2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba, bende bugun kan verdim sonuclari yalnizca kaset testte pozitif gordum. Ilk kez kan verdim bekliyorum

Ben de bugün tekrar baktırdım beta hcg ye 376 geldi haftaya pzt günü keseye bakmak için gideceğim bir aksilik çıkmaz inşallah şu ana kadar artış değerleri normal gözüküyor

Ayy çok güzel bi haber buu hayırlı olsun canım tekrardan. Ben de cuma günü son adet tarihine göre 4+2 oluyorum umarım benimki de görünür bana dua ediin

Yaaa çok sevindim harika bir haber darısı başıma ve görmeyi bekleyen herkesim başınaKarından görünmedi mi , vajinal baktıramıyorum ben acaba cuma değil de haftaya mı gitsem ya, en son geçen cuma değerim 1330 du sizinle çok benzer

Çok iyi benim de
26.08 de 6,79
28.08 de 69,07
30.08 de 244 artık baktırmıyorum.
sen devam edicek misinn benim normalde yarın bat günüm
Sizin de çok iyi gelmiş gerçekten doktorum devam etmeme gerek olmadığını söyledi haftaya pzt kesmeyi görmek için gel dedi direkt benim bat günüm 3 eylüldü döngüm 35 gün sürdüğü için ama yumurtlama 14 ağustosta oldu ben de anlamadım bu işten bişey

Resmen aynı gibiyiz benim döngüm 28- 29 gün hiç şaşmaz. Bat 1 eylüldü benimde. Yumurtlamayı 16sında gördüm 18inde de çatladı Benim doktorumda kana gerek yok dedi ben cuma gittiğimde yazarım yine bakalım neymiş durum ilkin heyecanı heralde bu ya anormal bi bilgisizlik ve heyecan

İnşallah sıkıntısız geçer randevum hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah benim de pzt belli olur artık aynen ilk olunca daha farklı bi de ben hstde çalışıyorum yoğun bakımda hemşireyim ondan korkuyorum bazen ters bi hareket yaparım da bişey olur diye korkuyorum

Ay evet ben de hep minimum hareket yapmaya çalışıyorum sonra da diyorumki senin bu öğrendiğin tarihte daha bazısının haberi bile yok abartma triplere girme
Keşke muayeneye giden kızlar bizi azcık bilgilendirse ya S shtc canımm senden azcık bilgi akışı bekliyoruz doktor genel anlamda neler söyledi yeme içme yürüyüş vs gibi konularda

Kizlar sonucum 1303 keseyi gormek icin bu hafta gitmeyecegim haftaya randevu almayi dusunuyorum kese ve kalp icin ayri ayri gitmek istemezseniz bi 10 gun bekleyebilirsiniz hastane ortami risk

Cnm gecen hafta gittiğimde kilom falan ölçüldü not alındı ama bu sefer keseyi gördük karından alttan da muayne etti kordon oluşumu başlamış demekki boş değil kese dedi sadece folik asite devam ediyoruz dedi 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duyalım birde bazı testler istedi 10 gün sonra onlarıda yaptırıp gideceğim
Benden hemoram tit tsh hbsag ,anti hıv,anti hcv ,akş ,alt ,ast ,bun ,kreatinin istedi

Kizlar sonucum 1303 keseyi gormek icin bu hafta gitmeyecegim haftaya randevu almayi dusunuyorum kese ve kalp icin ayri ayri gitmek istemezseniz bi 10 gun bekleyebilirsiniz hastane ortami risk
Ben zaten beklemek istemezdim doktor da bu hafta cuma çağırdı beni. Burda gördüğüm kadarıyla Bazen kanama alanı vs falan oluyor ilaç veriyorlar ne bileyim o yüzden gidicem ben

Ben hergün hastanedeyim malesef böyle olunca aklım daha çok kalıyor ama sonra ben de diyorum biz erken öğrendik ya bilmeseydim, ne kadar doğru bilmiyorum ama baya geç öğrenen bir arkadaşım var öğrendikten iki ay sonra kucağına aldı resmen öyle olsam nasıl olurmuş kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…