Ben çalıştığım için günde 1 ya da 2 sefer emziriyorum. Evdeyken bana da bazen yapışıyor, bu sayı 3-4’ü buluyor kıyamıyorum ama ben çok uzun zamandır ona her gün “annecim sen artık büyüdün, bak yemek yiyorsun, memelerde süt her zaman olmuyor” filan diye söylüyorum. Hatta bazen emmesi bitince meme diye ağlamaya devam ediyor “annecim, hepsini sen içtin bitti. Sen tekrar içesin diye şimdi memeler uykuya yatıp süt dolacak” diyorum. Ciddi ciddi anlıyor beni. Mesela en son dün öğlen emzirmiştim, gece kalkıp su içti, sabah da ben çıkarlen uyuyordu. bu öğlen eve geldiğimde ben istedim emzirmeyi, “oğlum sana çok önemli bi soru sorucam, yüzüme bak, süt içmek ister misin?” Dedim gülerek koşarak geldi, büyük bir şevkle emdi, emerken uyudu.
onun harici sütlü şeyler yedirip içiriyorum ama sütü tek başına sevmiyor. Çorbaları sütlü yapıyorum, ne bileyim kek Filan süt koyduğum her şeyi yediriyorum. ayrıca muzlu süt verdim, onu da sevmedi. Cicibebe ile yaptım, dün ve bugün onu yedi Ama dediğim gibi tek başına inek sütü içmeyi sevmiyor. Devam sütü de kullanmıyorum.