• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar döngünün 23. Günü
27-31 gün arası regl oluyorum
Bata 5-7 gün arası var
Prodoctor erken gebelik testi sizce bir şey var mı ?

2 gün önce de ovülasyonum pik çıktı

IMG_9177.jpeg

2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım

Hayır canım Bandırma'da

Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))

Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.

Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım
Özel deki 15 yıllık doktorum dedi zaten zaman kaybetme yaşın 41 diye. Sonra devlete gittim o da aynı şeyi söyledi

Gebelik testlerini netten aldıgımdan beri yapıyorum kızz çok dha uyguna gelnce kkyabılıyor insan. erken testler de var onları laboquıck ten cizgi gorursem yapacağım. Araştırdım 6,7 kala cızgı gören var laboquıck de 🥲
aa hadi yaa doğru online dan çok ucuza geliyor. bende de prodoctor var laboquick var

Canım awoks gebelik testi doğru sonuç veriyor. Geçtiğimiz döngüde iki tane test yaptım kuruma çizgisi dahi çıkmadı. Ben de şu an 3 tane erken gebelik testi awoks var ama laboquıck de aldım 10lu bugun elıme geldi ben tam tersi laboquıck ıle bakmaya bsslayacagm😂 6 kala... erken testi de laboquıck ten suphelenrsem yapacagm
Laboquick kullandım ben aslında. O da hiç ama hiç kuruma çizgisi olmuyor. Sadece hangisi daha erken sonuç veriyor onu merak ettim😂

Şu üstteki 2. Çizginin yei kırmızı başlıyor gri devam edip yok oluyor 😂
Ama daha çok da varmış yaa. Bende 31 inde iğne vuruldum 11 i test yap dedi doktorum benim de bata 5 var.
Devlete mi gidip isteyin?
Devlette acile gitmen gerekir çoğu acilde hormon çalışılmıyor. Ama özel sorgusuz sualsiz yapıyortesti
Evet inanır mısın 10 tane labuquik testini 105 TL'ye aldım Şok oldum tarihi de güzel. Çok da güzel yorumlar var isteyen link bırakabilirim
Erken gebelik testi değil ama sanıyorumki bunlar değil mi?

2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım

Hayır canım Bandırma'da

Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))

Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.

Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım
Benimde 3 yumurtam gelişmişti en büyüğü 23mm di diğerleri 19mm 10.gun ve 12.gun test yaptım negatif bugün 12.günümdü bu ay olmadı inşallah birdahaki aya

Benimde 3 yumurtam gelişmişti en büyüğü 23mm di diğerleri 19mm 10.gun ve 12.gun test yaptım negatif bugün 12.günümdü bu ay olmadı inşallah birdahaki aya

Anlat bakalım belirtileri ne diyecek?
Canım söyledim bişey diyemedi valla nedendir falan bilmiyorum. Amh de 15 gün sonra çıkacak onu da bilmiyorum. Hiç adet olacakmışım gibi de değilim ben bu işten bişey anlamadım en az bir hafta öncesinden başlar benim adet sancılarım. Bilirim ki bir haftaya kadar olacam. Daha bişey yok ara ara adetten farklı sol tarafıma sancı vuruyor kasığıma. Ne kadar günahım burdan döner mi acaba beta diye düşünüyorum şimdi de adetime 4/5 gün var o 0 yükselir mii😂😂

Kızlarrr. Çatlamanın üstünden 5 gün geçti. Aşırı erken değil mi test için ? Dün yemek yedikten sonra kustum eşimin sigarası da aşırı kötü kokuyor burnuma. Başka hiçbir belirtim yok üşüttüm diye düşünüyorum ama kurt düştü içime 🥹🥹

Back