Çok güzel değerin hayırlı olsun bu ay sanırım bir sürü bebiş geliyorKızlar bugün 8. Günüm kan verdim beta hgc 64 çıktı şükürler olsun
aaa ben bunu görmemişim. hayırlı olsun canım benim.Yaptığın testler erken gebelik mi normal test miydi.Kızlar transferin 7. Günü kan testi sonucum 41.73Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla devam eder yavrum
hayırlı olsun canım. Sen evde test yapmış mıydınKızlar bugün 8. Günüm kan verdim beta hgc 64 çıktı şükürler olsun
Normal ucuz testlerden freely markası ama hassasmis anladığım kadarıyla çünkü 5. Günden itibaren gösterdi. Çok teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah senin de bugün yarın haberini alırız.aaa ben bunu görmemişim. hayırlı olsun canım benim.Yaptığın testler erken gebelik mi normal test miydi.
ben dün yaptım kalbim kadar temiz çıktıNormal ucuz testlerden freely markası ama hassasmis anladığım kadarıyla çünkü 5. Günden itibaren gösterdi. Çok teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah senin de bugün yarın haberini alırız.
Bazı testler hemen çıkarmıyor ama hassasiyeti farklı oluyor. Bu grupta da vardı hatta negatif çıkıp kanda pozitif olan. Ümitsiz olma Allah'ım inşallah nasip etsinben dün yaptım kalbim kadar temiz çıktıartık cuma gün kan vereceğim
Canım sen kaç embriyo koydurmuştunKızlar bugün 8. Günüm kan verdim beta hgc 64 çıktı şükürler olsun
bugün sağ tarafımda çok ağrı var. Bir de ilaçtan mı bilmiyorum ağzımda metalik bir tat var. Rabbim sonunu hayretsinBazı testler hemen çıkarmıyor ama hassasiyeti farklı oluyor. Bu grupta da vardı hatta negatif çıkıp kanda pozitif olan. Ümitsiz olma Allah'ım inşallah nasip etsin
Evet o benim iki kere yaptım negatif çıktı ertesi sabah kan verdim pozitif çıktıBazı testler hemen çıkarmıyor ama hassasiyeti farklı oluyor. Bu grupta da vardı hatta negatif çıkıp kanda pozitif olan. Ümitsiz olma Allah'ım inşallah nasip etsin
ay inşallah benim de öyle olurEvet o benim iki kere yaptım negatif çıktı ertesi sabah kan verdim pozitif çıktı
Bende idrar testi yaparım diyorum kan için erken tabi önce orda bi bakalımCanım sen benden 2 gün sonra transfer olmuşsun bence yarın değil de 2 gün sonra baktır istersenidrar testi yaptın mı? Ben orada çıkınca yaptırmak istedim
İnşallah pozitif haber alırsın canımBende idrar testi yaparım diyorum kan için erken tabi önce orda bi bakalım
İnşallah o ağrının sebebi bebeğindirbugün sağ tarafımda çok ağrı var. Bir de ilaçtan mı bilmiyorum ağzımda metalik bir tat var. Rabbim sonunu hayretsin
Canım yarin sen sanırım testini tekrarlayacaktin buraya da yaz sonucunu merak ediyorumEvet o benim iki kere yaptım negatif çıktı ertesi sabah kan verdim pozitif çıktı
Ayyy cok güzel cok sevindimKızlar bugün 8. Günüm kan verdim beta hgc 64 çıktı şükürler olsun
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun[/[/TD]
[TD]5. gün[/TD]
[TD]9 kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]
25 kasımda transfer oldum 7 Aralık
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım @melekhira 3.gün 25 kasım
Yazarım canım tabiki hakkımızda hayırlısı vallaCanım yarin sen sanırım testini tekrarlayacaktin buraya da yaz sonucunu merak ediyorumİnşallah sağlıkla katlanır sağlıkla da kucağına alırsın bebeğini
Konu sahibi hesabını dondurmuş sanırımBenide eklermisiniz 24 kasım 5.gün embriyosu 1 tane