2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Allah nasip ederse evet
Pazartesi erken gebelik testiyle öğrendim aynı akşam kan testinde 117 çıktı değerim. Henüz doktora gitmedim
Oh masallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
2 gun sonra kan testini tekrar edecek misiniz

Oh masallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
2 gun sonra kan testini tekrar edecek misiniz
Allah razı olsun size de insaAllah. Cuma günü doktora gideceğim o zaman kan testini tekrar edeceğim.. bugün yaptığım idrar testi koyulaşmis ama ..
Siz gebe misiniz?

Offf lekelenmem yine başladı kafayı yiyeceğim henüz bi doktorum bile yok ki sorayım gitsem bi hastaneye ilgilenmeyecekler eminim

Allah razı olsun size de insaAllah. Cuma günü doktora gideceğim o zaman kan testini tekrar edeceğim.. bugün yaptığım idrar testi koyulaşmis ama ..
Siz gebe misiniz?
Bende evet insallah ama daha bi sey gormedim beta baktirdim p.tsi gunu 71 cikti bugun 192 cikti drumda haftaya sali bi daha kan ver dedi. Oyle bekliyorum bi sey gormedim daha bebektir kesedir vs drada gitmedim daha. Dr gel derse ins gidecegim

Offf lekelenmem yine başladı kafayı yiyeceğim henüz bi doktorum bile yok ki sorayım gitsem bi hastaneye ilgilenmeyecekler eminim
Benimde hala ara ara peceteye sildigimde kahverengi lekelenme oluyo. Daha erken hamilelik diye dr bi sey demedi banada bekleyecekmisiz. Sabirli olun insallah onemli bi durum degildir. Yormayin kendinizi dinlenin bol bol stres yapmamaya calisin ( gerci bu pek mumkun olmuyo ama ) hayirlisi olur insallah hakkimizda

Bende evet insallah ama daha bi sey gormedim beta baktirdim p.tsi gunu 71 cikti bugun 192 cikti drumda haftaya sali bi daha kan ver dedi. Oyle bekliyorum bi sey gormedim daha bebektir kesedir vs drada gitmedim daha. Dr gel derse ins gidecegim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim bebiş kaç haftalık bilmiyorum ama 2 ayda bir adet oluyodum çok düzensizdi adetlerim

Duyarsin insallah yaa sen 5+0 san ben son adete gore 4+5im bu dogru degil o zaman benim cunku betaya gore daha kucuk heralde cunku ben sana gore daha geriden geliyorum sanki son adet kacti sizin
Benim son adet 4 ağustos canım şuan adete göre söylüyorum zaten. Ultrasonda ileri geri olduğu bebek göründükten sonra belli oluyomuş

Rabbim her ikinize de şifalar versin. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza versin

Benim son adet 4 ağustos canım şuan adete göre söylüyorum zaten. Ultrasonda ileri geri olduğu bebek göründükten sonra belli oluyomuş
Yaaa benimde son adet 6 agustos o zaman ben gec mi yumurtaladim acaba.
Kese olcusunden fln anliyodu drlar kac haftalik olduğunu ya benim drum soyluyodu en azindan

niye geçmez ki ya of çok tedirginim gerçekten. Çalışıyorum bi de gün geçmez bana..

kızlar selam, adetime henüz 2 gün var, 2 gündür yaptığım erken gebelik testleri silik çıkıyor. dün gece ve bu sabah normal laboquick kaset test yaptım, onlarda da silik de olsa çizgi çıktı. bugün iş çıkışı kan vereceğim. aranıza katılmayı umuyorum. eğer hamileysem 20-22 mayıs gibi görünüyor doğum. herkese sevgiler.

İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…