Bugün benim de çok az kahverengi lekelenmem oldu bel ağrım da var progesteron iğne ve fitil fullanmama rağmen dr uma yazdım dönmedi henüz bugün beta hcg ye baktıracaktım 9. günüm 58 11. Günüm 116 çıkmıştı bugün de 15. Günüm 820 çıktı kimyasal kanamamın başlamasından korkuyorumGece boyunca gelmedi. Ama simdi silince yine cok az bi kahverengilik oluyo pecetede. Drun bi sey dedi mi
L Larissa gittin mi doktora umarım herşey yolundadır..Ben de seninle aynı dönemlerdeyim takipteyim o yüzdenAynen kuzum biliyorum ama ne kadar bilsekte insan tedirgin oluyo off hiç sevmiyorum şu halimi deneyse en azından doktorum da halimden anlıyo lekelenmem oldu tedirgin oldum dedim, gel bi kontrol edelim istersen dedi gidicem 3 den sonra inşallah her şey yolundadır İlacı da o zaman yazar belki
Yok daha 2. Beta degerime bakcam yarin iki katina cikmis mi diye. Sadece bi kere beta baktirdim daha 71 cikti yarin tekrar baktircam ondan sonra randevu alacagim. Suan kese gozukmez daha cok yeniKeseyi görmedin mi henüz sen bilirsin yinede ben keseyi gördükten sonra başlamıştım.
Sizin artisiniz iyi ama kimyasal olsa 2 kati artmaz. Sizin artisiniz iyi yani degerleriniz iyi oldugu icin drunuz 10 gun sonra fln cagirir heralde ultrasona. 2. Beta testinde 2 kat artisi gordukten 10 gun sonra dr kese gormek icin cagiriyo. Yani benim kizimda surec boyle ilerlemisti.Bugün benim de çok az kahverengi lekelenmem oldu bel ağrım da var progesteron iğne ve fitil fullanmama rağmen dr uma yazdım dönmedi henüz bugün beta hcg ye baktıracaktım 9. günüm 58 11. Günüm 116 çıkmıştı bugün de 15. Günüm 820 çıktı kimyasal kanamamın başlamasından korkuyorum
Ben yarın öğleden sonra gidecegim tüp bebek dr kese için çağırmıştıKizlar yok mu bugun kontrole gidip güzel haberler getiren
Beklenen doğum tarihimiz aynı sizi takipteyim inşallah keseyi görürsünüz yarınBen yarın öğleden sonra gidecegim tüp bebek dr kese için çağırmıştı
Inş topikteki herkes kese kalp atışın görüp sağlıcakla kucagimizada alırız hayırlısıylaBeklenen doğum tarihimiz aynı sizi takipteyim inşallah keseyi görürsünüz yarın
10 gün sonra ultrasona çağırdı evet ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an kanamam başlayacak gibi dinleniyorum şimdilik sadeceSizin artisiniz iyi ama kimyasal olsa 2 kati artmaz. Sizin artisiniz iyi yani degerleriniz iyi oldugu icin drunuz 10 gun sonra fln cagirir heralde ultrasona. 2. Beta testinde 2 kat artisi gordukten 10 gun sonra dr kese gormek icin cagiriyo. Yani benim kizimda surec boyle ilerlemisti.
Bende ayni oyle hissediyorum ya insallah normaldir bu durum10 gün sonra ultrasona çağırdı evet ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an kanamam başlayacak gibi dinleniyorum şimdilik sadece
Geçmiş olsun canımKızlar tek tek dönemiyorum kusura bakmayın şimdi geldik hastaneden. Kendi doktorum bir sorun olmadığını kanama alanı olmadığını söyledi kese de büyümüş. Ama eşimle bende rh uyuşmazlığı var bunun için iğne oldum her kanamada olmam gerekirmiş 1 ay koruyuculuğu varmış. Benden haberler böyle umarım sağlıklı ilerler hala içimde bi korku var
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Kanama alanı olmaması iyi üzme kendini ve bebisini progesteron igne veya ilac verdi mi?
Benim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorumBende ayni oyle hissediyorum ya insallah normaldir bu durum
Yalniz bu benim 2. Hamileligim hala acemiyim. Her hamilelik farkli iste insan ne olacagini bilemiyo
Benim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyoru
İnşallah bu kez sağlıklıca kucağınıza alırsınızBenim bütün hamileliklerim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden iyi şeyler düşünemiyorum