Ben reglden 6 gün önce silik çizgi görüp 7 değer ile öğrendimMerhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın bekleyenlere bir an önce yine sağlıkla nasip etsin . Bende bugün adetime 2-3 gün kala beta 30 ile öğrendim çok tedirginim değerimle ilgili çok mu düşük arkadaşlar sizler nasıl öğrendiniz acaba
İlk bebeğimde ben de öyleydimBen reglden 6 gün önce silik çizgi görüp 7 değer ile öğrendim
2 gün sonra 69
2 gün sonra 244 oldu
4 gün sonra da 2417 oldu minnacık kese göründü 2,4 mm
diğer aşamaları sabırsızlıkla bekliyorum, ne kadar sabırsız olduğum ilk beta değerimden anlaşılıyodur heralde
Teşekkürler umarım sağlıkla ilerler.Değerin düşük olması önemli değil 2 gün sonra tekrar aynı yerden test yapın 2.kat arttıysa en az sağlıklı demek. Hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederimAyyy sizin için ne çok sevindiminşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, ben de 36 yaşımdayım, 4 yaşında kızım var. Çok kardeş istiyodu, ben yanaşmıyordum ama olacağı varmış :)
Vay be 7 ile öğrendiniz demek aslında sabırsız değil sabırlısınız bence bu kadar çok şeyi beklemek aslında sabır işiBen reglden 6 gün önce silik çizgi görüp 7 değer ile öğrendim
2 gün sonra 69
2 gün sonra 244 oldu
4 gün sonra da 2417 oldu minnacık kese göründü 2,4 mm
diğer aşamaları sabırsızlıkla bekliyorum, ne kadar sabırsız olduğum ilk beta değerimden anlaşılıyodur heralde
Ay bilen duyan herkes erkek diyorÇok teşekkür ederimkızınızıda Allah bağışlasın sanki erkek kardeşi demek geldi içimden birden ablasını bekletmeden sağlıkla gelir
Hahaah o da başka bir bakış açısı tabiiVay be 7 ile öğrendiniz demek aslında sabırsız değil sabırlısınız bence bu kadar çok şeyi beklemek aslında sabır işi
Ayy ne güzel keşke bende anlasamİlk bebeğimde ben de öyleydimbunda da 10 gündür eşime hamileyim ben haberin olsun diyodum, bat'ta dayanamadım test yaptım ilk bebeğimde de hamile olduğumu anlamıştım mesela, ki o zaman deniyoduk olmadığı yalar olmuştu.
Benim geçen hamileliğimde burda tanıştığım 5 tane kankam var, hepimiz farklı şehirlerde yüz, hatta kanadada olan bile var ve hala aktif görüşüyoruz. En kötü haftada 1 WhatsApp grubundan yazışıyoruz. Yolumuz uzun, daha konuşacağımız çok günler varAyy ne güzel keşke bende anlasambizim 4. Ayımızdı bana göre ben her ay hamileydim Bunda da acayip bi bel ağrısı oldu önceki aylardan değişikti, bi daha hamile kalsam net anlarım bende artık
İnşallahh güzelce ilerler hepimizin
Bence duyulurMerhaba arkadaşlar sat a göre bu perşembe 6+2 olacağım ve kontrolüm var. Sizce kalp atışı duyulur mu? Duyan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükken duydunuz acaba
UmarımHahaah o da başka bir bakış açısı tabii
Sizin de inşallah değeriniz güzelce artar, önemli olan 2 günde en az 2 kat artış olması
Umarım gönlünüzce sağlıkla gelirAy bilen duyan herkes erkek diyorsağlıkla gelsin de erkek-kız farketmez. 2 kızım olsa üzülmem ama 1 de oğluşum olsa fena olmaz :)
