2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Dün 1 saat ev süpürdüm sonrasında lekelenmem geldi şimdi kalkmaya korkuyorum eşimde ben gelince evi temiz görürsem bozuşuruz dedi napcam bilmem
Geçmiş olsun canım dikkat et esin yapsin bi süre
Öyle çok yormuyorum ben kendimi ama yapıyorum. Supurduysem 10 dk dinlenip öyle siliyorum. Yani aralara hep dinlenme ekliyorum. Cam kapı da yapmıyorum
Bende öyle yapıyorum once tozları aliyorum tv ünitesinin fln dinleniyorum sonra bi odayi supuruyorum sonra yine uzan sonra sil böyle 1saatte yapacağım işi 3saatte yapıyorum

Bende cam kapı Yapmıyorum camasir asma esimde Bulasik makinasinada o bosaltiyor

Haftasonu esim temizliyor evi

Merhaba benim kese 4+3 de göründü bugün

Fatos3458 benide eklerseniz sevinirim tabloya ya
Kendimi daha hamis hissedeyim
Atalanteda
Yas 25
Beklenen dogum 13 mayis 2022
2. Cocuk
Daha dra gitmedim

Kizlar bi sey soracagim sizlere. Ailelerinize soylediniz mi hamileliginizi ya da herhangi birine?
Ben simdi 1 sene once bi kurtaj oldum 6 haftalik bebek gelismedigi icin. O zaman herkes ogrenmisti. Sonrasinda bide herkes gecmis olsun diye aradi falan hos olmadi tabi..
Simdi o yuzden kimseye soylemek istemiyoruz esimle iyice her sey netlesmeden. Ama mesela bu seferde bazi seylerden kacamiyorum.
Mesela gecen pazar annemlerde kislik melemen yaptik butun gun ayaktaydim. Bu pazarda kayinvalidemde yapacagiz kislik melemen.. e ben ne yapacagim bu durumda siz olsaniz napardiniz

Ben anneme soyledim yardıma ıhtıyacım oluyo cunku , kv ne kımseye soylememesi kaydıyla soyleyebılırsın ki ona gore davransın. İlk 12 hafta cok riskli sürec , ve ben nazara da cok ınanıyorum. Allah korusun,bazı gozler fesat gercekten.

Yok ya soyluyolar gecen seferde guya kimseye soylemeyeceklerdi 7 sulale ogrendi

Annem kizkardesim kv biliyor tüp bebek tedavisi gördüğüm için tembih etmistim baştan
Kalp atışını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum ikiz olduklarınıda 5 _6 aylik olunca söyleriz diye düşünüyorum nazara bende çok inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…