2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Arkadaşım hemen diğer ay tekrar hamile kaldı lütfen canınızı sıkmayın

Bu kese görme haftaları son adet tarihine göre mi ve keseyi normal ultrasonla mı yoksa vajinal ultrasonla mı görüyorlar

Canım üzme kendini. Ben de mayısda aynı oldum kimyasal oldu. Çok şükür bu ay yine hamileyim . O önemsiz bir şey her kadın yaşıyor fark etmiyor demsiti doktorum . Hayırlısı buymuş. Inşallah tez zamanda yine sağlıkla olur

Merhaba 5. Haftadayim bugun kese ve yolk kesesi var dedi kalp atimi alamadi erken dedi haftaya mi gelirsin 3 hafta sonra mi dedi bende 3 hafta sonra istedim hastane kalabalikti. Kalp atimi alamadigi icin doktorun kurtaj dedigi arkadasin mesajini alintilayamadim oyle olsa doktor beni 3 hafta sonra cagirmazdi riske atmazdi doktorum cok pimpiriklidir ilk kizimda da lna gitmistim 9. Haftada kalp atimi alanda oluyor bence kurtaj konusmak icin cook erken hayirlisiyla duyulur

Beta durumuna göre. Ben 4 binlerde gittim karından ultrasondan görüldü. Daha erken gidersen vajinal bakmak zorunda kalırlar
Benim dün bakılan beta HCG 878 di cuma günü gideceğim sanırım 2000 civarı olacak inşallah öyle sanırım karından gözükmez bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim vajinal ultrason baktırmak istemiyorum düşerse diye korkuyorum

Hayırlı olsunn ben de muayeneye gittiğimde 5+5 olucam, sizin tam kaç haftanız? Keseniz kaç mmdi yolk göründüü? İnşallah benim de görünür muayenede diye merak içindeyim

İnşallah sağlıkla kucağına al , biraz daha bekle istersen

Hayırlı olsunn ben de muayeneye gittiğimde 5+5 olucam, sizin tam kaç haftanız? Keseniz kaç mmdi yolk göründüü? İnşallah benim de görünür muayenede diye merak içindeyim
Tam gün olarak soylemedi gecen sali hcg 1300 du tekrar baktirmadim gorursunuz sizde en yakin vakitte insallah :)

Kızlar bugün 2. kan tahlilimi yaptıracağım değerin artışı için. İlk günlerinizde sizin de batmalar olmuş muydu kasıklarınızda. Okulda yoruluyorum o zaman daha çok artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…