Hayırlı olsun bebişiniz. Bende 37 bu ay bitiyor 38 olacağım. 3.çocuğum olacak allah nasip ederse. Artış düzenli devam ederse sıra kese görmeye gelecek. O zaman doktorunuz sizden gerekli tahlilleri isteyecek ve ona görede hangi takviyeleri vereceğini söyleyecek. Ama her halükarda folik aside başlamasınız. Hatta gebelikten 3 ay önce başlanması bile tavsiye ediliyor. Özellikle benim vr sizin gibi ileri yaş gebelikler için çok önemli.Aaa ne güzel 2. Bebiş heyecanı sizinkiya ben 40 yaşındayım 15 yıllık evliyim o kadar tedaviler oldum hiç hamile kalamamıştım. Sonra kendiliğimden kalmışım maalesef Mayıs ayında düşük yaşadım. Bu seferki de kendiliğinden oldu o yüzden ayrıca tedirginim ama umarım dediğiniz gb sağlıklı keyifli hamileliklerimiz olur
L Larissa bacım hep unutuyorum senin kaç haftalık olduğunu yap şu takvimidr kurtar bizi bu derttenAyy ne güzel keşke bende anlasambizim 4. Ayımızdı bana göre ben her ay hamileydim Bunda da acayip bi bel ağrısı oldu önceki aylardan değişikti, bi daha hamile kalsam net anlarım bende artık
İnşallahh güzelce ilerler hepimizin
Ben sata göre 6+3te gördüm ama erken döllenme olduğu için 6+6 kabul etti doktorumuz. Üstten görmese bile vajinal %90 duyarsınız.Merhaba arkadaşlar sat a göre bu perşembe 6+2 olacağım ve kontrolüm var. Sizce kalp atışı duyulur mu? Duyan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükken duydunuz acaba
Bende adete 4 gün kala 36 ile öğrendim herkesin farklı olabiliyorMerhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın bekleyenlere bir an önce yine sağlıkla nasip etsin . Bende bugün adetime 2-3 gün kala beta 30 ile öğrendim çok tedirginim değerimle ilgili çok mu düşük arkadaşlar sizler nasıl öğrendiniz acaba
Kalp atışını da bi duyayım yapıcamHayırlı olsun bebişiniz. Bende 37 bu ay bitiyor 38 olacağım. 3.çocuğum olacak allah nasip ederse. Artış düzenli devam ederse sıra kese görmeye gelecek. O zaman doktorunuz sizden gerekli tahlilleri isteyecek ve ona görede hangi takviyeleri vereceğini söyleyecek. Ama her halükarda folik aside başlamasınız. Hatta gebelikten 3 ay önce başlanması bile tavsiye ediliyor. Özellikle benim vr sizin gibi ileri yaş gebelikler için çok önemli.
L Larissa bacım hep unutuyorum senin kaç haftalık olduğunu yap şu takvimidr kurtar bizi bu dertten
Ben sata göre 6+3te gördüm ama erken döllenme olduğu için 6+6 kabul etti doktorumuz. Üstten görmese bile vajinal %90 duyarsınız.
Canım, yerleşme lekelenmesi olabilir. Devam etse de etmese de doktoruna haber ver. Ben ilkine hamileyken bırak lekelenmeyi aşırı bi kanamam olmuştu, lööp löp parçalar düşmüştü ama bi gittik bebek hala sapasağlim yerinde :) hiçbir sebep bulamamıştı doktor.Kızlar az önce kahverengi bi leke geldi çamaşırıma korkmam gerekir mieğer devam ederse sabah doktoruma yazıcam 4+5 im
Ya benden de geldi.. bende 4+3um hani adete gore. Daha ilk kani verdim 2. Kanida 2 gun sonra vercem..Kızlar az önce kahverengi bi leke geldi çamaşırıma korkmam gerekir mieğer devam ederse sabah doktoruma yazıcam 4+5 im
Ayy inşallah benimkide öyledir bir sorun yokturCanım, yerleşme lekelenmesi olabilir. Devam etse de etmese de doktoruna haber ver. Ben ilkine hamileyken bırak lekelenmeyi aşırı bi kanamam olmuştu, lööp löp parçalar düşmüştü ama bi gittik bebek hala sapasağlim yerinde :) hiçbir sebep bulamamıştı doktor.
bende pıhtı yoktu canım sadece lekeYa benden de geldi.. bende 4+3um hani adete gore. Daha ilk kani verdim 2. Kanida 2 gun sonra vercem..
Nasil bi leke sizinki? Benimki boyle kahverengi sanki pihti gibi minnacik ama yinede adetimde boyle baslardi benim ya