Günde 2 bazen 3 kere yapıyor . Bizimkinin bağırsakları çok çalışıyor sanırım. 3 gr yese 5 gr çıkartıyor.Sizin bebelerin kakalari ne alemde?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 2 bazen 3 kere yapıyor . Bizimkinin bağırsakları çok çalışıyor sanırım. 3 gr yese 5 gr çıkartıyor.Sizin bebelerin kakalari ne alemde?
Cisli bezi kokuyo bide baya koyu sarıEmmiyo çişini dün geceden beri hiç yapmadı
Bu ara bizimkinin de totosu açıldı baya. Günde 4 kere yaptığı bile oluyor.Günde 2 bazen 3 kere yapıyor . Bizimkinin bağırsakları çok çalışıyor sanırım. 3 gr yese 5 gr çıkartıyor.![]()
İyi mi kötü mü bilmiyorum. Kabızlık çok daha kötü tamam ama böylede kilo almiyor sankiBu ara bizimkinin de totosu açıldı baya. Günde 4 kere yaptığı bile oluyor.
her sabah 8 gibi tamamen bi bosaltıyor bez doluyor taşıyor bazen. sonra yarım yamalak bi uyku sonrası bi kere daha yapıyor. öğlen 12’ye kadar böyle. o saatten sonra da küçük küçük yapmışlığı oluyor. dolu dolu 3 kez yapıyor diyebilirimSizin bebelerin kakalari ne alemde?
Bazen günde 2-3 kere yapıyor bazen 2-3 gün hiç yapmıyor. Ama eğer 2-3 gün yapmadiysa ilk yaptığı gün üst üste birkaç kez yapıyor ve sulu oluyoSizin bebelerin kakalari ne alemde?
Tek bırakmadım hiç, ama korktum valla. Bişey soracağım bebeğim yarın 5 aylık oluyorKorkma korkma bogilsa anlarsın zaten. Bebeklerin öğürme refleksi dillerinin ortasında, kendi kendilerini kurtarabiliyorlar. Ama sen tek birakma gene de. Nefes alamadikca müdahale etme. Korkar hiç yemez sonra.
Aa o zmaan inşallah emer düzelir. Benimkide emmiyor uyumuyor bakalım yarın kontrol varEmmiyo çişini dün geceden beri hiç yapmadı
Emmiyor tadıda normal aslında. bazen kokuyor bu ara kokuyor ve az bez alıyorum sıcaktan dedim ama bilmiyorum. Ateşi yok enfeksiyon desemCanım senı emıp ıstemıyorsa toktur çiişli bez kokmuyorsa daha koyu sarı deılse korkma ama hem senı emmeyıp hem sagdıgın sutu emmıyorsa sütünün tadına bakarsın
Benim bebeğim doğduğundan beri en fazla 5 dk emiyo bakalm bugün 2 kez 30 ml mama verdimduzelt
Tek bırakmadım hiç, ama korktum valla. Bişey soracağım bebeğim yarın 5 aylık oluyor
Aa o zmaan inşallah emer düzelir. Benimkide emmiyor uyumuyor bakalım yarın kontrol var
Korkma korkma morarma veya nefessiz kalmadığı sürece.duzelt
Tek bırakmadım hiç, ama korktum valla. Bişey soracağım bebeğim yarın 5 aylık oluyor
Aa o zmaan inşallah emer düzelir. Benimkide emmiyor uyumuyor bakalım yarın kontrol var
Kilo alımında problem görürse diyebilirKızlar cumartesi doktora gideceğiz bize tadimlara başka der mi merak ediyorum açıkçası
Doğmadan önce aldık ne hevesOff, ebebekte kamera indirimi bekliyorum 2 aydır. Hala gelmedi sinir oluyorum artık.
Ya ben gerek yok diye almadım deli gibi. Şimdi indirim bekle ki gelsin...Doğmadan önce aldık ne heves![]()
Bence anne kayısı yediğinde sütüne geçiyor deneyinİyi mi kötü mü bilmiyorum. Kabızlık çok daha kötü tamam ama böylede kilo almiyor sanki![]()
Bende robot süpürge almadım şimdi de çok pahalıYa ben gerek yok diye deli gibi. Şimdi indirim bekle ki gelsin...
Kız benimki çok kaka yapıyor zaten anam bir de kayısı yersem bütün bezleri kakalı olurBence anne kayısı yediğinde sütüne geçiyor deneyin
Bende robot süpürge almadım şimdi de çok pahalı
Benimki kucağımda destekle oturuyor. Desteksiz bıraktım duramıyor daha. 21 ağustosta 5 ay olacak dolu dolu.Günaydinlaaarb bebişi desteksiz oturan var mı? Instagramda 5 aylık bebeklerin devrilmeden oturduğunu görüyorum bizde yok öyle bi durum![]()
Hayatımdaki en büyük pişmanlığımBende robot süpürge almadım şimdi de çok pahalı