2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar ya doktorum sali gunu bi daha baktir dedi 😒 6 gun sonra oluyo yani.. sinir oldum ya neden acaba?
1 sene once gelismeyen bi hamileligim olmustu acaba o yuzden mi? Off bende artik haftaya cagirir ultrasona diye dusunuyodum..

7.5 tu ama 6.5 galiba dedi doktorum. Tam belli değil yani. İnşallah duyarsınız. Keseyi 14 gün önce kese görülmüştü.
Canım belki geç döllenme olmuştur hemen panik yapma, 8. Haftaya karar yolu var dedi doktor bana. Bende 6+3 deyim. Cuma günü duyarız diye düşünüyoruz. Keseyi erken görmüşsündür belki karından mı göründü

Kizlar ya doktorum sali gunu bi daha baktir dedi 😒 6 gun sonra oluyo yani.. sinir oldum ya neden acaba?
1 sene once gelismeyen bi hamileligim olmustu acaba o yuzden mi? Off bende artik haftaya cagirir ultrasona diye dusunuyodum..
Kuzuuu acele etme zaten hemen çağırsada yapılcak bi şey yokki benim beta 2400 küsürlerdeyken bile kese vajinal göründü o da 2,4 mm zaten anca oralara gelir değerin.

Merhabalar bugün 6+3 de bebeğimin kalp atışını ve kendisini gördüm çok şükür. O kadar güzel bir duyguymus ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 Sağlık ocağına da gittim gebelik bildirmek için bir sürü test istedi kan verdim onlarda takip edeceklermis beni sizlerede bilgi vermek istedim darisi bekleyen herkese inşallah ☺️

Kızlar bende pazartesidr gittim beta değerim cuma günü 729 du kese baktı görmedi tekrar betaa görmek istedi dün tekrar yapıldı 3228 çıktı beta kese için tekrar baktı ters rahim karından görünmüyor dış gebelik de olabilir zorlamıyorum ama vajinal bakayım dedi dış gebelik deyince korktum kabul ettim vajinal de 4mm kese göründü fakat dünden bu yana kasıklarımda ağrı var hafif hafif. Vajinal muayene sonucu mu oldu diye tedirgin oldum açıkçası 🤔🙄

Kızlar bende pazartesidr gittim beta değerim cuma günü 729 du kese baktı görmedi tekrar betaa görmek istedi dün tekrar yapıldı 3228 çıktı beta kese için tekrar baktı ters rahim karından görünmüyor dış gebelik de olabilir zorlamıyorum ama vajinal bakayım dedi dış gebelik deyince korktum kabul ettim vajinal de 4mm kese göründü fakat dünden bu yana kasıklarımda ağrı var hafif hafif. Vajinal muayene sonucu mu oldu diye tedirgin oldum açıkçası 🤔🙄
Benimde ilk kese için vajinal baktı böyle bi ağrım olmadı canım bilemedimki, acaba kendini kastın ondan mı? Korkutma kendini eğer riskli olsa bakmaz zaten doktorlar. Benim dün karından bakıldı ama yine de sordum vajinal bakılmasının bi zararı var mı diye şehir efsanesi dedi 🤔

Beta bi anda katlanarak yükselmeye başlıyo 😅 ama şu kese kalp atışı yolk kesesi falan bisürü oluşum var her biri bi zaman 🙄 işte bunları beklemek çok zor bence 😂 yumurtlama ile test yapma arası zaman gibi 😂😂
Yumurtlamayla test yapma arasi 2 hafta. Kesedir yolktur kalptir bunlar 2 hafta degil ki ya 1 ay suruyo ya da belki geciyo hepsinin tamamlanmasi 😅
Ay neyse Rabbimin isine karisilmaz.. Allah bana ve benim gibi sabirsizlara sabir versin 😅

Yumurtlamayla test yapma arasi 2 hafta. Kesedir yolktur kalptir bunlar 2 hafta degil ki ya 1 ay suruyo ya da belki geciyo hepsinin tamamlanmasi 😅
Ay neyse Rabbimin isine karisilmaz.. Allah bana ve benim gibi sabirsizlara sabir versin 😅
Bizim gibi 3. 4. Haftada öğrenirsen böyle oluyo işte 😂😂 ben daha bugün 5+0 ama sanki aylardır hamileyim :KK70: 6. Haftada kalp atışını duysak işin çoğunu atlatmış gibi oluruz derin bi nefes çekeriz artık 😅

Fatos3458 Fatos3458 canım senden bi şey rica edebilir miyim? Listeyi tahmini doğum tarihlerimize göre sıralamalı yapabilir misin? Önden ileriye doğru yani. En azından yakın olanlar birbirimizi daha kolay buluruz 😊

Bizim gibi 3. 4. Haftada öğrenirsen böyle oluyo işte 😂😂 ben daha bugün 5+0 ama sanki aylardır hamileyim :KK70: 6. Haftada kalp atışını duysak işin çoğunu atlatmış gibi oluruz derin bi nefes çekeriz artık 😅
Duyarsin insallah yaa 😊 sen 5+0 san ben son adete gore 4+5im bu dogru degil o zaman benim cunku betaya gore daha kucuk heralde 😅 cunku ben sana gore daha geriden geliyorum sanki 😅 son adet kacti sizin

X