gibi hissettiriyo renginden anlarsınız muayene de tetiklemiş olabilir
Muayene etmediler ki şimdi azıcık yine geldi ama bu su parmakta yapışkanımsı his bırakıyor mu hiç baktın mı bende öyle his var

Kızlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz ? Bir arkadaşım o gaz yapıyor dedi. Acaba doğru mudur ?
Sağlık ocağının verdiği derken doktorun yazdığı ilaç mı biz onu kullanıyoruz ondan mı gaz oluyor acaba bide Dr bize 2 damla dedi 3 degilmiydi ya biz minik olduğumuz için mi 2 dedi acaba

Back