2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizimki de 7.ayın içinde, son 15gün boyunca yok odasını bilsin, yatağnda sadece uyuycağı zaman göreceği şeyler olsn, işte rutinler yapalm beslenme pijamavs vs , yok işte perdeyi kapatalm aydede iyigeceler diyelim , ayakta salla babam salla salla babaö salla saatlerce yine de.. ben de artık aldım çocuğu , salonda oyunlar klasik günlük napıosak, uyku sinyallerini alınca pijamalarını giydirip alıom ayağına pıt uyuyo gidiyo, bazen 8 ,bazen 9 , 10u bulduğu da oluyor ama en azndan uyurken ben de gerim gerim gerilmiyorum yok pışpat Yok kimwest ( ki 5-6gün denedim ama kendime yorgunluk ve bitkinlikten başka bişeye yramadı) işte herneyse öyle metotlarla kendi kendine dalsa ben de çok isterim ama bazı çocuklar uyuma tercihlerini kendileri belirliyor sanki

Ben karnu tok yatıyorum. Akşam öğünü yiyor. Bu akşam ogunlerinde et yemeği, muhallebi, kaşık mamalar vs her şeyi verdim. Ama yok yine de çok sık uyanıyor
Benimki uykuya direnmeyi tercih ediyor

Uyku rutuni uyku egitimi hepsini kısa bir sure denedim ama beni sıktı sürdüremedim o yuzden. Uyku egitiminde agliyor diye içime sinmedi yapamadim uyku rutuni de sıkıldım açıkçası doğaçlama gidiyoruz ama benzer seyler oluyor. 19 ya da 20 gibi çok uykusu geliyor bazen babası bazen ben yatiriyoruz ilk uykuya geçerken ben başa cikamazsam emziriyorum o başa cikamazsa ayakta salliyor bunların oncesinde genelde kucakta geziniyoruz 10 dk ve uyku arkadasinin muzigini açıyoruz hep aynı odada karanlikta uyutuyoruz. Artik gecede 2 kere uyaniyor cokkk şükür. Uyku egitimi de rutuni de gerek kalmadi. 2 haftayı geçti uykular duzeldi darısı hepinizin başına. Gece emzirmemenin önemi var bence 8de uyuyorsa 12de mama veriyorum saat 4 gibi de o acıkıyor uyaniyor yine mama veriyorum. Gunduz mama vermiyorum ek gida ve beni emiyor. Gece maması vermiyorum ben yemiyor çunku en son 16 da filan corba ya da sebze vermiş oluyorum.

Şimdi 8. Ayda uyku gerilemesi olcak geliyor gelmekte olan

Benimde çok uyanıyor daha önce rutin vardi 12 3 6 şeklinde şimdi sıklaştı bir tanıdık gece uyanmalar siklastiysa dış çıkarma zamani gelmiştir dedi
Bu çocuk aç kitabında var gece tok tutan mama

12 dde ,4 de demişsin gece dimi ne maması anne sütüyle besliyorsun arada mama mi
Öğleden sonra corba sabah kahvaltısı yok mu

Yada benimki düzelemeden 8.aya girdi o zaman da mı varmış gerileme çok güzel

Benimde çok uyanıyor daha önce rutin vardi 12 3 6 şeklinde şimdi sıklaştı bir tanıdık gece uyanmalar siklastiysa dış çıkarma zamani gelmiştir dedi
Bu çocuk aç kitabında var gece tok tutan mama
Yok kuzum daha geçen doktora gittik diş yok daha dedi bence pek bi alakası yok. Zaten 2-3 aydır çok sık uyaniyo bizimki yeni bişey değil. Ben artık bu ek gıda işini düzene oturtmayı planlıyorum bakalım

12 dde ,4 de demişsin gece dimi ne maması anne sütüyle besliyorsun arada mama mi
Öğleden sonra corba sabah kahvaltısı yok mu
Canim aksam uykusuna emzirip yatiriyorum gece 12 de ve 4te hipp mama veriyorum emzirmiyorum gece. Sabah uyaninca yine emziriyorum gun içinde de ek gida aralarinda emziriyorum. Sabah 9 da kahvaltı, saat 16 gibi de çorba ya da sebze püresi

Gece kayinvalidemin aç bu çocuk ondan uyumuyor nidalari üzerine mama yapıp verdim kesinlikle içmeyi reddetti . Sonra biraz emzirip vermeyi denedim yok almadı. En son emzirdikten sonra tekrar verdim biberona vurdu . Yok yani aç değil eminim ama ısrarla kalkmaya devam. Çocuk kalkıp emeklemeye çalışıyor yatağın ucuna gidiyor ayağa kalkıyor sonra korkup ağlıyor

Aç bu çocuk aç'çilar bi bitmedi yaa. Bence sen zaten bebeğin aç olup olmadığını anlayabilirsin kimsenin bişey söylemesine gerek yok

Hep bana da böyle dendi ilk zamanlar gaz miş
Kilo almadi doktor dedi en son sagiyorum geliyor kızım kabul etmiyor mama
Kilosunu normal görüyorum kemikleri çıkmıyor boyu uzuyor kafa çevresi iyi
Seninki baya büyümüş ayağa mi kalkıyor maşallah

Aç çocuk asla uyumaz çok aglar elini emer şok sık uyanır ama şuan sık sık uyanma diş çıkacak ondan dolayı

Valla 8 gibi yatıp 2 saatte bir uyanmasına şükreder haldeyim bugun
Ablamız hastaydı tam iyi ettik diyordum şimdi ufaklık hasta
kusma ateş şimdi de ishal
dün gece hiç uyumadı sabah 5;30 a kadar
Herşeyin başı sağlık olsun da gerisi bi şekilde düzeliyor nihayetinde

Kesinlikle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Biz geçen hafta corona atlattık. Kızım gece 2 de inleyerek uyandı ateşlenmiş 2 gecemiz çok zor geçmişti. Bir de hastayken çocuk bakmak da 2 kat zor oluyor. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah

Evet canım benim oğlum 8 aylık oldu zaten doğduğundan beri çok hareketliydi o yüzden ayağa kalkmaya başladı. Ama aklı fikri hep oyunda bu durum beni çok yoruyor . Dişte etken tabi alt dişleri çıktı şimdi ustler zorluyor

Giden sakıncası yoksa kilo ve boy nasıl gidiyor bide sadece anne sütü mü alıyor

Yeni diş kaşıyıcı bunu sevdi şükür

Eklentiler

• IMG_20221007_134117.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 48
Giden sakıncası yoksa kilo ve boy nasıl gidiyor bide sadece anne sütü mü alıyor
Boy 74 cm kilo 8.5 bu aya kadar hiç mama almadı ama şimdi işe başladığım için günde 1 kere mama alıyor onu da en fazla 30 cc içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…