Geldiniz miÇok sağol canım kısmetimizde burası varmış yaSen naptın gittin mi doktora falan nedir durum şimdiii
Çok sağol canım kısmetimizde burası varmış yaSen naptın gittin mi doktora falan nedir durum şimdiii
gittiniz mi doktora gördünüz mü bebişiiİnş cnm hepimiz bu güzel haberleri alalım
Ayy çok güzel bi haber buukızlar gittim doktora kese gözüktü ama vajinalda baktı doktor kordon oluşmaya başlanmış 10 gün sonra kalp atısı için gideceğim adet tarihine göre 5 haftalığımız darısı hepinizin başına inşL Larissa K kendimiseviyorummm
Hayırlı olsunnBen de bugün tekrar baktırdım beta hcg ye 376 geldihaftaya pzt günü keseye bakmak için gideceğim bir aksilik çıkmaz inşallah şu ana kadar artış değerleri normal gözüküyor
Yaaa çok sevindim harika bir haber darısı başıma ve görmeyi bekleyen herkesim başınakızlar gittim doktora kese gözüktü ama vajinalda baktı doktor kordon oluşmaya başlanmış 10 gün sonra kalp atısı için gideceğim adet tarihine göre 5 haftalığımız darısı hepinizin başına inşL Larissa K kendimiseviyorummm
25.08 de 32Hayırlı olsunnson beta kaçtıı
Çok iyi25.08 de 32
28.08 de 106
31.08 de 376 geldi
Sizin de çok iyi gelmiş gerçektenÇok iyibenim de
26.08 de 6,79
28.08 de 69,07
30.08 de 244 artık baktırmıyorum.
sen devam edicek misinn benim normalde yarın bat günüm
Resmen aynı gibiyizSizin de çok iyi gelmiş gerçektendoktorum devam etmeme gerek olmadığını söyledi haftaya pzt kesmeyi görmek için gel dedi direkt benim bat günüm 3 eylüldü döngüm 35 gün sürdüğü için ama yumurtlama 14 ağustosta oldu ben de anlamadım bu işten bişey
İnşallah sıkıntısız geçer randevum hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahResmen aynı gibiyizbenim döngüm 28- 29 gün hiç şaşmaz. Bat 1 eylüldü benimde. Yumurtlamayı 16sında gördüm 18inde de çatladı Benim doktorumda kana gerek yok dedi ben cuma gittiğimde yazarım yine bakalım neymiş durum ilkin heyecanı heralde bu ya anormal bi bilgisizlik ve heyecan
Ay evet ben de hep minimum hareket yapmaya çalışıyorum sonra da diyorumki senin bu öğrendiğin tarihte daha bazısının haberi bile yok abartma triplere girmeİnşallah sıkıntısız geçer randevum hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahbenim de pzt belli olur artık aynen ilk olunca daha farklı bi de ben hstde çalışıyorum yoğun bakımda hemşireyim ondan korkuyorum bazen ters bi hareket yaparım da bişey olur diye korkuyorum
Cnm gecen hafta gittiğimde kilom falan ölçüldü not alındı ama bu sefer keseyi gördük karından alttan da muayne etti kordon oluşumu başlamış demekki boş değil kese dedi sadece folik asite devam ediyoruz dedi 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duyalım birde bazı testler istedi 10 gün sonra onlarıda yaptırıp gideceğimAy evet ben de hep minimum hareket yapmaya çalışıyorum sonra da diyorumki senin bu öğrendiğin tarihte daha bazısının haberi bile yok abartma triplere girme
Keşke muayeneye giden kızlar bizi azcık bilgilendirse ya S shtc canımm senden azcık bilgi akışı bekliyoruz doktor genel anlamda neler söyledi yeme içme yürüyüş vs gibi konularda
Ben zaten beklemek istemezdim doktor da bu hafta cuma çağırdı beni. Burda gördüğüm kadarıyla Bazen kanama alanı vs falan oluyor ilaç veriyorlar ne bileyim o yüzden gidicem benKizlar sonucum 1303 keseyi gormek icin bu hafta gitmeyecegim haftaya randevu almayi dusunuyorum kese ve kalp icin ayri ayri gitmek istemezseniz bi 10 gun bekleyebilirsiniz hastane ortami risk
Ben hergün hastanedeyim malesefKizlar sonucum 1303 keseyi gormek icin bu hafta gitmeyecegim haftaya randevu almayi dusunuyorum kese ve kalp icin ayri ayri gitmek istemezseniz bi 10 gun bekleyebilirsiniz hastane ortami risk
Ben hergün hastanedeyim malesefböyle olunca aklım daha çok kalıyor ama sonra ben de diyorum biz erken öğrendik ya bilmeseydim, ne kadar doğru bilmiyorum ama baya geç öğrenen bir arkadaşım var öğrendikten iki ay sonra kucağına aldı resmen öyle olsam nasıl olurmuş kim bilir