2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin

Evet canım ya aslında vajinal deyince kastım biraz zaten vajinismus geçmişim var bir de bir önceki gebelik de düşükle sonlanınca bunlar bir anda beni baya bi gerdi sanırım. Şimdi şimdi biraz hafifledi sancılar. Hayırlısı ya inşallah şehir efsanesidir.

Ayy canım ya kötü şeyler düşünme inşallah dedikleri gibi olmaz sağlıkla bebişini görebilirsin ultrasonda

İnşallah görünür canım dualarım seninle, eğer kese var bebek yok ise boş gebelik mi oluyor.

Üzmeyin kendinizi daha küçükmüş zaten geç dollenmedir ben 7haftalikken duymuştum kalp atışını kızımın
Çarşamba gidin bence

Bende de hem kan pıhtılaşması çıktı hem rahimde perdeden histeroskopi oldum

Merhabaa aranıza yeni katıldım yeni öğrendim gebeliği :) henüz ultrasona girmedim daha çok küçük 10 gün sonra gel dedi dr ama vajinal muayene düşüncesi bile geriyor beni, karından görmeyi bekleyeceğim sanırım

Çıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Kese görmediği için olabilirr. inşallah leke devam etmez de hiç gerek kalmaz

Çıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Mutlaka takip edin bu durumu, ne güzel bilgilisiniz maşallah bir yakınımın bebeği doğum sonrası 20 gün hastanede kaldı uyuşmazlık sebebiyle bilmiyormuş iğneyi dr. da söylememiş sağolsun sonrasında bilgilerden haberdardınız kan grubumuzu vs her şeyi biliyordunuz niye uyarmadınız ilgilenmediniz denilince de sigorta kapsamında değil o iğne ücretli falan filan diye saçma sapan bir şeyler söyleyip toplamaya çalıştı sanki hayrına bakıyormuş kendi cebinden çıkacakmış parası gibi halbuki devlet bile değil özel hastane bunu yapan parası olmasa adam zaten oraya gelmez devlete gider :) bilinçli olmakta fayda var

Ya gözün aydın ikiz mi geliyor şimdi harika haber
Sağol canım ❤
Kızımda kırmızı kanamam olmustu
Progesteron igne vurundum 15 gun yattım korkma canım rabbimin izniyle bisey olmaz inş
Yaa ne güzel bir haber hem de ikiz. Ailede var mı ikiz gebelik
Yok canım tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 2 embriyo transfer edilmisti
İkiz miii ayy harika sağlıkla gelsin minnaklarrr
Tşk ederim âmin

Vajinal muayene ben de olmuştum korkmayın, ağrı yapmıyor ama. Başlarda benim de kasık ağrım vardı.

Biz evlenir evlenmez aile hekimim benden kan gruplarımızı istedi ve ebe o gün mutlaka iğneni yaptır demişti o gün bugündür aklımda. Aile hekiminin takibinde olması gerekiyor böyle şeylerin ön bilgilendirme tamamen onlara ait. Ve tabi ki doktorunda bunu asla ihmal etmemesi gerekiyor ilk bilgilerde direk benim eşimin kan gruplarını soruyor doktor. Hani derler ya paramızla rezil oluyoruz gerçekten öyle. Allah korumuş cidden geri dönülmez hasara sebeb olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…