İçini ferah tut bazı gebelikler geriden bazı gebelikler ileriden gidiyor hatta gebelik süresince bu durum değişebiliyormuş, doktorunuz da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla hayırlısıyla duyacaksınız kalp atışınıBenimki sata göre 6 + 3 günlük .karin ultrasonda kalp atışı görünüyor ve ölçümde 5 +6 günlük olduğunu söyledi . Haftaya tam oluşmuş olur dedi. Insallah bebekte gerilik yoktur. Bu durumu yasayan var mı bilemem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mayıs Anneleri
- Konu Sahibi Larissa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebeliktakibi mayıs gebelik mayısdoğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet bugün bile karından duydu beklemiyordumBundan sonraki kontrollerde artık karından duyulacak hale gelir
- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
Ay çok sevindim hadi gözün Aydın canım benimKızlaarrr geldiiim, duyduk kalp atışını çok güzeldi çoook bir sorun yok dedi midem için ilacımı da aldım haftaya kontrol hakkımda tekrar çağırdı enfeksiyon, tiroid tahlilleri yaptım bakalım artık daha sonra ayda 1 olacak kontroller L Larissa a e artık beni de 6+5 kalp atışı olarak listeye ekleyebilirsin canım benim
Teşekkür ederim canım benim valla titreye titreye gittim o kadar heyecanlanmışım ki kesin ağlarım dediğim kalp atışına gözlerim doldu sadeceAy çok sevindim hadi gözün Aydın canım benim
- 16 Temmuz 2021
- 24
- 11
- 38
- 33
Çok teşekkür ederim Allah gönlüne gore versin çok iyi niyetlisinİçini ferah tut bazı gebelikler geriden bazı gebelikler ileriden gidiyor hatta gebelik süresince bu durum değişebiliyormuş, doktorunuz da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla hayırlısıyla duyacaksınız kalp atışını
Teşekkür ederim canım herkesin gönlüne göre versin versin AllahÇok teşekkür ederim Allah gönlüne gore versin çok iyi niyetlisin
- 8 Mart 2020
- 5.414
- 26.971
- 498
Kizlar merhaba
bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Carsamba kanama alani için tekrar kontrole gidecegim
Mide bulantısı bi taraftan dahiliye Dr zofrani mide bulantısı için Dr danış kullandigin fayda etmiyor madem dedi sizler ne kullaniyorsunuz bulantı için
bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Mide bulantısı bi taraftan dahiliye Dr zofrani mide bulantısı için Dr danış kullandigin fayda etmiyor madem dedi sizler ne kullaniyorsunuz bulantı için
- 8 Mart 2020
- 5.414
- 26.971
- 498
- 8 Mart 2020
- 5.414
- 26.971
- 498
Merhaba ben burda genellikle prilam kullandıklarını gördüm bulantı için, bugün mide bulantılarımın olduğunu söyleyince benim doktorum da prilam verdiKizlar merhaba
- 8 Mart 2020
- 5.414
- 26.971
- 498
Evet hep öyle yazmislar ama bana fayda etmiyorMerhaba ben burda genellikle prilam kullandıklarını gördüm bulantı için, bugün mide bulantılarımın olduğunu söyleyince benim doktorum da prilam verdi
Gece uyumadan 2 içiyorum sabahta 1 içiyorum
Ama öğlen mutlaka çıkarıyorum ne yediysem
Suan biraz iyiyim oda midem boş oldugu için galibaşu 3ay bitseydi hayirlisiyla
Size iyi geldimi peki
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki doktorunuz daha etkili bir ilaç yazar umarım bugün yazdı doktorum yarın aç karnına başlayacağım işe yarar inşallahEvet hep öyle yazmislar ama bana fayda etmiyor
Size iyi geldimi peki
Öğlen 1 tane daha içmeyi deneyin isterseniz günde 4 doza kadar içilebiliyor belki o şekilde fayda eder Ben uyumadan 2 içiyorum biraz daha rahat ettim çok şükür bende kusma yoktu ama sürekli bulantı vardıEvet hep öyle yazmislar ama bana fayda etmiyor
Size iyi geldimi peki
Canım aç karnına içmeni doktorun mu söyledi? Gece yatarken içiliyor prilamBünyeden bünyeye değişiyor demek ki doktorunuz daha etkili bir ilaç yazar umarım bugün yazdı doktorum yarın aç karnına başlayacağım işe yarar inşallah
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Canımmm hayırlı olsun, darısı başıma inşallah perşembe randevum var 6+4 olacağım inşallahTeşekkür ederim canım benim valla titreye titreye gittim o kadar heyecanlanmışım ki kesin ağlarım dediğim kalp atışına gözlerim doldu sadece
Bana zofran değil de zofer yazmıştı doktorum ama prilamı gece 2 sabah 1 içince zofere gerek duymadım. Prilam hamile ilacı diğeri hakkında pek bilgi yoktu ama mecbur kalsam içicektim tabikiKizlar merhaba
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama ufaktan bakıyorum lierac alabilirim senin var mı baktığın?Kızlar çatlak için şimdiden başlamak lazımmış, ne kullanıyorsunuz yada düşünüyorsunuz?