- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Merhaba betanız kaç ? Benim de kalp atışı duyulmadı çok tedirgin oldumGrupta sessizlik var tek kese gören benim heralde cnm inş hepinizde göreceksinizBende 4 gözle 10 eylulu bekliyorum inş kalp atısını duyacağız
O endisenizi inanin anliyorum benim bi kizim var ama 1 sene oncede bi kurtaj oldum gelismedi 6 haftalikken kurtaj oldum.. o yuzden suan bende de o endise var sevinemiyorum bile tam anlamiyla ama yapacak bi sey yok bekleyecegiz ve dua edecegiz elden baska bir sey gelmiyor..Benim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorum
Ben de yarın 3 de gideceğim kese için. Inşallah güzel haberler olsunnnBen yarın öğleden sonra gidecegim tüp bebek dr kese için çağırmıştı
Aa eşimle bende de var kan uyuşmazlığı doktorada bizzat söyledim ama böyle bir şey söylemediKızlar tek tek dönemiyorum kusura bakmayın şimdi geldik hastaneden. Kendi doktorum bir sorun olmadığını kanama alanı olmadığını söyledi kese de büyümüş. Ama eşimle bende rh uyuşmazlığı var bunun için iğne oldum her kanamada olmam gerekirmiş 1 ay koruyuculuğu varmış. Benden haberler böyle umarım sağlıklı ilerler hala içimde bi korku var
Güzel haberlerle gel inşallahBen de yarın 3 de gideceğim kese için. Inşallah güzel haberler olsunnn
Senin durumunu yaşayan arkadaşın var şu an 32. Haftasında çok şükür bir sıkıntı yok o aylık iğneyi vuruldu o da. Içın rahat olsun :)Kızlar tek tek dönemiyorum kusura bakmayın şimdi geldik hastaneden. Kendi doktorum bir sorun olmadığını kanama alanı olmadığını söyledi kese de büyümüş. Ama eşimle bende rh uyuşmazlığı var bunun için iğne oldum her kanamada olmam gerekirmiş 1 ay koruyuculuğu varmış. Benden haberler böyle umarım sağlıklı ilerler hala içimde bi korku var
Inşallah canım. Çok Sağol:)Güzel haberlerle gel inşallah
Canım normalde 28. Haftada yapılıyormuş ama en ufak bi kanamada (benimki kahverengi leke olmasına rağmen) yapılması gerekiyor dedi doktorumAa eşimle bende de var kan uyuşmazlığı doktorada bizzat söyledim ama böyle bir şey söylemedi
Kan uyuşmazlığından dolayı hiç tedirgin değilim yıllardır kendimi alıştırmıştımSenin durumunu yaşayan arkadaşın var şu an 32. Haftasında çok şükür bir sıkıntı yok o aylık iğneyi vuruldu o da. Içın rahat olsun :)
Yaş 252016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 37 26.04.2022 3. 4+3 6+6 S shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 D Dh120910 29 10.05.2022 1. @Pinky93 28 08.05.2022 1. @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 @gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Doktor var doktor var gerçektenCanım normalde 28. Haftada yapılıyormuş ama en ufak bi kanamada (benimki kahverengi leke olmasına rağmen) yapılması gerekiyor dedi doktorumçok prosedürü var ya of aman özelde de sağlık sigortam geçmedi 520 tl ücreti vardı devlette yaptırdım mecbur.
Amin inşallah. kimsenin kucağı boş kalmaz inşallahO endisenizi inanin anliyorum benim bi kizim var ama 1 sene oncede bi kurtaj oldum gelismedi 6 haftalikken kurtaj oldum.. o yuzden suan bende de o endise var sevinemiyorum bile tam anlamiyla ama yapacak bi sey yok bekleyecegiz ve dua edecegiz elden baska bir sey gelmiyor..
Insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Geçmiş olsun canım benim de iki düşüğüm var kan pihtilasmasi çıktı şimdi iğne kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıklı olur. Senin sebebi neymiş ne diyor doktorlar bu sefer nasıl bir tadavi uyguluyorlarBenim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorum
Onda da lekelenme oldu bikac hafta ara ara da oldu. Maşallah bebiş gayet iyi :)Kan uyuşmazlığından dolayı hiç tedirgin değilim yıllardır kendimi alıştırmıştımşu kahve leke bi geçseydi damla damla sinir ediyor insanı. Teşekkür ederim motivasyon içinnn çiçek kızlar yaaa çiçeekkk
Kaç haftalıksın cnm şu an ben bu cumartesi gidicem kalp atısı için şu an beta kaç bilmiyorumMerhaba betanız kaç ? Benim de kalp atışı duyulmadı çok tedirgin oldum
2 katı olması gerekiyor seninki geçmiş bile bence güzelKizlar 2. Beta sonucum 192,2 cikti.
Ilki 71di 2 gun sonra 192 olmus artis iyi dimi
bi sikinti yoktur insallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin :)Kızlar merhaba ben de dün öğrendim gebeliğimi yarın kan testini tekrarlayacağız tüp bebekle oldu bizim inşallah sağlıkla ilerler