İnşallahCanım lütfen olumsuz düşünüp kendini strese sokma. Bir kez olumsuz yaşadın diye hepsi olumsuz olucak değil, iyi düşünmeye çalışbenim de son regl tarihim 4 ağustos bir gidicez gibi
aynen inşallah değerlerimiz sağlıkla artsınnnİnşallahBoğa burcu olacak gibi duruyorlar :))) Sağlıkla alın kucağınıza
çarşamba yine kan vereceğim doktorum istedi daha önce dış gebelik yaşadığım için bir süre takip :)aynen inşallah değerlerimiz sağlıkla artsınnntekrar kan vericek misiniz beni doktorum cuma kontrole çağırdı, ilk randevu biraz heyecanlıyım
Merhaba hayırlı olsun değeriniz kaç acaba? Ne zaman görüldü kesemerhaba benim bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 08.05.2022 kese oluşmaya başlamış dedi doktor.
Çok tuhaf Doktorum değerimi öğrenmeden kese oluşumu gibi bir şey başlamış dedi. Değerim 11.69du dünMerhaba hayırlı olsun değeriniz kaç acaba? Ne zaman görüldü kese
Aaaa gerçekten mi benim değerim daha bugün 244 ama doktorum cuma çağırdı 1500 lere ulaşmadan kese görmek mümkün değil diye biliyorum çok ilginçÇok tuhaf Doktorum değerimi öğrenmeden kese oluşumu gibi bir şey başlamış dedi. Değerim 11.69du dün
Teşekkür ederimTeşekkürlerrSenin de hayırlı olsunn kaç haftalık oldu gördün mü keseyi
Evet bugün 244 çıktı :) cuma çağırdı doktorum ama vajinal bakıcak görünür heraldeTeşekkür ederimTam 5 haftalık inşallah. Karından görebilmek için biraz daha bekliyorum gitmek için, senin bugün de bakıldı mı kaç çıktı beta:)
Vajinal görünür bence de ,güzel haberlerimizi yazarız yine inşallahEvet bugün 244 çıktı :) cuma çağırdı doktorum ama vajinal bakıcak görünür heralde
İnşallah canımVajinal görünür bence de ,güzel haberlerimizi yazarız yine inşallah
Tebrik ederim cnmKızlar herkese selam
inşallah ben de mayıs annesi olucamBata 6 kala çok silik bi çizgi ve 6,79 la öğrendim. 2 gün sonra değerim 69,07 olmuştu. Yarın tekrar kan günüm bakalım güzel bir artış olmuştur umarım bata 2 kalmış oluyor
Ben de cuma gününe kadar sabrediyorum inşallah.benim de geçtğimiz cuma 1330 du . Siz bugün güzel habeleri verin bize inşallahKızlar günaydın benim gecen hafta perşembe beta 1393 dü bugün tekrar gideceğim inş kese görünürSizde kese gören var mı
İnş cnm hepimiz bu güzel haberleri alalımBen de cuma gününe kadar sabrediyorum inşallah.benim de geçtğimiz cuma 1330 du . Siz bugün güzel habeleri verin bize inşallah
Bugün tekrar gidicem cnm beta gecen hafta perşembe 1393 du bakalım inş keseyi görürüm bugünÇok sağol canım kısmetimizde burası varmış yaSen naptın gittin mi doktora falan nedir durum şimdiii
Bence kesin görürsünn benim dün beta 244 tü cumaya çağırdı doktorum ama vajinal bakıcakmış görülceğini düşünüyo heraldeBugün tekrar gidicem cnm beta gecen hafta perşembe 1393 du bakalım inş keseyi görürüm bugün