Evet canım ya aslında vajinal deyince kastım biraz zaten vajinismus geçmişim var bir de bir önceki gebelik de düşükle sonlanınca bunlar bir anda beni baya bi gerdi sanırım. Şimdi şimdi biraz hafifledi sancılar. Hayırlısı ya inşallah şehir efsanesidir.Benimde ilk kese için vajinal baktı böyle bi ağrım olmadı canım bilemedimki, acaba kendini kastın ondan mı? Korkutma kendini eğer riskli olsa bakmaz zaten doktorlar. Benim dün karından bakıldı ama yine de sordum vajinal bakılmasının bi zararı var mı diye şehir efsanesi dedi
Bir dr görün derim canım lekelenmeler ihmale gelmez
Ayy canım ya kötü şeyler düşünme inşallah dedikleri gibi olmaz sağlıkla bebişini görebilirsin ultrasondaKızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin
İnşallah görünür canım dualarım seninle, eğer kese var bebek yok ise boş gebelik mi oluyor.Kızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin
Üzmeyin kendinizi daha küçükmüş zaten geç dollenmedir ben 7haftalikken duymuştum kalp atışını kızımınKızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin
İnşallah bende duyarım canım cevabın için teşekkür ederimÜzmeyin kendinizi daha küçükmüş zaten geç dollenmedir ben 7haftalikken duymuştum kalp atışını kızımın
Çarşamba gidin bence
Ya gözün aydın ikiz mi geliyor şimdi harika haberKızlar hastaneden ciktik
Iki tane kese görüldüçok şükür 20 eylul kalpatışını duymak için cagirdi
Kan uyuşmazlığı iğnesini de söylemeyi unutma canım
Çıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.Bizleride haberdar et. Her sey yolundadir insallah
Bende de hem kan pıhtılaşması çıktı hem rahimde perdeden histeroskopi oldumGeçmiş olsun canım benim de iki düşüğüm var kan pihtilasmasi çıktı şimdi iğne kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıklı olur. Senin sebebi neymiş ne diyor doktorlar bu sefer nasıl bir tadavi uyguluyorlar
Yaa ne güzel bir haber hem de ikiz. Ailede var mı ikiz gebelikKızlar hastaneden ciktik
İkiz miii ayy harikaKızlar hastaneden ciktik
Kese görmediği için olabilirr. inşallah leke devam etmez de hiç gerek kalmazÇıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Mutlaka takip edin bu durumu, ne güzel bilgilisiniz maşallah bir yakınımın bebeği doğum sonrası 20 gün hastanede kaldı uyuşmazlık sebebiyle bilmiyormuş iğneyi dr. da söylememiş sağolsun sonrasında bilgilerden haberdardınız kan grubumuzu vs her şeyi biliyordunuz niye uyarmadınız ilgilenmediniz denilince de sigorta kapsamında değil o iğne ücretli falan filan diye saçma sapan bir şeyler söyleyip toplamaya çalıştı sanki hayrına bakıyormuş kendi cebinden çıkacakmış parası gibi halbuki devlet bile değil özel hastane bunu yapan parası olmasa adam zaten oraya gelmez devlete gider :) bilinçli olmakta fayda varÇıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Sağol canım ❤Ya gözün aydın ikiz mi geliyor şimdi harika haber
Kızımda kırmızı kanamam olmustuÇıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Yok canım tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 2 embriyo transfer edilmistiYaa ne güzel bir haber hem de ikiz. Ailede var mı ikiz gebelik
Tşk ederim âminİkiz miii ayy harikasağlıkla gelsin minnaklarrr
Masallah sağlıkla gelsinler ❤Kızlar hastaneden ciktik
Vajinal muayene ben de olmuştum korkmayın, ağrı yapmıyor ama. Başlarda benim de kasık ağrım vardı.Kızlar bende pazartesidr gittim beta değerim cuma günü 729 du kese baktı görmedi tekrar betaa görmek istedi dün tekrar yapıldı 3228 çıktı beta kese için tekrar baktı ters rahim karından görünmüyor dış gebelik de olabilir zorlamıyorum ama vajinal bakayım dedi dış gebelik deyince korktum kabul ettim vajinal de 4mm kese göründü fakat dünden bu yana kasıklarımda ağrı var hafif hafif. Vajinal muayene sonucu mu oldu diye tedirgin oldum açıkçası
Biz evlenir evlenmez aile hekimim benden kan gruplarımızı istedi ve ebe o gün mutlaka iğneni yaptır demişti o gün bugündür aklımda. Aile hekiminin takibinde olması gerekiyor böyle şeylerin ön bilgilendirme tamamen onlara ait. Ve tabi ki doktorunda bunu asla ihmal etmemesi gerekiyor ilk bilgilerde direk benim eşimin kan gruplarını soruyor doktor. Hani derler ya paramızla rezil oluyoruz gerçekten öyle. Allah korumuş cidden geri dönülmez hasara sebeb olabilirdi.Mutlaka takip edin bu durumu, ne güzel bilgilisiniz maşallah bir yakınımın bebeği doğum sonrası 20 gün hastanede kaldı uyuşmazlık sebebiyle bilmiyormuş iğneyi dr. da söylememiş sağolsun sonrasında bilgilerden haberdardınız kan grubumuzu vs her şeyi biliyordunuz niye uyarmadınız ilgilenmediniz denilince de sigorta kapsamında değil o iğne ücretli falan filan diye saçma sapan bir şeyler söyleyip toplamaya çalıştı sanki hayrına bakıyormuş kendi cebinden çıkacakmış parası gibi halbuki devlet bile değil özel hastane bunu yapan parası olmasa adam zaten oraya gelmez devlete gider :) bilinçli olmakta fayda var