• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım geç döllenme olabilir yada kanı erken vermiş olabilirsin
Evet canım inşallah sağlıklıdır 2024 ün şubat ayında 2 aylık ikizlerim düştü maalesef ama o zmn ben bilmeden bölgesel inceltme işlemi yaptırıp migren ilaçları alıyordum inşallah bu seferki sağlıklıdır aralık başımda doğum kontrol hapını bıraktım 21.26 Aralık korunmasız ilişkin oldu hangisi tıttu bilmiyorum hayırlısı olur inşallah sizde güzel haberler alırsınız

Kızlar ilk resim 1 dakikada 2. Resim 3. Dakkada çektim ve ben 3 ocakta kan vermiştim negatif çıkmıştı doktorumun sekreteri kan testi erken gebelikte negatif oluyor demişti bir hafta sonra tekrar kan ver demişti ben yarın kan vericem sağlık ocağına
Albi testin yanıldıgını görmedim büyük ihtimalle hamilesindir inşallah kandada çıkar🙏🏻

Çok canım sıkkın eşim büyük ihtimalle yunurtlama günümde burda olamayacak çok üzgünüm ya 😭😭
Kısmet canım üzülme benimde gecen ay öyle oldu eşimden dolayı catlama günü birlikte olamadık hayırlısı dedim vardr Rabbimin bir bildigi rabbim dogru zamanda hayırlı evlat nasip etsin sakın bu şekilde dusunme

Ben şöyle attım. Her belirti yaşadım hiçbir şey kalmadı. Dedim saf msn sen akıllı ol. Sakinleştim😂
ahahhaha cok mantıklı kız :d ay şimdi iş yerindeyim herkes kazaklıyken bana sıcak basıyo kısa kolluyla oturuyorum. mesela bu belirti diye deliriyorum içimde :D

ahahhaha cok mantıklı kız :d ay şimdi iş yerindeyim herkes kazaklıyken bana sıcak basıyo kısa kolluyla oturuyorum. mesela bu belirti diye deliriyorum içimde :D
Kaç gün kaldııı🙈evet hep farklı birsey çıkarıyoruz ama ben erken belirtindye bsyn kendimce meme ucu ve yerlesme kanaması diısında olmadıgını ikna ettm 😂

Kızlarrrre asla hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama neden test yapasım var . Geldi bu gün şu arkadaşlar şeytan dıyor yarın ya 8 kala bile hahhah

Eklentiler

• IMG-20250106-WA0019.jpg
    IMG-20250106-WA0019.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlarr bişey soracağımm ben klomen kullanmıştım bu ay cuma günü de çatlatma iğnemi vurdum doktor aynı gün ve gün aşırı ilişki önerdi 20mmdi yumurtam. Cuma ve pazar ilişki oldu yani iğneyi vurduğum gün ve iğnenin 40. Saati oldu değerlendirebilmiş miyimdir çatlamayı sizce ya nedense içimden bir ses tutmadı diyor cumartesi ilişki olsa daha mantıklı olmaz mıydı herkes 36. Saat diyor 😔

Kaç yumurtanız gelişti peki birde ilişki tavsiyesi olarak doktorunuz ne söyledi 😊🥰
2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım

İstanbulda mı cektirdin?
Hayır canım Bandırma'da
bende 31 aralıkta çatlama iğnesi oldum letu kullandım öncesi 😊 🫣
Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))
Yumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri 😪
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu
Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.
Merhaba kızlar sprem testi istedi eşimden doktorum ama biz sadece özel hastanede test verdik bunun sonucunu kadın doğumcu da yorumlayabilir mi
Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım

Back