Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Hicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene donduler :( kesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu
Ben denemek istiyorum yine de suni sanciyla dogum yapan da cok kisi var cunku
İnşallah hakkında hayırlısı olur ben de yarın gideceğim doktor ne diyecek acaba çok merak ediyorum buraya bana da yaz 🥹
Tabii ki doktordan cikinca haber veririm 🌸

Kilosunu burada soylemiyolar olcup, ebe elle tahmin yapip 3300 gibi demisti ama 40”-50” gram asagisi yukarisi cikabiliyor. Bu arada burada bebek 4 kilo ustu de olsa 4,5 a kadar yolu var heralde sezaryan degil normal dogum ilerliyor hersey eger bekledikce zor olur diye sorduysaniz🥲

Bu arada suan baya bi sancim var 3 dkda bir olana dek ebe gelmicegini soyledi o yuzden kivranarak bekliyorum🥲
Merhaba, nasılsınız?

Hicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene donduler :( kesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu
Suni sancı aldıktan sonra benim parti başlamıştı.. Suni sancı sonrası vajinal doğum gerçekleştirdim. Herkesin fizyolojisi ve o anki durumu farklı tabii. Şartlar nedir? Bilemeyiz. Lütfen , güzel düşünelim güzel şeyler olsun 🌻🎈🎈

Suni sancı aldıktan sonra benim parti başlamıştı.. Suni sancı sonrası vajinal doğum gerçekleştirdim. Herkesin fizyolojisi ve o anki durumu farklı tabii. Şartlar nedir? Bilemeyiz. Lütfen , güzel düşünelim güzel şeyler olsun 🌻🎈🎈
Acilmaniz var miydi acaba neden suni sanci vermislerdi

Günaydınlar herkese benden de .yarın tam 36+0 oluyorum hanımlar. Bugün sabah wc için kalktığımda adet ağrısı gibi kasıklarım göbek deliğime kadar ağrı yaptı . Sonra bı 15 dk ıcınde geçti sayılır. Bu yalancı sancı mı ilk kez böyle oldu 🫠

Günaydınlar herkese benden de .yarın tam 36+0 oluyorum hanımlar. Bugün sabah wc için kalktığımda adet ağrısı gibi kasıklarım göbek deliğime kadar ağrı yaptı . Sonra bı 15 dk ıcınde geçti sayılır. Bu yalancı sancı mı ilk kez böyle oldu 🫠
Günaydın, yarın ben de tam 36 oluyorum sizinle aynıyız ☺️. Bütün gece belden gelip kasığa vuran ufak ufak sancılar yaşadım uygulama yalancı sancı uyarısı verdi ama ben de çok merak ediyorum. Tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok makbule geçer 🥰

Acilmaniz var miydi acaba neden suni sanci vermislerdi
Açılmam olmuyordu doğum sürecim 12 saat sürdü tam hatırlayamadım ama yanlış birşey demek istemem suni sancıdan kısa bir süre sonra 9 cm açılma ile doğumhaneye gittik. Yarım saat 40 dk sürmedi doğumum.
Benim vajinal doğum sürecim çok iyi geçti. Dilerim herkesin de öyle geçer.
Bu sefer sezeryan doğum olacak. Endişeli, stresli, heyecanlıyım.
Rabbim yardımcımız olsun

Aa evet ben o zaman da nisan annelerindeydimm :) Evet ayin 3 unde oldu dogum cok sukur iyiyiz ikimizde. Ilk bebisim kiz di bu bebis de kiz. Yani cok kolay degil ama cok zor da degil suan 2 yasinda ilk kizim o yuzden henuz kiskancliktan pek haberi yok alip sevmek istiyor sadece annem yanimda kaliyor o olmasa cok zorlanirdim cunku tam 2 yas sendrom zamanlarinda :)

Aa sen de hamilesiin simdi farkettim :) senin cinsiyetler nasil henuz kucuk oldugu icin kiskanclik olmaz umarim senin de
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah🌼🤩 ayy benim ilki erkekti bu seferki kız. Oğlum da mart sonunda 2 yaşını doldurdu ama sanki benimkinde huy olarak biraz kıskançlık var gibi seziyorum o yüzden tedirginim😬 2 yaş sendromu bizde de hergeçen gün artarak kendini göstermekte. Benim doğum da 28 nisan olarak belirlendi değişmezse bakalım. Sağlıkla kavuşalım büyütelim inşallah ya 🙏🏻💕

Açılmam olmuyordu doğum sürecim 12 saat sürdü tam hatırlayamadım ama yanlış birşey demek istemem suni sancıdan kısa bir süre sonra 9 cm açılma ile doğumhaneye gittik. Yarım saat 40 dk sürmedi doğumum.
Benim vajinal doğum sürecim çok iyi geçti. Dilerim herkesin de öyle geçer.
Bu sefer sezeryan doğum olacak. Endişeli, stresli, heyecanlıyım.
Rabbim yardımcımız olsun
Sürec kendi sancinizla baslayip suni ile mi devam etti yoksa hicbir sey yokken suni verilip mi basladi? Tum olayin gidisatini degistiren bi detay oldugu icin cok merak ettim

Arkadaşlar Merhaba, bizde bugün 38+3 olduk ve bebişi bekliyoruz .Herkese kolay doğumlar diliyorum . Benim çalışan annelere sorum var ben 37. Haftaya kadar çalıştım 32. De çalışabilir raporu vermiştim şirkete. E-devletten baktığımda rapor çıkıyor ama ödeme bilgisi gözükmüyor . Sizde ödeme bilgisi çıkıyor mu? Bu ödemeler ne zaman yatacak ne kadar yatacak taksitlimi yatıyor bilginiz var mı?

