2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayni ekibe bende soylemek istiyorum ama esim soyleme diyo.. pff cok kotu bi durum ya bide benim boyum uzun ailede. Bi sey oldugunda hemen suna bi uzansana fln diyolar. Artik sezeryan dikislerim agriyo falan diyorum

Kızlar merhaba dün keseyi görmeye gittim 1900 çıktı hcg. Karından göremedik cuma günü gel görürüz dedi hemde kan aldılar işte bir sürü test için. Ama gece rahatsızlandım çok kötü. Test verdik koronayım. Çok kötü geçiriyorum dua edin lütfen ilaç alamıyorum gebelikten dolayı çok zor geçiyo...

Geçmiş olsun
Biran önce atlatirsiniz inş

Cok gecmis olsun.. insallah allahin izniyle guzelce atlatirsiniz korkmayin. Bu hastalik korkunca endiselenince daha kotu etkiliyo insani bol bol c vitamini alin bol su icin.. insallah bi an once iyilesirsiniz..
Peki sizce hastalik hastaneden mi bulasti??
Gidiyoruz zirt birt kan vermeye hastaneler hastalik dolu ahh ahh hepimiz risk altindayiz

Çok geçmiş olsun canım ya korkutma kendini mart annelerinde bi arkadaşım da oldu yakın zamanda çok şükür bi sıkıntı olmadan atlattı. Ama mutlaka doktoruna haber ver vitamin ve kan sulandırıcı verebilir

Teşekkür ederim. Yok eşimin iş arkadaşları pozitifti. Oradan geldiğini düşünüyorum. Çok dikkat edin kendinize gebeyken çok zor Çokkk. Allah korusun

Teşekkür ederim. Kan sulandırıcı yazmadılar. Konuştum doktorla ama gerek görmedi. Koruyun kendinizi çok zor geçiyor

Çok geçmiş olsun.Daha öncesinde aşı olmuş muydunuz? Sizde sağlığıniza çabucak kavuşursun inşaallah...Allah yardımcınız olsun

Kızlar yarın öğleden sonra randevum var kalp atışını duymak için o kadar heyecanlıyım ki bu gece nasıl uyuyacağım inanın bilmiyorum..benim için dua eder misiniz güzel haberler verebileyim sizlere.. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Napıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı
Acilde beta HCG bakmıyorlar kanama ağrı vs yoksa eğer onlar var dersen de vajinal ultrason yapıyorlar ben bilemedim 2 ay önce vajinal ultrason yaptırdım öyle sonra kimyasal gebelik dediler ama etrafımdaki herkes vajinal ultrasondan dolayı düştü vs dedi ben çok üzülmüştüm ya benim hatamsa diye

İnşallah güzel bir şekilde o minnak kalp atışını duyarsın bende yarın gideceğim Dr a ama benim kese gözükmez diye düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Eki Görüntüle 2913744
teşekkür ederim bat bugün olması lazım çok silik değil mi korkuyorum normal mi sizce böyle silik çıkması ilk idrarla yapamadım çünkü öğleden sonra yapayım dedim
Aksama dogru idrarin yogunlugu da azalmis olabilir, gec dollenme de olabilir. Silik olmasi cok onemli degil, duzgun hormon artisi olmasi onemli diye biliyorum.

Napıcam nereye gidicem ay inanamıyorum hala acile gitsem bakarlar mı
Canım herhangi bi özel hastanenin acilinde verebilirsin direk beta baktırmak istiyorum diyip. 1,5 saate çıkıyor. Devlet hastanesindekiler yapmak istemiyor hiç uğraşma boşuna yani. Hadi koş koşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…