- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Ayni ekibe bende soylemek istiyorum ama esim soyleme diyo.. pff cok kotu bi durum ya bide benim boyum uzun ailede. Bi sey oldugunda hemen suna bi uzansana fln diyolar. Artik sezeryan dikislerim agriyo falan diyorumAnnem kizkardesim kv biliyor tüp bebek tedavisi gördüğüm için tembih etmistim baştan
Kalp atışını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum ikiz olduklarınıda 5 _6 aylik olunca söyleriz diye düşünüyorum nazara bende çok inanırım
Geçmiş olsunKızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Siz de 2019 eylül annelerinde miydiniz. Sanki hatırlar gibi oldum. Benm kızım da 2 yaşındaHayırlı olsunBenim çocuğum 2 yaşında. Bu sitede eskiden yazdıklarımı okudum, kasık ağırlarım varmış yeni öğrendiğimde İkinci için kararsızım, öyle bakıyorum buralara
Cok gecmis olsun.. insallah allahin izniyle guzelce atlatirsiniz korkmayin. Bu hastalik korkunca endiselenince daha kotu etkiliyo insani bol bol c vitamini alin bol su icin.. insallah bi an once iyilesirsiniz..Kızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Çok geçmiş olsun canım yaKızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Teşekkür ederim. Yok eşimin iş arkadaşları pozitifti. Oradan geldiğini düşünüyorum. Çok dikkat edin kendinize gebeyken çok zor Çokkk. Allah korusunCok gecmis olsun.. insallah allahin izniyle guzelce atlatirsiniz korkmayin. Bu hastalik korkunca endiselenince daha kotu etkiliyo insani bol bol c vitamini alin bol su icin.. insallah bi an once iyilesirsiniz..
Peki sizce hastalik hastaneden mi bulasti??
Gidiyoruz zirt birt kan vermeye hastaneler hastalik dolu ahh ahh hepimiz risk altindayiz
Teşekkür ederim. Kan sulandırıcı yazmadılar. Konuştum doktorla ama gerek görmedi. Koruyun kendinizi çok zor geçiyorÇok geçmiş olsun canım yakorkutma kendini mart annelerinde bi arkadaşım da oldu yakın zamanda çok şükür bi sıkıntı olmadan atlattı. Ama mutlaka doktoruna haber ver vitamin ve kan sulandırıcı verebilir
Çok geçmiş olsun.Daha öncesinde aşı olmuş muydunuz? Sizde sağlığıniza çabucak kavuşursun inşaallah...Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Var gibi duruyor, kan verin mutlaka.Kızlar merhaba gebelik var mı sizce lütfen yardım edin yeni yaptım bat günüm bugündü sizce var mıdır ağlıyorum heyecandan
Napıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mıVar gibi duruyor, kan verin mutlaka.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfenilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...
Acilde beta HCG bakmıyorlar kanama ağrı vs yoksa eğer onlar var dersen de vajinal ultrason yapıyorlar ben bilemedim 2 ay önce vajinal ultrason yaptırdım öyle sonra kimyasal gebelik dediler ama etrafımdaki herkes vajinal ultrasondan dolayı düştü vs dedi ben çok üzülmüştüm ya benim hatamsa diyeNapıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı
Tıp merkezi tarzı yerlere gidip direk beta HCG baktırıacağım diyebilirsinNapıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı
İnşallah güzel bir şekilde o minnak kalp atışını duyarsın bende yarın gideceğim Dr a ama benim kese gözükmez diye düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olurKızlar yarın öğleden sonra randevum var kalp atışını duymak için o kadar heyecanlıyım ki bu gece nasıl uyuyacağım inanın bilmiyorum..benim için dua eder misiniz güzel haberler verebileyim sizlere.. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Tıp merkezi tarzı yerlere gidip direk beta HCG baktırıacağım diyebilirsin
Aksama dogru idrarin yogunlugu da azalmis olabilir, gec dollenme de olabilir. Silik olmasi cok onemli degil, duzgun hormon artisi olmasi onemli diye biliyorum.Eki Görüntüle 2913744
teşekkür ederim bat bugün olması lazım çok silik değil mi korkuyorumnormal mi sizce böyle silik çıkması ilk idrarla yapamadım çünkü öğleden sonra yapayım dedim
Canım herhangi bi özel hastanenin acilinde verebilirsin direk beta baktırmak istiyorum diyip. 1,5 saate çıkıyor. Devlet hastanesindekiler yapmak istemiyor hiç uğraşma boşuna yani. Hadi koş koşşşşNapıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı