- 20 Ocak 2020
- 3.264
- 1.382
- 133
- 31
Yok bu sefer akıntıya benzer hiç bir yanı yok hala anlamaya çalışıyorum canım o kadar yoruldum stres yaptım ki bugünEline aldığında rengi beyaz mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bu sefer akıntıya benzer hiç bir yanı yok hala anlamaya çalışıyorum canım o kadar yoruldum stres yaptım ki bugünEline aldığında rengi beyaz mı ?
Gerek yok direk eczaneden alabilirsiniz.Doktorun yazmasına gerek var mı ? Eczaneden direk mi aldınız ?
400 iu olan.Ocean 400 lü 600 lü mü canım
Bana bugün doktor daha kanala girmemiş ama aşağı da dedi ama kaburgam kırılacak nefes alamıyorum popoyu oraya dayadı herhaldeAy cankm yok yoga yapıyorum haftada 3 gün baya ne hareketler yaptırıyor tetiklemek için. Ama yürümüyordum doktor yürü dedi bugunden itibaren dinlene dinlene sürekli yürücem. Aşağıda baya baskı yapıyor aslında yürürkende zor yürüyorum
Ay ne demek ya hepimiz şuan birsürü duyguyu bir arada yaşıyoruz aynen öyle normal doğum biraz ileri haftaları görebiliyor yine nasibimizde hangi şekilde doğum varsa onu yaşicaz valla tek derdimiz sağlıkla minnoşlara kavuşmakAy canım çok teşekkür ederim inan böyle yorumlara ihtiyacım vardı . Evet doğru diyorsun bide grupta baya kişi sezeryan oldu oyuzden sanırım geç kaldık gibi oldu
Sizi bugün strese soktular ya biraz dinlenip rahatlarsınız inşallah ama beraberinde sancı olmayabiliyor akıntı gibi değilse su geliyo olabilir ama zamanımız doldu zaten rahat olun belki de doğum başlamıştır bi çırpıda gelir miniğinizAkıntı gibi kıvamlı değil ama elde yapışkanımsı his bıraktı arada geliyor su gelse sancı da başlar herhalde
Kizlaar hic acele etmeyin gununu dolduran bebek daha saglikli oluyor. Biz mesela 37+3te dogdugu icin sarilik acisindan bile direk risk grubunda sayiliyor. Haftasi ne kadar ileri olursa bebek icin o kadar iyi gercekten.Ay ne demek ya hepimiz şuan birsürü duyguyu bir arada yaşıyoruz aynen öyle normal doğum biraz ileri haftaları görebiliyor yine nasibimizde hangi şekilde doğum varsa onu yaşicaz valla tek derdimiz sağlıkla minnoşlara kavuşmak
Canim senin kendi sancinla mi gelmisti ?40+6 da geldi benim bebeğimde. Stres yapma canım. İllaki gelecekler :)
6.20 de suyum geldi. 9 a kadar bekledik sancı gelmedi. 9 da hastaneye gittim. 11 de suni sancı verilene kadar sancım sıfırdı. 22.40 a kadar suni sancı aldım. Açılmam 2 cmden ilerlemeyince sezaryana alındım. İnşallah sancın olur senin.Canim senin kendi sancinla mi gelmisti ?
Su geldiğini anlamam da bebek enfeksiyon kapar bişey olur diye korkuyorum canım yoksa hamileliğim boyunca sürekli ıslaklık oldu kanala girseydi biraz daha rahat olacaktım daha tık yok çok yoruldum bugün uyudum uyandım hala yorgunumSizi bugün strese soktular ya biraz dinlenip rahatlarsınız inşallah ama beraberinde sancı olmayabiliyor akıntı gibi değilse su geliyo olabilir ama zamanımız doldu zaten rahat olun belki de doğum başlamıştır bi çırpıda gelir miniğiniz
İnşallah canım nasip işte bakalım sonunda sağlıkla kavuşalımda inşallah6.20 de suyum geldi. 9 a kadar bekledik sancı gelmedi. 9 da hastaneye gittim. 11 de suni sancı verilene kadar sancım sıfırdı. 22.40 a kadar suni sancı aldım. Açılmam 2 cmden ilerlemeyince sezaryana alındım. İnşallah sancın olur senin.
