2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Oh dinlen ne guzel iste her sey yoluna girer insallah hayirlisiyla sipalar daha dogmadan korkutuyolar bizi

Hayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalle

Çıktı sonucum içime su serpildi gibi resmen. Düzenli artışa devam ediyoruz bakalım darısı keseye kalbe

Eklentiler

• 84B7B1B9-7349-408B-A49D-164C4AC4FA35.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 62
16 mm haftanıza göre çok büyük sanki yanlış yere bakıyor olabilir misiniz bir arkadaşın 5 haftalık kesesi 2 küsurdu

Bence canini sıkıp boşa stres yapma çok okuyoruz burada geç döllenme olup sonradan görülen bebekleri .inşallah sağlıkla gelir bebeğin

Seninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsun

Seninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsun
Maşallah kocaman olmuş bebiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende haftaya güzel haberler alabilirim umarım yoksa yine kürtaj olmak zorunda kalcam

Benim de tüp bebek arkadaşım dün öğrendim senin de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…