- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 29
İnşallahSağol canım ❤
Kızımda kırmızı kanamam olmustu
Progesteron igne vurundum 15 gun yattım korkma canım rabbimin izniyle bisey olmaz inş
Yok canım tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 2 embriyo transfer edilmisti
Tşk ederim âmin
İkiz miiiiKızlar hastaneden ciktik
Iki tane kese görüldüçok şükür 20 eylul kalpatışını duymak için cagirdi
İnşallahKese görmediği için olabilirr. inşallah leke devam etmez de hiç gerek kalmaz
Oh dinlen ne guzel isteÇıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
İnşallahOh dinlen ne guzel isteher sey yoluna girer insallah hayirlisiyla sipalar daha dogmadan korkutuyolar bizi
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerlerBende de hem kan pıhtılaşması çıktı hem rahimde perdeden histeroskopi oldum
Hayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalleMerhabalar bugün 6+3 de bebeğimin kalp atışını ve kendisini gördüm çok şükür. O kadar güzel bir duyguymus ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlık ocağına da gittim gebelik bildirmek için bir sürü test istedi kan verdim onlarda takip edeceklermis beni sizlerede bilgi vermek istedim darisi bekleyen herkese inşallah
16 mm haftanıza göre çok büyük sanki yanlış yere bakıyor olabilir misiniz bir arkadaşın 5 haftalık kesesi 2 küsurduHayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalle
Bence canini sıkıp boşa stres yapma çok okuyoruz burada geç döllenme olup sonradan görülen bebekleri .inşallah sağlıkla gelir bebeğinKızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin
Ayyy güzel haberler geliyorBen de bugün kontrole gittim çok şükür kese göründü. Haftaya perşembe kalp atışı için çağırdı ☺
Hayırlı olsun canım 10güne kalp atışıda duyulur inşallah.Fatos3458 canım 5+1 Kese göründü. Ekleyebilirsin
Evet çok şükür ya.Ayyy güzel haberler geliyor
Hayırlı olsun hoşgeldin:)Merhabaa aranıza yeni katıldım yeni öğrendim gebeliği :) henüz ultrasona girmedim daha çok küçük 10 gün sonra gel dedi dr ama vajinal muayene düşüncesi bile geriyor beni, karından görmeyi bekleyeceğim sanırım
Seninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsunHayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalle
Maşallah kocaman olmuş bebiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende haftaya güzel haberler alabilirim umarım yoksa yine kürtaj olmak zorunda kalcamSeninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsun
Benim de tüp bebek arkadaşım dün öğrendimSağol canım ❤
Kızımda kırmızı kanamam olmustu
Progesteron igne vurundum 15 gun yattım korkma canım rabbimin izniyle bisey olmaz inş
Yok canım tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 2 embriyo transfer edilmisti
Tşk ederim âmin
Ben de dün öğrendim daha kasık ağrım var benim de. Sanırım gebeliğin ilk zamanlarında yaşanıyormuş zaten bu.Vajinal muayene ben de olmuştum korkmayın, ağrı yapmıyor ama. Başlarda benim de kasık ağrım vardı.