- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Insallah ya genelde kahverengi sorun olmuyo kahverengiyse korkmayin falan demis herkes ama insan korkuyo yinede.. geceydi su ilk gunlerin stresi bi..Ayy inşallah benimkide öyledir bir sorun yokturAcayip tedirgin oldum
bende pıhtı yoktu canım sadece lekeumarım bir sorun yoktur ikimizde de
Sizin kese görülmüştü bence doktorunuzu bi arayım yarın belki progestan başlatırKızlar az önce kahverengi bi leke geldi çamaşırıma korkmam gerekir mieğer devam ederse sabah doktoruma yazıcam 4+5 im
Merhaba.derdimiz aynı bende dün beta 30 ile öğrendim. Sizin gb hemen bu sayfaya koştum ama arkadaşlar sağolsunlar 2 günde 2 katı atması yeterli önemli olan artış diye bana moral oldular. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruzÖncelikle herkese SELAMLAR kızlar
Bata 3 gün kala beta 26 çıktı gebelik testlerim böyle. 26 az mı yada bata var daha ondan mı böyle az çıkan var mı aranızda
Hayırlı olsun bebişiniz. Bende 37 bu ay bitiyor 38 olacağım. 3.çocuğum olacak allah nasip ederse. Artış düzenli devam ederse sıra kese görmeye gelecek. O zaman doktorunuz sizden gerekli tahlilleri isteyecek ve ona görede hangi takviyeleri vereceğini söyleyecek. Ama her halükarda folik aside başlamasınız. Hatta gebelikten 3 ay önce başlanması bile tavsiye ediliyor. Özellikle benim vr sizin gibi ileri yaş gebelikler için çok önemli.
Maşallah sağlıkla gelsin 3. BebeğinizdeHayırlı olsun bebişiniz. Bende 37 bu ay bitiyor 38 olacağım. 3.çocuğum olacak allah nasip ederse. Artış düzenli devam ederse sıra kese görmeye gelecek. O zaman doktorunuz sizden gerekli tahlilleri isteyecek ve ona görede hangi takviyeleri vereceğini söyleyecek. Ama her halükarda folik aside başlamasınız. Hatta gebelikten 3 ay önce başlanması bile tavsiye ediliyor. Özellikle benim vr sizin gibi ileri yaş gebelikler için çok önemli.
L Larissa bacım hep unutuyorum senin kaç haftalık olduğunu yap şu takvimidr kurtar bizi bu dertten
Ben sata göre 6+3te gördüm ama erken döllenme olduğu için 6+6 kabul etti doktorumuz. Üstten görmese bile vajinal %90 duyarsınız.
Canım senin devam ediyor mu? Benim peçeteye sildikçe çok çok az şekilde devam ediyor doktora yazdım bakalım cevap bekliyorum. Evet kahverengiyse sorun değil diyolar ama insan tedirgin oluyor yine de..Insallah ya genelde kahverengi sorun olmuyo kahverengiyse korkmayin falan demis herkes ama insan korkuyo yinede.. geceydi su ilk gunlerin stresi bi..
Doktorum da tuhaf tekrar baktırmaya gerek yok falan dedi 3 hafta sonda gel bakalım dedi ne folik asit ne bişe bakmadı tahlil yapmak istemediMerhaba.derdimiz aynı bende dün beta 30 ile öğrendim. Sizin gb hemen bu sayfaya koştum ama arkadaşlar sağolsunlar 2 günde 2 katı atması yeterli önemli olan artış diye bana moral oldular. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz
benim de 3-4 gün geldi larissam biliyorsun adet tarihim geçince tamamen kesildi doktorun progestan başlatır belki benim ki başlatmıştı lekelenmem var deyinceCanım senin devam ediyor mu? Benim peçeteye sildikçe çok çok az şekilde devam ediyor doktora yazdım bakalım cevap bekliyorum. Evet kahverengiyse sorun değil diyolar ama insan tedirgin oluyor yine de..
