2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.

Erkek çocukları anneci oluyor sanki.Benimki de 4yasinda ama benle hamur bile yoğurur.Mutfak temizlik falan.Tabi herşeyi oyuna vuruyoruz.Benim oğlumda kg luydum.Yani bundan 5kg fazlaydım.Suan daha hafifim sanki.
Aynen annecide oluyo yardimda ediyo arkadasda oluyo. Hele buyuk oglum elim ayagım bence kiz olmayan evlerde erkek cocuk daha yardim ediyor. Illa kizim olsun derdim yok 2. Oglumda erkek diye uzulmustum. Ama simdi gordum ki erkek cocukda sırdas arkadas anneye. Hayirli kul hayirli evlat olsun insaAllah

Kızlar selam, hepinize hayırlı günler dilerim. Bende şöyle bi durum oluyor günlerdir. Sabah kalkınca yada gün içinde uzun süre uzandıktan sonra ayağa kalkınca karnım ağrıyor. Bi süre sonra geçiyor ama biraz devam ediyor yani, tedirgin etti beni. Belirti olarak da halsizlik devam başka sorun yok şükür. Anlattığım durumu yaşayan oldu mu acaba?
Benimde öyle canım 5ci hafta da çok fazla oluyordu ayağa kalktığım da karnım ağrıyordu doktora sordum normal dedi hala daha ara da karnıma sancı şeklinde hagif ağrılar giriyor benimde başka hiç bir belirtim yok

Canım bugün bende de kahverengi leke geldi progestana başladım bebişler tutunmaya çalışıyor belliki🥰
İnşallah canım geçmiş olsun bol bol dinlen kendini yorma bi gün önce camları silmiştim diğer gün de kurbanla uğraşırken 5 6 saat hareket etmedim o yüzden oldu sanırım. Çok hareketsiz durmakta iyi değilmiş. Arada gezin
Progestan a başlayınca hemen kesildi senin de tekrar etmez inşallah :anneadayı::KK200:

Teşekkür ederim ben 16. Gün yumurtladım 17. Gün çatlama oldu bat eli kulağında bakalım
Tatlim benimde 16. gün yumurtlama 17. gün çatlamaydı yumurtlamadan 17 gün sonra hem testte hem kanda gördüm testte çok belirgindi birde adet döneminden once çok ağrım oldu adet olucakmış gibi o yüzden hamile değilim diye testi geç yaptım

Kızlar selam, hepinize hayırlı günler dilerim. Bende şöyle bi durum oluyor günlerdir. Sabah kalkınca yada gün içinde uzun süre uzandıktan sonra ayağa kalkınca karnım ağrıyor. Bi süre sonra geçiyor ama biraz devam ediyor yani, tedirgin etti beni. Belirti olarak da halsizlik devam başka sorun yok şükür. Anlattığım durumu yaşayan oldu mu acaba?
Ayni durum bende de var birde ayağa kalkınca hafiften başım dönüyor sanki hafif sendeliyorum progesteron a başlayınca olmaya başladı sanki

Merhaba reglime 5 gün kala çift çizgi görmüştüm dün regli olamam gerekiyordu olmadım sizce kese ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim
Adet tarihinden 10 gün sonra ultrasonda gördük keseyi çok şükür :nazar:
Kızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.
Bende kahverengi lekenme vardı doktor devam ederse sabah akşam al demişti ama herkesin durumu farklı sen doktorunu dinle bence

Tatlim benimde 16. gün yumurtlama 17. gün çatlamaydı yumurtlamadan 17 gün sonra hem testte hem kanda gördüm testte çok belirgindi birde adet döneminden once çok ağrım oldu adet olucakmış gibi o yüzden hamile değilim diye testi geç yaptım
Benim yumurtlama geçeli 10. Gün pazartesi beklenen adet tarihi, dün ve ondan önce regl sancım oldu ama bugün tamamen kesildi sancı genelde sancı olmaz ben de. Göğüslerim çok hassas ama o olur hep regl öncesi bu sefer uçları da epey gergin ama bakalım hayırlısı çok az kaldı zaten ☺️ Henüz 10. Gün diye test yapmadım bir de zaten yarından sonra regl günü

