• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen kızlar demek akıntı bu, bir şey daha soracağım sizlere benim iki gündür falan böyle bir anlık aşağıdan bıçak batması gibi bir sancı oluyor acaba bebek kafasını kanala sokmaya çalışıyor olabilir mi ne dersiniz?
Canım bende de oluyor o sanırım olabilir

Ben 600 Gr ile 1 kilo arası normal diye biliyorum. Başka bir doktora daha mı danissaniz?
Kızım 36+2de doğdu, 15. Gün doğum kilosunu yakalamış mi diye baktı doktor. 2280 doğdu, 27. Günde gitmiştik kontrole tekrar, 1 aylık olunca sağlık ocağında baktırın dedi. 1 aylık kontrolünde de sağlık ocağında 270 Gr almıştı. Küçük doğmuş zaten, yaşıtlarına göre geride ama doktora gitmenize gerek yok dedi. Biz zaten 10 günde bir götürüyoruz dedim, tamam o zaman sıkıntı yok ama olsa da doktor söyler dedi. Kilo kaybetmeseydi 540 Gr yapıyor aylık aldığı, ona bile normal dediler
Öyle yapıcaz canım başka doktora göstercez

İnşallah canım hayırlıysa sağlıkla kolaylıkla inşallah 🙏 Yarından umutluyum😅
Yarın sende kontrole gideceksin değil mi perşembe tatil diye bende yarın gidiyorum ama doktora kilo soruyorum söylemiyor gelişimi iyi işte diyor devlet hiç umursamıyor boy kilo

Hahahah evet herkes doğurdu tek tek hikayelerini okudum sıra hiç bana gelmeyecekmiş gibi yaa çok heyecanlıyım 😄
Günlerimiz az kaldı ama tık yok bizlerde daha yukarıyı tekmeliyor bizimki aşağıyı zorlayacağına

İnşallah canım hayırlıysa sağlıkla kolaylıkla inşallah 🙏 Yarından umutluyum😅

Yarın sende kontrole gideceksin değil mi perşembe tatil diye bende yarın gidiyorum ama doktora kilo soruyorum söylemiyor gelişimi iyi işte diyor devlet hiç umursamıyor boy kilo

Hahahah evet herkes doğurdu tek tek hikayelerini okudum sıra hiç bana gelmeyecekmiş gibi yaa çok heyecanlıyım 😄
Kizlar doğurun artık ne çok tuttunuz içinizde bebeleri 😂ay bana fenalık geldi sıkışık sıkışık yavrular içerde çıkınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar 😄

Merhaba kızlar. Ben sürpriz bi şekilde doğuma alındım Mayıs annesi oldum🤷🏼‍♀️ Bebeğim yoğun bakımda bana yardımcı olabilecek var mı burayı bi ara takip ediyordum erken doğuranlar vardı…acaba hala Burdalarsa neler yaşadılar bebekleri şimdi nasıl…
Doktoru dk başı aramak istiyorum o da bunaldı en son anlattım ya hala öyle diyor değişiklik yok diyor

Merhaba kızlar. Ben sürpriz bi şekilde doğuma alındım Mayıs annesi oldum🤷🏼‍♀️ Bebeğim yoğun bakımda bana yardımcı olabilecek var mı burayı bi ara takip ediyordum erken doğuranlar vardı…acaba hala Burdalarsa neler yaşadılar bebekleri şimdi nasıl…
Doktoru dk başı aramak istiyorum o da bunaldı en son anlattım ya hala öyle diyor değişiklik yok diyor
Benim bebeğim de 35 haftalik doğdu. Benim belimde 3 adet platin var ve normal dogum yapmam riskliydi hiç sancim yoktu ama 4cm açılmam vardı ciger geliştirici ilaç vurdular ama 5cm olunca bekleyemeyiz diyip sezeryane aldılar sanırım bundan dolayı ciğerleri tam gelismedi. 14 gün kuvezde kaldı 3_4. Günden itibaren anne sütü vermeye başladılar. Şuan çok şükür yanımda ve çok şükür sağlığı yerinde 😊 2500 doğmuştu 6. Gün 2300 dü 16. 2600 du cuma günü 1 ay aşısı ve kontrolü var inşallah 3 u geçmiştir. Sen hiç üzme kendini üzersen sütünde gider bol bol süt yapacak şeyler ye iç iyilismene bak ben hep kızım annesi iyileşsin rahat rahat anneme naz yapayım diyor diye motive ediyordum kendimi

