- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Oh masallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahAllah nasip ederse evet
Pazartesi erken gebelik testiyle öğrendim aynı akşam kan testinde 117 çıktı değerim. Henüz doktora gitmedim
Allah razı olsun size de insaAllah. Cuma günü doktora gideceğim o zaman kan testini tekrar edeceğim.. bugün yaptığım idrar testi koyulaşmis amaOh masallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
2 gun sonra kan testini tekrar edecek misiniz
Bende evet insallah ama daha bi sey gormedimAllah razı olsun size de insaAllah. Cuma günü doktora gideceğim o zaman kan testini tekrar edeceğim.. bugün yaptığım idrar testi koyulaşmis ama..
Siz gebe misiniz?
Benimde hala ara ara peceteye sildigimde kahverengi lekelenme oluyo. Daha erken hamilelik diye dr bi sey demedi banada bekleyecekmisiz. Sabirli olun insallah onemli bi durum degildir. Yormayin kendinizi dinlenin bol bol stres yapmamaya calisin ( gerci bu pek mumkun olmuyo ama ) hayirlisi olur insallah hakkimizdaOfff lekelenmem yine başladı kafayı yiyeceğimhenüz bi doktorum bile yok ki sorayım gitsem bi hastaneye ilgilenmeyecekler eminim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende evet insallah ama daha bi sey gormedimbeta baktirdim p.tsi gunu 71 cikti bugun 192 cikti drumda haftaya sali bi daha kan ver dedi. Oyle bekliyorum bi sey gormedim daha bebektir kesedir vs drada gitmedim daha. Dr gel derse ins gidecegim
Benim son adet 4 ağustos canım şuan adete göre söylüyorum zaten. Ultrasonda ileri geri olduğu bebek göründükten sonra belli oluyomuşDuyarsin insallah yaasen 5+0 san ben son adete gore 4+5im bu dogru degil o zaman benim cunku betaya gore daha kucuk heralde cunku ben sana gore daha geriden geliyorum sanki son adet kacti sizin
Yaaa canımmmmOfff lekelenmem yine başladı kafayı yiyeceğimhenüz bi doktorum bile yok ki sorayım gitsem bi hastaneye ilgilenmeyecekler eminim
Offf lekelenmem yine başladı kafayı yiyeceğimhenüz bi doktorum bile yok ki sorayım gitsem bi hastaneye ilgilenmeyecekler eminim
Rabbim her ikinize de şifalar versin. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza versinBenimde hala ara ara peceteye sildigimde kahverengi lekelenme oluyo. Daha erken hamilelik diye dr bi sey demedi banada bekleyecekmisiz. Sabirli olun insallah onemli bi durum degildir. Yormayin kendinizi dinlenin bol bol stres yapmamaya calisin ( gerci bu pek mumkun olmuyo ama ) hayirlisi olur insallah hakkimizda
Yaaa benimde son adet 6 agustos o zaman ben gec mi yumurtaladim acaba.Benim son adet 4 ağustos canım şuan adete göre söylüyorum zaten. Ultrasonda ileri geri olduğu bebek göründükten sonra belli oluyomuş
PembeYaaa canımmmmkeşke istanbulda olsan hemen benim doktoruma yönlendirirdim senii. Nasıl lekelenme kahverengi mi pembemsi mi yine?
niye geçmez ki ya ofBenimde hala ara ara peceteye sildigimde kahverengi lekelenme oluyo. Daha erken hamilelik diye dr bi sey demedi banada bekleyecekmisiz. Sabirli olun insallah onemli bi durum degildir. Yormayin kendinizi dinlenin bol bol stres yapmamaya calisin ( gerci bu pek mumkun olmuyo ama ) hayirlisi olur insallah hakkimizda
Baska bi dra mi gitseniz acabaniye geçmez ki ya ofçok tedirginim gerçekten. Çalışıyorum bi de gün geçmez bana..
İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınızkızlar selam, adetime henüz 2 gün var, 2 gündür yaptığım erken gebelik testleri silik çıkıyor. dün gece ve bu sabah normal laboquick kaset test yaptım, onlarda da silik de olsa çizgi çıktı. bugün iş çıkışı kan vereceğim. aranıza katılmayı umuyorum. eğer hamileysem 20-22 mayıs gibi görünüyor doğum. herkese sevgiler.
çok teşekkür ederim, siz de umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. bol bol dualaşalım karşılıklı:)İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınız
Öyle yapacağım randevu aldım 15:15 eBaska bi dra mi gitseniz acaba
Kan uyuşmazlığı iğnesini de söylemeyi unutma canımÖyle yapacağım randevu aldım 15:15 e
Bizleride haberdar et. Her sey yolundadir insallahÖyle yapacağım randevu aldım 15:15 e
Amin amin insaAllahçok teşekkür ederim, siz de umarım çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. bol bol dualaşalım karşılıklı:)