Kız ne diyeceğim bize ilişki yasaktı 9 ay boyunca hiç yapmadık doğumu kolaylaştırıyor diyorlar diye Bi denesek mi dedik cesaret edemedik ya bişey olursa diye siz yapıyor musunuz oğluş Bi kanala girse rahatlayacağız yukarı da ya su gelse suni verirler sancı yok diye aşağı inmezse geri sezeryan ederler akşam yemeğini yerken kasıklarım çok kötü ağrıyordu şimdilik geçti o sancıdan sayılır mı kiİnşallah canım nasip işte bakalım sonunda sağlıkla kavuşalımda inşallah
Ay aynı şeyleri yaşamışız yaa 9 ay yasaktı şimdi de biz korkuyoruz artık yasak felan yok aslında, yumuşatıyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş korkmayalımKız ne diyeceğim bize ilişki yasaktı 9 ay boyunca hiç yapmadık doğumu kolaylaştırıyor diyorlar diye Bi denesek mi dedik cesaret edemedik ya bişey olursa diye siz yapıyor musunuz oğluş Bi kanala girse rahatlayacağız yukarı da ya su gelse suni verirler sancı yok diye aşağı inmezse geri sezeryan ederler akşam yemeğini yerken kasıklarım çok kötü ağrıyordu şimdilik geçti o sancıdan sayılır mı ki
Aşağı inmesi için egzersizler var ya eğer kendinde güç bulursan onları deneyebilirsin yata yata kaslarımız eridi amaKız ne diyeceğim bize ilişki yasaktı 9 ay boyunca hiç yapmadık doğumu kolaylaştırıyor diyorlar diye Bi denesek mi dedik cesaret edemedik ya bişey olursa diye siz yapıyor musunuz oğluş Bi kanala girse rahatlayacağız yukarı da ya su gelse suni verirler sancı yok diye aşağı inmezse geri sezeryan ederler akşam yemeğini yerken kasıklarım çok kötü ağrıyordu şimdilik geçti o sancıdan sayılır mı ki
Valla ben eşimden eşim benden korkak zaten etkilenmiyorum da artık biraz rahatlat dedim onu bile yarıda kesti bişey olur diyeAy aynı şeyleri yaşamışız yaa 9 ay yasaktı şimdi de biz korkuyoruz artık yasak felan yok aslında, yumuşatıyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş korkmayalım
Aynen valla yatmaya alıştım yürümek bile canım istemiyor hemen geri yatıyorum bakayım Bi de erinirim yapmaya benAşağı inmesi için egzersizler var ya eğer kendinde güç bulursan onları deneyebilirsin yata yata kaslarımız eridi ama
Canım bugün önerdi doktorda , spermin içinde suni sancıda verdikleri ilacın içinde bulunan madde varmış adını unuttum şimdi hergün ilişki dedi , deneyeceğiz bizde. Kasıklarda ağrı sancıdır bence ayy hadi inşallahKız ne diyeceğim bize ilişki yasaktı 9 ay boyunca hiç yapmadık doğumu kolaylaştırıyor diyorlar diye Bi denesek mi dedik cesaret edemedik ya bişey olursa diye siz yapıyor musunuz oğluş Bi kanala girse rahatlayacağız yukarı da ya su gelse suni verirler sancı yok diye aşağı inmezse geri sezeryan ederler akşam yemeğini yerken kasıklarım çok kötü ağrıyordu şimdilik geçti o sancıdan sayılır mı ki
Bizim doktorlar ebeler ağızlarını açmıyor şöyle yap böyle yap diye bizde korkuyoruz Bi kaybımız olduğu için valla kasık ağrısı bayağı vardı ilişkide tam anlamıyla olmadı duşa girdim çocuğu aşağı aşağı ittirdim o an biraz rahatladı şimdi geri çıkmış yukarıyaCanım bugün önerdi doktorda , spermin içinde suni sancıda verdikleri ilacın içinde bulunan madde varmış adını unuttum şimdi hergün ilişki dedi , deneyeceğiz bizde. Kasıklarda ağrı sancıdır bence ayy hadi inşallah
Biz ne yaparsak yapalim kendileri karar verecek sadece galiba. Benim de kiz ve hala dogum belirtisi yokAy cankm yok yoga yapıyorum haftada 3 gün baya ne hareketler yaptırıyor tetiklemek için. Ama yürümüyordum doktor yürü dedi bugunden itibaren dinlene dinlene sürekli yürücem. Aşağıda baya baskı yapıyor aslında yürürkende zor yürüyorum
O kadar bekleyip sonrasinda sezaryene alininca ne hissettin40+6 da geldi benim bebeğimde. Stres yapma canım. İllaki gelecekler :)