Arkadaşlar Merhaba, bizde bugün 38+3 olduk ve bebişi bekliyoruz .Herkese kolay doğumlar diliyorum . Benim çalışan annelere sorum var ben 37. Haftaya kadar çalıştım 32. De çalışabilir raporu vermiştim şirkete. E-devletten baktığımda rapor çıkıyor ama ödeme bilgisi gözükmüyor . Sizde ödeme bilgisi çıkıyor mu? Bu ödemeler ne zaman yatacak ne kadar yatacak taksitlimi yatıyor bilginiz var mı?
Bende aynı durumdayım merak ediyorum da bilmiyorum 32 de bende çalışabilir almıştım 37 de dedim doktora rapor alacak mıyım çalışamaz felan yok dedi o otomatik sgk ya giriliyor dedi de bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz da iş göremezlik parasını alabiliriz

Elle kilo ölçümüne çok şaşırdım 😅 kolay gelsin. Sancın kendisi mi başladı?
evet ama dogurmadim ebe de gelmedi cunku sancilarin 3 saat boyunca 3er dakikada bir bir dakikalik olmasi gerek oyle gelicem dedi ve sabaha kadar dogum sancisi cektim nisan da geldi ama sonra kesildi simdi yine 8-9 dakikada bir geliyor evdeyim🥲

Sancilariniz ne zaman basladi ve sonrasinda 3 dk da bire dustu acaba
dun gece 12:30 gibi 20 dk da bir basladi sonra yavasca 11 7 5 3 gibi oldu sonra tekrar 5 7 10 gibi degisti. Parol aldim agrim oldugu icin 2 tane ebe onerisiyle🥲 ama dogurmadim hala ben de inanamiyorum😞 vucut kendini hazirliyomus oyle diyo ebe
Ya ne güzel başlamış doğumun demek ki sağlıkla gelsin inşallah 😍☺️
basladi ama gelen giden yok🥹

yarin o elle siyirma islemini yaptirmalarini soyledim ebe kontrolumde eger yarin oglene dek gelmezse, yoksa 41.haftalik oldugumda induction yontemi konusucaz suni sanci ya da oksitosinle🥹 valla turkiyede olsam kesin bu dunki sancilarla suan dogmustu bebis😞

Merhaba, nasılsınız?
cok sagolun sordugunuz icin, dogurmadim kasilmalarin 3-5-8-11-7 gibi gidip geliyor yine, bekliyorum evdeyim dus aldim uzanmaya calisiyorum biseyler yedim. ebe bunlari onerdi🥲

vucudunuz gerekeni yapiyor merak etmeyin dedi ama insan gercekten panik oluyomus😞

Bende aynı durumdayım merak ediyorum da bilmiyorum 32 de bende çalışabilir almıştım 37 de dedim doktora rapor alacak mıyım çalışamaz felan yok dedi o otomatik sgk ya giriliyor dedi de bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz da iş göremezlik parasını alabiliriz
İnşallah 🙏🏼 babada 37 de tekrar gerek yok dedi. İşyerinde de ilk ben hamile kalmışım , ik pek konuya hakim değil 😅

Merhaba

39+3 haftalık hamileyim. Kiz bebek erken gelir dedikleri icin 36.haftamdan beri bebek ha geldi ha gelecek modundayiz. Suan sanki 42 haftaligimda dogurmadim gibi bi izlenim var tum cevremde. Vajinal dogum istiyorum, doktorum maks 40+2 ye kadar beklerim diyordu. Ama cuma gunu olan kontrolumde 41e kadar bekleyelim sen dogurursun dedi. Esimin kuzeni de 42 haftalik hamileyken vajinal dogum icin inat ettiginden bebek anne karninda kaka yapmis. 4 gun anne de bebekte hastanede kaldilar. Esim de etkilendi. Bu cuma gunku kontrolde tam 40+0 oluyorum. eger doktor bir acilma, sancı bisey gormezse esim doktora sezaryenle alalim diycem diyor. O da stres oldu cok bu surecte.

Doktorum cati muayenesinde catinda egim var , normal doguma engel degil ama epizyotomi olur dedi.

Zaten bir dikis durumum olacak, acaba esimi karsima alıp hayir doktor soyledigi tarihe kadar bekliycem diyip riske girmeli miyim

Vajinal dogum da biliyorsunuz bazen surec olmasi gereken gibi bile ilerlese son dk sezaryene donulebiliyor. Ki 41 haftaya kalirsam bebegin kilosu da artacak

Yani anlayacaginiz kafam cok karisik, siz olsaniz 40 haftaya kadar gelmeyen bebeginizi bekler miydiniz, ya da 40 hafta soylenildigi kadar gec mi? 41 e kadar beklemek cok mu riskli olur? Sizler benim haftamda olsaniz bu cuma gunku kontrolde 2 tarafi da riske atmamak icin sezaryen planina yonelir miydiniz? Yada suni sanci deneyelim derse doktor hicbir hareket yokken denemeye deger mi? Kizim insallah ben bu planlari yapiyorken kontrole kalmadan kendi gelmeye karar verir annisler hep bir elden amin desek belki gelir ya nolur🤣

Back
X