Erken öğrenmenin stresi oluyor çünkü. Gittiğim doktorda bana niye bu kadar erken öğrendin ki niye test yaptın ki falan demişti. Adet öncesi değerleri pek önemsemiyorlar kimyasal olur diye. Haklılarda 1.5 haftadır daha stresliyim değerim yükselcek mi düşecek mi adet olur muyum vs günler geçmiyorDoktorum da tuhaf tekrar baktırmaya gerek yok falan dedi 3 hafta sonda gel bakalım dedi ne folik asit ne bişe bakmadı tahlil yapmak istemedi
Offf evet çok haklısınErken öğrenmenin stresi oluyor çünkü. Gittiğim doktorda bana niye bu kadar erken öğrendin ki niye test yaptın ki falan demişti. Adet öncesi değerleri pek önemsemiyorlar kimyasal olur diye. Haklılarda 1.5 haftadır daha stresliyim değerim yükselcek mi düşecek mi adet olur muyum vs günler geçmiyor
Aynen kuzum biliyorum ama ne kadar bilsekte insan tedirgin oluyo off hiç sevmiyorum şu halimi debenim de 3-4 gün geldi larissam biliyorsun adet tarihim geçince tamamen kesildi doktorun progestan başlatır belki benim ki başlatmıştı lekelenmem var deyince
Sana diyorum ama kendim daha çok tedirginimAynen kuzum biliyorum ama ne kadar bilsekte insan tedirgin oluyo off hiç sevmiyorum şu halimi deneyse en azından doktorum da halimden anlıyo lekelenmem oldu tedirgin oldum dedim, gel bi kontrol edelim istersen dedi gidicem 3 den sonra inşallah her şey yolundadır İlacı da o zaman yazar belki
Gece boyunca gelmedi. Ama simdi silince yine cok az bi kahverengilik oluyo pecetede. Drun bi sey dedi miCanım senin devam ediyor mu? Benim peçeteye sildikçe çok çok az şekilde devam ediyor doktora yazdım bakalım cevap bekliyorum. Evet kahverengiyse sorun değil diyolar ama insan tedirgin oluyor yine de..
Tedirgin olduğumu söyledim gel bi kontrol edelim dedi canım 3 den sonra gidicem. Benim de peçeteye geliyordu varla yok arası şimdi tamamen kesildi ama yine de bi gidiyim bilgilendiririmGece boyunca gelmedi. Ama simdi silince yine cok az bi kahverengilik oluyo pecetede. Drun bi sey dedi mi
Benim drum da daha cok erken bi gebelik suan kanla takip etmekten baska bi sey yapamayiz. Dusuk onleyici hap bile erken olur. Once her seyin yolunda oldugundan emin olmamiz lazim dedi. Yarin 2. Kanimi vercem beta kac atmis ona bakacagiz ondan sonra bi yol cizecegiz bakalim hayirlisi olur insallahTedirgin olduğumu söyledim gel bi kontrol edelim dedi canım 3 den sonra gidicem. Benim de peçeteye geliyordu varla yok arası şimdi tamamen kesildi ama yine de bi gidiyim bilgilendiririm
Insallah gorursunuzLekelenmesi olan kızlar benimde oldu 4. haftalar da kahverengi şeklinde sonra hatta pembeye döndü bende o korkuyla ertesi gün doktora gittim hatta o gün pembeye yakındı ama doktor bu konuyu pek önemsemedi kalp atışını duyunca veriyoruz ilacı dedi ben yinede yazdırdım odur budur progestan kullanıyorum 12 haftaya kadar kullan dedi doktor. İlk kullandığım zamanlar hap gibi icmemi söylemişti ama benim hala azar azarda olsa lekem geliyordu bende başka bir doktora gittim doktora danışarak vajinal kullanmaya başladım ve çok şükür bayadir lekelenme olmuyor yarında kontrolüm var ins kalp atışını ve bebişi görürüm.
Canım sen progestan kullan bence doktorlara kalsa kalp atışına kadar vermek istemiyorlar. Aşılama ve tüp bebekte başından itibaren progestan veriliyor bir zararı olduğunu sanmıyorum.Benim drum da daha cok erken bi gebelik suan kanla takip etmekten baska bi sey yapamayiz. Dusuk onleyici hap bile erken olur. Once her seyin yolunda oldugundan emin olmamiz lazim dedi. Yarin 2. Kanimi vercem beta kac atmis ona bakacagiz ondan sonra bi yol cizecegiz bakalim hayirlisi olur insallah
Teşekkürler İnşallah canım tabiki yazarımInsallah gorursunuzyarin güzel haberlerinizi bekliyoruz
Belki dis gebelik ihtimaline karsi vermiyolardir progestani. Druma güveniyorum ya dinlicemCanım sen progestan kullan bence doktorlara kalsa kalp atışına kadar vermek istemiyorlar. Aşılama ve tüp bebekte başından itibaren progestan veriliyor bir zararı olduğunu sanmıyorum.
Teşekkürler İnşallah canım tabiki yazarım
Keseyi görmedin mi henüz sen bilirsin yinede ben keseyi gördükten sonra başlamıştım.Belki dis gebelik ihtimaline karsi vermiyolardir progestani. Druma güveniyorum ya dinlicem