2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Gece boyunca gelmedi. Ama simdi silince yine cok az bi kahverengilik oluyo pecetede. Drun bi sey dedi mi
Bugün benim de çok az kahverengi lekelenmem oldu bel ağrım da var progesteron iğne ve fitil fullanmama rağmen dr uma yazdım dönmedi henüz bugün beta hcg ye baktıracaktım 9. günüm 58 11. Günüm 116 çıkmıştı bugün de 15. Günüm 820 çıktı kimyasal kanamamın başlamasından korkuyorum

Aynen kuzum biliyorum ama ne kadar bilsekte insan tedirgin oluyo off hiç sevmiyorum şu halimi de 🥺 neyse en azından doktorum da halimden anlıyo lekelenmem oldu tedirgin oldum dedim, gel bi kontrol edelim istersen dedi gidicem 3 den sonra inşallah her şey yolundadır 🙏🏼 İlacı da o zaman yazar belki
L Larissa gittin mi doktora umarım herşey yolundadır..Ben de seninle aynı dönemlerdeyim takipteyim o yüzden

Bugün benim de çok az kahverengi lekelenmem oldu bel ağrım da var progesteron iğne ve fitil fullanmama rağmen dr uma yazdım dönmedi henüz bugün beta hcg ye baktıracaktım 9. günüm 58 11. Günüm 116 çıkmıştı bugün de 15. Günüm 820 çıktı kimyasal kanamamın başlamasından korkuyorum
Sizin artisiniz iyi ama kimyasal olsa 2 kati artmaz. Sizin artisiniz iyi yani degerleriniz iyi oldugu icin drunuz 10 gun sonra fln cagirir heralde ultrasona. 2. Beta testinde 2 kat artisi gordukten 10 gun sonra dr kese gormek icin cagiriyo. Yani benim kizimda surec boyle ilerlemisti.

Burda 8. Haftadan önce ultrason kontrolü olmuyor ben mecbur bekleyeceğim gitmişken bebiş dahil herşeyi görüp duyarım inşallah 🙏🏻 İlk hamileliğimde kahverengi lekenlenme bende de olmuştu peçeteye sildikçe geliyordu 2-3 sürmüştü hatırladığım kadarıyla sonra kendiliğinden durdu. Bu şekilde kahverengi yerleşme kanaması normal demişti doktorum.

Kızlar bu 3.hamileliğim benim
Ilki 37.hafta karnimda kalbi durdu kaybettim
Ondada ilk 3ay kanamam oldu

2.hamileligimde kese göründü kanama başladı ama öyle böyle değil adet oluyor gibiydim
Sabaha düşer demişti acildeki dr
Çok şükür düşmedi tüp bebek dr kanama alanı kesenin altinda sıkıntı yok dedi kızım şuan 5.5 yasında

Bugün ara ara kasık ve bel agrim oluyo korkuyorum yatıyorum suan

Sizin artisiniz iyi ama kimyasal olsa 2 kati artmaz. Sizin artisiniz iyi yani degerleriniz iyi oldugu icin drunuz 10 gun sonra fln cagirir heralde ultrasona. 2. Beta testinde 2 kat artisi gordukten 10 gun sonra dr kese gormek icin cagiriyo. Yani benim kizimda surec boyle ilerlemisti.
10 gün sonra ultrasona çağırdı evet ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an kanamam başlayacak gibi dinleniyorum şimdilik sadece

10 gün sonra ultrasona çağırdı evet ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an kanamam başlayacak gibi dinleniyorum şimdilik sadece
Bende ayni oyle hissediyorum ya insallah normaldir bu durum 😅
Yalniz bu benim 2. Hamileligim hala acemiyim. Her hamilelik farkli iste insan ne olacagini bilemiyo

Kızlar tek tek dönemiyorum kusura bakmayın şimdi geldik hastaneden. Kendi doktorum bir sorun olmadığını kanama alanı olmadığını söyledi kese de büyümüş. Ama eşimle bende rh uyuşmazlığı var bunun için iğne oldum her kanamada olmam gerekirmiş 1 ay koruyuculuğu varmış. Benden haberler böyle umarım sağlıklı ilerler hala içimde bi korku var 🥺

Kızlar tek tek dönemiyorum kusura bakmayın şimdi geldik hastaneden. Kendi doktorum bir sorun olmadığını kanama alanı olmadığını söyledi kese de büyümüş. Ama eşimle bende rh uyuşmazlığı var bunun için iğne oldum her kanamada olmam gerekirmiş 1 ay koruyuculuğu varmış. Benden haberler böyle umarım sağlıklı ilerler hala içimde bi korku var 🥺
Geçmiş olsun canım
Kanama alanı olmaması iyi üzme kendini ve bebisini progesteron igne veya ilac verdi mi?

X