Benim yumurtlama geçeli 10. Gün pazartesi beklenen adet tarihi, dün ve ondan önce regl sancım oldu ama bugün tamamen kesildi sancı genelde sancı olmaz ben de. Göğüslerim çok hassas ama o olur hep regl öncesi bu sefer uçları da epey gergin ama bakalım hayırlısı çok az kaldı zaten ☺️ Henüz 10. Gün diye test yapmadım bir de zaten yarından sonra regl günü
Inşallah vardır bebiş 😊 hayırlısı neyse o olsun az daha sabır

Benim doktorum çamlıca medipol hüsniye sedef binöz çok memnunum tecrübeli ve iyi bir doktor tavsiye ederim👍🏻
Merhaba canım bugün gittim doktora kesede sorun yok bebek gelisimi gayet iyi dedi. Kanama için progestani günde 3 kereye çıkardı. Bol su içeceksin dedi haftada on günde bir kontrol edicez dedi. Ağır kaldırma yasak,yorulma yasak dedi.simdilik böyle çok şükür🙏

Merhaba canım bugün gittim doktora kesede sorun yok bebek gelisimi gayet iyi dedi. Kanama için progestani günde 3 kereye çıkardı. Bol su içeceksin dedi haftada on günde bir kontrol edicez dedi. Ağır kaldırma yasak,yorulma yasak dedi.simdilik böyle çok şükür🙏
Yanlış alıntıyı almışım🙈

Canım gözün aydın 💕

Arkadaşlar tüp bebekle 7+5 oldum. Dünden beri midem bulanmıyo acaba normal mi? 2 haftadır öğlenden sonra başlayıp gece uyuyana kadar bulantım vardı ve 1 haftadır baya artmıştı yemek yiyemiyodum iştahım yok hiçbir şeye. Ama dünden beri henüz bulantı yaşamadım. Bu defa da niye olmuyo diye korkuyorum

Kızlar merhaba, yazdıklarınızı okuyorum belirti arayanlar, belirtileri farklı yorumlayanlar oluyor. Ben 7+1 deyim. Hiçbir belirtim yok. Ne göğüs hassasiyetim, ne bulantım ne de sancım. Çok garip hamile gibi hissedemiyorm bile 🤨 ama bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını da duyduk gümbür gümbür maşallah 😍 tek bildiğim iştahımın fazlaca yerinde olduğu ve ne yazık ki daha şimdiden 2,5 kilo almışım çok korkuyorum 🤨 hamile kalmadan önce açlık kan şekerim düşüyordu insülin direncim vardı, diyetle düzeltmiştim. Sanıyorum ki tekrar başladı. Kendimi frenlemem lazım ama sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Benim gibi olan var mı ? 😊

Benim de 14 88 246 846 2350 mi neydi 5 kere kan verdirtti doktor baya erken öğrenmiştimm 2350 nin sonrak günü gittim 4mm kese gördük 3 gün sonra yine gel 10mm olması lazım dedi gittim 10mm olmuştu 3mm de yolk kesesi mi ne çıkmış sonra bayram girdi araya 31inde gitcem tekrarrr h.içi işten izin alamam hep alttan oldu muayeneler bu arada karından bakmadı
Bayram o kadar uzun geldi ki, ben de dr yolu gözlüyorum. Seninle aramızda 1 hafta mı var 2 hafta mı acaba, sen öncüsün bana😊

Sanki 9 10 gün var gibi şekerr ama sen benden önce duyarsın kalp atışını 😂😂 ben gidene kadar çocuk 2 ayı bitirmiş oluyo yazık😂
İnsan sabırsızlanıyor, bu tatil çok uzun geldi. Bir de ben hiç doktorla temas kuramadım. Bir kese oluştu falan dese rahatlıycam. Heyecan dorukta:)
Allah saglıklı evlatlar nasip etsin, içimize annelik hissi düşünce en önemlisinin saglıklı olması oldugunu anlıyoruz😍 yumurtlama takip ederken baska duygular, şimdi bambaşka😊

Arkadaşlar tüp bebekle 7+5 oldum. Dünden beri midem bulanmıyo acaba normal mi? 2 haftadır öğlenden sonra başlayıp gece uyuyana kadar bulantım vardı ve 1 haftadır baya artmıştı yemek yiyemiyodum iştahım yok hiçbir şeye. Ama dünden beri henüz bulantı yaşamadım. Bu defa da niye olmuyo diye korkuyorum
Benim de aynı şekilde oldu. Bulanti gecti.
Ama iştahsızlık devam ediyor. Ama yine de yiyorum.

X