2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun canım benim de 7. Günüm bugün 5.gün embriyosu çift embriyo transfer yapıldı bende evde ki kaset testte 2 defa yaptım hayalet çizgi çıktı ikisinde de yarın 8. Günümde kan testi vereceğim. Senin sonuç kaç çıktı paylaşırsan sevinirim

Canım ben tüm ilaçları sgk kapsamında aldım nasıl karşılamıyor ya ne verdilerki sana?

Canım ben tüm ilaçları sgk kapsamında aldım nasıl karşılamıyor ya ne verdilerki sana?
Lutinus vaj tablet ve pragestan dex iğne verdi ikisi 7oo tl gibi bir rakam tutuyo ve 7 günlük tedavimin de doğrru ilerlediğine inanmıyorum açıkçası 25.gün transfer oldum negatif oldugundan eminim o yüzden çok kötüyüm

Dur bakalım stres yapma ver testini önce. Rahim kalınlığı geç artmıştır belki ondan geç transfer yapmıştır ben de 21. Gün oldum transfer

Cnm ben 25. Gün transfer oldum bir önceki tedavimde 29. Gün transfer olmustum. Yani aslında tamamen senin rahminin uygunluguna göre karar veriliyor. Dogal siklus mu yoksa ilacli mi tedavin?

Merhaba kızlar,bugün transferim 12günü,dondurulmuş 5gunluk tek embriyo transfer oldum,kan verdim sonuç 468,62 çıktı... Allah'ıma şükürler olsun hala kalbim güm güm güm atıyor

ben de o yüzden yarın kan verip negatifse ilaçları almayacağım.4.denemem ve her defasında sıfırdan başlıyorum. Vücudumda alt üst oldu

Cnm ben 25. Gün transfer oldum bir önceki tedavimde 29. Gün transfer olmustum. Yani aslında tamamen senin rahminin uygunluguna göre karar veriliyor. Dogal siklus mu yoksa ilacli mi tedavin?
İlaçlı canm dondurulmuş embriyom vardı onunla denedim senin pızitifmi bu 25. ve 29. Gün transferlrin

Canım benim tek transferim 8.günde kan testim 64 çıktı

Benim reglimin 23. Günün de yapıldı transferim ve olumsuz oldu. Çok kafama takıldı neden geç olduğu doktor değiştireceğim bu yüzden .

Benim reglimin 23. Günün de yapıldı transferim ve olumsuz oldu. Çok kafama takıldı neden geç olduğu doktor değiştireceğim bu yüzden .
Hesaplama yapıyorlar rahmin durumuna göre tarih veriyorlar bence. Benim doktorum doğal gebelik gibi olsun diye transferden 5 gün önce yumurtalarını çatlattı. 5gun sonra da transfer oldum. Böylece doğal süreçteki gibi oldu. Doğal yolla olsaydı zaten catladiktan sonra spermle buluşup rahme ulaşması 5 gün sürüyor. O şekilde hesap yapıldı

Bana ne zman adet oldugum bile sorulmadı zoladex iğne atıldı normal 28 günde gelmesi gerekirken 24 günde geldi hastneyi aradım bizim doktorla iletişim kurmak imkansızdan daha zor hemşire önemli değil siz ilaçlrı kullnın dedi adet 2.gün falan gitmedim 8.gün gittim 18.gün gittim 24kasım transferi yapıcaz dedi gönderdi adet yine erken gelirse diye sordum kullandıgın ilaçlardan adet görmceksin dedi daha da bişey açıklamadı benim ilk tedavilerim böyşe değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…