• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sağlık ocağının verdiği derken doktorun yazdığı ilaç mı biz onu kullanıyoruz ondan mı gaz oluyor acaba bide Dr bize 2 damla dedi 3 degilmiydi ya biz minik olduğumuz için mi 2 dedi acaba
Evet o damla. Bana arkadaşım dedi ama bilemedim. Özelde götürdüğü doktoru onu kullanmanızı önermem demiş

Stres yapma ya tadını çıkar bizlerde doğurmadık daha ama benim daha var günüm. Doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün bekleme taraftarı bakalım ne zaman gelecek nasip. Bol bol egzersiz yap hurma ye
Burda da bekliyorlar canım 12. Gün suni sancı vs veriyorlar oyuzden strese girdim gelmezse o kadar bekletecekler diye

Ayy biraz önce Bi stres yaşadım muayene oldum suyu 2 cm tek hemen yatış yap dedi ne çanta götürdüm ne duş aldım öğlen geleyim diyorum yok geri sancı odasına çıktım tek başıma eşimi eve gönderdim doktor geldi ultrasonla baktı her yerde su var yatmana gerek yok dedi geri çıkış yaptım cuma günü kontrole gel dedi
Ay canım ya boşyere stres etmişler seni kıyamam

Hiç strese girmeyin kendi zamanını bekliyor bizim minikler 😍 benim çevremde hep 41-42 leri görüp öyle doğurdular😄 bu grup biraz erkenci çıktı o yüzden geç kalmış gibi hissediyoruz
Ay canım çok teşekkür ederim inan böyle yorumlara ihtiyacım vardı 🤲🏻🌸. Evet doğru diyorsun bide grupta baya kişi sezeryan oldu oyuzden sanırım geç kaldık gibi oldu😂

Hareketsiz misin cok? Kiz mi erkek mi :KK43:
Ay cankm yok yoga yapıyorum haftada 3 gün baya ne hareketler yaptırıyor tetiklemek için😅. Ama yürümüyordum doktor yürü dedi bugunden itibaren dinlene dinlene sürekli yürücem. Aşağıda baya baskı yapıyor aslında yürürkende zor yürüyorum

Hayır öyle değildi tam su gibiydi çamaşırı ıslatmıştı hatta, sizinki akıntı olabilir o zaman hala gelmeye devam ediyor mu
Akıntı gibi kıvamlı değil ama elde yapışkanımsı his bıraktı arada geliyor su gelse sancı da başlar herhalde

Back