Amin canım sağol sende inşallah sakın kötü düşünme iyi düşün ve benim yapmış olduğum birşeyi söylemek istiyorum hamile kadınlar için tavsiye edilir Ya musavvir esmasini 330 kez içtiğin bir suya oku ve iç inşallah rabbim sağlıkla devam etmesini sağlarMaşallah kocaman olmuş bebiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende haftaya güzel haberler alabilirim umarım yoksa yine kürtaj olmak zorunda kalcam
Tamam canım yaparım çok teşekkür ederim burası da olmasa iyice bunalıma girerdim şimdi. Allah hepinizden razı olsunAmin canım sağol sende inşallah sakın kötü düşünme iyi düşün ve benim yapmış olduğum birşeyi söylemek istiyorum hamile kadınlar için tavsiye edilir Ya musavvir esmasini 330 kez içtiğin bir suya oku ve iç inşallah rabbim sağlıkla devam etmesini sağlar
Sen gönlünü ferah tut Allah'a dua et hayırlısını iste gerisi Rabbime kalmış canımTamam canım yaparım çok teşekkür ederim burası da olmasa iyice bunalıma girerdim şimdi. Allah hepinizden razı olsun
Hayırlı olsun canım ilk zamanlar kasik ağrıları fazla oluyor adet belirtisi gibi hatta bende hala var ara ara ama bunlar hep rahmin büyümesi ve genislemesiyle alakalı sanırım o yüzden fazla takılma o belirtilereHanımlar adetim 5 gün geçti hala adet olacakmısım hissi var sürekli peçeteye siliyorum sizinde öyle mi 4 gün önce keseyı gördüm
Hayırlı olsunBen de dün öğrendim daha kasık ağrım var benim de. Sanırım gebeliğin ilk zamanlarında yaşanıyormuş zaten bu.
Gönlünüzce olsun inşallahHayırlı olsunBenim çocuğum 2 yaşında. Bu sitede eskiden yazdıklarımı okudum, kasık ağırlarım varmış yeni öğrendiğimde İkinci için kararsızım, öyle bakıyorum buralara
Merhaba önemli olan değerin 2 günde en az 2 kat artması. O yüzden 2 gün sonra tekrarlayın benceKizlar adete 2 gun var, beta hcg 26.79 cikti. İyi mi? Pazartesi gunu randevum var, pazartesiye kadar bekleyeyim mi, yeniden kan testi mi yapayim?
Inşallah canım. Haftaya çağırdı inşallah duyulur :)Hayırlı olsun canım 10güne kalp atışıda duyulur inşallah.
O korku bende de var ama siz keseyi görmüşsünüz bile düşünmeyin öyle hayırlı olsunHanımlar adetim 5 gün geçti hala adet olacakmısım hissi var sürekli peçeteye siliyorum sizinde öyle mi 4 gün önce keseyı gördüm
Canım işaretleyip ölçüyolar hemen kenarda yazıyodu benim. Bazılarının sol taraftaki çoklu yazıların altında yazıyormuşKızlar kese nin boyutu nerden anlaşılıyor ultrasonda
Fotoğrafı ekleyim bi bakabilir misin anlıyorsan canım ben anlamadimmCanım işaretleyip ölçüyolar hemen kenarda yazıyodu benim. Bazılarının sol taraftaki çoklu yazıların altında yazıyormuş
Canım anlamadımkiFotoğrafı ekleyim bi bakabilir misin anlıyorsan canım ben anlamadimm
Ben de anlamadım:) sormadım da unuttum heyecandanCanım anlamadımkibenimkinde kese direk işaretli hemen üstünde ölçüsü yazıyo. Burdaki sayılardan anlamadım bi şey. Tahmini doğum tarihimiz aynı keselerimiz de benzerdir heralde 1-1,5 cmlik falan olmalı diye düşünüyorum
Ahh canım ya çok üzüldüm.Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin sağlıklı gebelik ilerler diyorlar bunda da vardır bir hayır. cuma günü bebiş seni şaşırtır kimbilir. Önemli olan asıl etken annenin sağlıklı olması. İlerleyen aylarda tekrar nasip olur inşallahKızlar benim hcg 14 çıkmıştı 2 gün sonra 36 dün gece lekelenme olunca sabah doktora gittim kan istedi 22.5 a düşmüş değerim. Kimyasal gibi dedi cuma günü tekrar kan verip bakalım dedi. Mayıs ayı anneleri hepinize sağlıklı gebelik diliyorum.