2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorum
O endisenizi inanin anliyorum benim bi kizim var ama 1 sene oncede bi kurtaj oldum gelismedi 6 haftalikken kurtaj oldum.. o yuzden suan bende de o endise var sevinemiyorum bile tam anlamiyla ama yapacak bi sey yok bekleyecegiz ve dua edecegiz elden baska bir sey gelmiyor..
Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba arkadaslar benim hamilelige bagli astim gelisiyor kizima hamileykende fazlaca nefes darligim olmustu ilk zamanlar yine ayni bu durumda covid olsam ne olur bilemiyorum. Ustelik ogretmenim okullar cok kalabalik beni de bu telaş aldi

Aa eşimle bende de var kan uyuşmazlığı doktorada bizzat söyledim ama böyle bir şey söylemedi

Senin durumunu yaşayan arkadaşın var şu an 32. Haftasında çok şükür bir sıkıntı yok o aylık iğneyi vuruldu o da. Içın rahat olsun :)

Aa eşimle bende de var kan uyuşmazlığı doktorada bizzat söyledim ama böyle bir şey söylemedi
Canım normalde 28. Haftada yapılıyormuş ama en ufak bi kanamada (benimki kahverengi leke olmasına rağmen) yapılması gerekiyor dedi doktorum çok prosedürü var ya of aman özelde de sağlık sigortam geçmedi 520 tl ücreti vardı devlette yaptırdım mecbur.

Senin durumunu yaşayan arkadaşın var şu an 32. Haftasında çok şükür bir sıkıntı yok o aylık iğneyi vuruldu o da. Içın rahat olsun :)
Kan uyuşmazlığından dolayı hiç tedirgin değilim yıllardır kendimi alıştırmıştım şu kahve leke bi geçseydi damla damla sinir ediyor insanı. Teşekkür ederim motivasyon içinnn çiçek kızlar yaaa çiçeekkk

Yaş 25
Beklenen doğum 01.05.2022
İlk çocuk
Kese görme 5+3
Kalp atışı 6+1
Cinsiyet belli değil

Doktor var doktor var gerçekten Benim gittiğim doktor lekelenmem var deyince beni ciddiye almadı pek. Pazartesi başka bir doktora gideceğim kesin.

Amin inşallah. kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah

Benim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorum
Geçmiş olsun canım benim de iki düşüğüm var kan pihtilasmasi çıktı şimdi iğne kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıklı olur. Senin sebebi neymiş ne diyor doktorlar bu sefer nasıl bir tadavi uyguluyorlar

Onda da lekelenme oldu bikac hafta ara ara da oldu. Maşallah bebiş gayet iyi :)

Kizlar 2. Beta sonucum 192,2 cikti.
Ilki 71di 2 gun sonra 192 olmus artis iyi dimi
bi sikinti yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…