Cok lezzetli görünüyorlar. ellerine saglik.Şekersiz kek yapıldı kızım bir güzel yedi birde kek kek deyince dünyalar benim oldu napiyorsunuz kizlar
Bizim ki de kek pasta kurabiye yi cok seviyor. Bazen hep beraber yapiyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok lezzetli görünüyorlar. ellerine saglik.Şekersiz kek yapıldı kızım bir güzel yedi birde kek kek deyince dünyalar benim oldu napiyorsunuz kizlar
Allah kolaylık verdin canım ben işi bıraktım hamıleyken hergun sabah 7 buçuk uyanma 10 buçuk dışarı cıkıyoruz 12 de dönüyoruz bazen 11 buçuk gelınce hemen uyku 2 de kalkıyoruz sonra yemekler kekler ev işleri oyunlar zaman çok çabuk geçiyorMerhaba canım. Bizim günler koşturmayla geçiyor . Ben çalıştığım için hafta içi maalesef böyle şeylere vakit ayıramıyorum pek . Allahtan önümüz bayram tatili
Bende pankek vs sevmedıgı ıcın kek yapıyorum degısık şeyler varsa fıkır ver canımCok lezzetli görünüyorlar. ellerine saglik.
Bizim ki de kek pasta kurabiye yi cok seviyor. Bazen hep beraber yapiyoruz.
Benim oĝlan bu saat oldu öğlen uykusuna yatmadı. Sanırım öğle uykusunu bırakıyorAllah kolaylık verdin canım ben işi bıraktım hamıleyken hergun sabah 7 buçuk uyanma 10 buçuk dışarı cıkıyoruz 12 de dönüyoruz bazen 11 buçuk gelınce hemen uyku 2 de kalkıyoruz sonra yemekler kekler ev işleri oyunlar zaman çok çabuk geçiyor
google bılgısıne gore 7 yasına kadar tüm cocuklar öğle uykusu uyur yazıyorBenim oĝlan bu saat oldu öğlen uykusuna yatmadı. Sanırım öğle uykusunu bırakıyor
Bugün tam 14 saat boyunca uyumadı . Sabah 6 buçukta kalktı ve akşam 8 de zoraki uyudu .3 ıle 6 yas arasında uyku bırakılır 2 yasında hala 12:00 13:00 arası uyku uyurlar dıyor
Bizim kiz da öğlen evdeysek uyumuyor. Aksam 7 sanah 7 arasi uyuyor.3 ıle 6 yas arasında uyku bırakılır 2 yasında hala 12:00 13:00 arası uyku uyurlar dıyor
Ben dokturumla komustum. Uyumasada olur dedi.Bugün 2. Gün yine bu saatte oldu gözünde gram uyku yok . Uyutmaya çalışıyorum suratımı filan yoluyor. Normalde uysal bir çocuktur halbuki uyumicam diye yırtınıyor. Öğlen uykusu zamanla düzelir mi acaba ya da öğle uykusu uyumasa ne olur ki? Sabah 8 de kalktı zerre uyku yok gözünde
7 ye çekmem çok zor canım çünkü babası o saatte işten geliyor ve 2+1 çalışıyor. Yani 2 gün çalışıp 1 gün evde . Eğer 7 de uyutursam çocuk babasını görmeden büyüyecek resmenBen dokturumla komustum. Uyumasada olur dedi.
Gece uykusunu iyi uyudugu icin dedi.
Sizde aksam erken uyuyun.
Uyku saatini aksam 7 ye çek. Sabah hep ayni saate uyaniyorlar zaten.
Ben tatilde olacağım geç yatırıp geç kalkmayı planlıyorum . Bizim oğlanin Ben tatildeyken uyku düzeni hep böyle oluyor zatenKızlar, çocukların uykularını yazın nasıl yapacaksınız? Malum deniz sezonu ve deniz olmasa bile akşamları filan parka çıkarız. Bütün gün çalış çalış, sonra çocuk uyusun diye akşam 8’de eve tıkılmak istemiyorum.
Kizlar ben cocuklarin uyku düzenini acil durumlar dışında hic bozmuyorum.Kızlar, çocukların uykularını yazın nasıl yapacaksınız? Malum deniz sezonu ve deniz olmasa bile akşamları filan parka çıkarız. Bütün gün çalış çalış, sonra çocuk uyusun diye akşam 8’de eve tıkılmak istemiyorum.
Ben tatilde olacağım geç yatırıp geç kalkmayı planlıyorum . Bizim oğlanin Ben tatildeyken uyku düzeni hep böyle oluyor zaten
Ben de bozmuyorum zaten yeni düzene girdik 2 senelik uykusuzluğun sonunda. Tatil filan demeden her sabah 7.30’da ayaktayız ama deniz tatiline gidicez. Mesela akşam yemeği 7.30 gibi başlıyor. Yemek yiyip hemen odaya girip uyku moduna geçmemiz gerekir, öyle olunca da hiç gezme durumumuz olmaz. Temmuz sonunda gidicez, 28 aylık olacak. Gece 10.30 gibi uyutmayı düşünüyorum. Sabah da max 8.30’da kalkar. Bugün öyle oldu. Gerçi deniz yorabilir de bilmiyorum ama şimdiden tasası başladıKizlar ben cocuklarin uyku düzenini acil durumlar dışında hic bozmuyorum.
Tatil de olsa. Bir iki gün gec uyusalarda rutinimizden cikmiyoruz.
Biz sabah 7 de güne basliyoruz aksam 7 en gec 7:30 ta uykuya gecis.
Acikcasi benim icin de iyi oluyor. En azindan aksam 7 den sonra anne baba degil kari koca vakti oluyor. Esimle beraber vakit geciriyoruz.
Bende aynı fikirdeyim bozmamaya gayret edıyorumKizlar ben cocuklarin uyku düzenini acil durumlar dışında hic bozmuyorum.
Tatil de olsa. Bir iki gün gec uyusalarda rutinimizden cikmiyoruz.
Biz sabah 7 de güne basliyoruz aksam 7 en gec 7:30 ta uykuya gecis.
Acikcasi benim icin de iyi oluyor. En azindan aksam 7 den sonra anne baba degil kari koca vakti oluyor. Esimle beraber vakit geciriyoruz.
Aaa hayırlı olsun inşallah. Nereden çıktı gündemde yoktu sankiBen oğlanı yarın kreşe başlatıcam kısmetse