Kizlar doğurun artık ne çok tuttunuz içinizde bebeleri 😂ay bana fenalık geldi sıkışık sıkışık yavrular içerde çıkınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar 😄
Valla Bi türlü bebişleri pırtlatamadık çık demeyle çıksa çıkaracağız da olmuyor 😊 yerleri rahat herhalde

Benimki aşağıya öyle baskı yapıyor ki her an dışarı çıkacak sanıyorum yürüyüş squat felan yapmak gerek ama ben pek yapamıyorum yaa
Ben yatmaya alıştım ya kalkıp oturmuyorum bile aşağıya canı isterse inip ittiriyor geceleri ama genelde yukarda kaburgamı ittiriyor

Benim bebeğim de 35 haftalik doğdu. Benim belimde 3 adet platin var ve normal dogum yapmam riskliydi hiç sancim yoktu ama 4cm açılmam vardı ciger geliştirici ilaç vurdular ama 5cm olunca bekleyemeyiz diyip sezeryane aldılar sanırım bundan dolayı ciğerleri tam gelismedi. 14 gün kuvezde kaldı 3_4. Günden itibaren anne sütü vermeye başladılar. Şuan çok şükür yanımda ve çok şükür sağlığı yerinde 😊 2500 doğmuştu 6. Gün 2300 dü 16. 2600 du cuma günü 1 ay aşısı ve kontrolü var inşallah 3 u geçmiştir. Sen hiç üzme kendini üzersen sütünde gider bol bol süt yapacak şeyler ye iç iyilismene bak ben hep kızım annesi iyileşsin rahat rahat anneme naz yapayım diyor diye motive ediyordum kendimi
70 gr vermiş benimki de bir günde. Ne hissedeceğimi bile bilmiyorum öylece yatarken gördüm ya mahvoldum gözümün önünden gitmiyor güçlü kalmaya çalışıyorum biliyorum iyi olacak en azından öyle umuyorum. Hızlı nefes alıyor hafif rds falan bişiler dedi doktor ama napim hastalığın ismini kızım iyi olsun istiyorum sadece😞 sizinkinde nasıldı? Entübe falan etseler bana söylerlerdi heralde değil mi öyle bişi olduğunu da şimdi sitelerde gezerken gördüm baktıkça da insanın içi bulanıyor

Bende dijitalle tarriyorum ama biz esimle tartinca eksik cikiyo bende oglumun kucagina verip tartiyorum daha dogru sonuc cikiyo onun kilosu az oldugu icin 100 150 gram farkediyo 🙈😂
Bende oyle yapayim bakalim farkedecek mi dusuk cikar diye de tartmaktan korkuyorum🥲
Meme emmesi guzel sutum yetiyo simdilik umarim kilo alimida iyidir
Birde bizim saglik ocagindaki hemsire her tartmada 200 gram fire sayiyo oda bana cok fazla geldi acikcasi 100 gram anca gelir kiyafeti bezi vs.

Benimki aşağıya öyle baskı yapıyor ki her an dışarı çıkacak sanıyorum yürüyüş squat felan yapmak gerek ama ben pek yapamıyorum yaa
Benimde aşağı baya baskı yapıyor yürürken zorlandım bugün sanki çıkacak gibi makat bölgesinde bile baskı vardı

Evet canım benimde yarın kontrolüm var ebe ile yine alttan muayene yapıcak

70 gr vermiş benimki de bir günde. Ne hissedeceğimi bile bilmiyorum öylece yatarken gördüm ya mahvoldum gözümün önünden gitmiyor güçlü kalmaya çalışıyorum biliyorum iyi olacak en azından öyle umuyorum. Hızlı nefes alıyor hafif rds falan bişiler dedi doktor ama napim hastalığın ismini kızım iyi olsun istiyorum sadece😞 sizinkinde nasıldı? Entübe falan etseler bana söylerlerdi heralde değil mi öyle bişi olduğunu da şimdi sitelerde gezerken gördüm baktıkça da insanın içi bulanıyor
Seni okadar iyi anliyorum ki ne desem bos şuan sana. Hiç öyle araştırıp kendini yıpratma İnternette beyin tümörü belirtilerinde baş ağrısı yaziyor en nihayetinde. Benim kızım 3 gün makineye bağlı kaldı 7 gün hortumla beslendi. Hastanede 1200 gr lik bebekler vardı. Mevlam onun içine canı vermiş ya inşallah bak gör 10 güne bilemedin 15 güne kucağında olacak

Back