2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim reglimin 23. Günün de yapıldı transferim ve olumsuz oldu. Çok kafama takıldı neden geç olduğu doktor değiştireceğim bu yüzden .
Benim zaten 2 tane dondurılmuşum kaldı onlrıda mecbur denicem ilk doktorum çok iyiydi ilk 2 denemem pozitifti ama hathneden ayrılmış mecburi devam ediyoruz bu doktorumuzla

Çok ilgisizlermiş. Bende doktorumun numarası var acil bir durumum olunca gece bile aradığımda açtı. İstediğim her şeyi soruyorum, çok güler yüzlü bir doktor zaten. Benim adetimin ikinci günü çağırdı ultrasonla alttan baktı kan testime baktı hormon tahlilim çıkınca tamam bu ay başlıyoruz tekrardan dedi. Transferden 6 gün önce çağırdı tekrardan tahlil verdi iğnelere başlattı. Transfer günü de ilgiliydi gayet. Ki Allah'a çok şükür pozitif geldi hep olumluydu. İlkinde olmadı ama doktoruma çok güveniyordum. O yüzden doktorumdan vazgeçmedim. Zaten ilk transferin tutma oranını her şeyi açık açık söylemişti. Embriyolarımın tutma oranına kadar her konuda bilgilendirdi.

negatif sonuç alan arkadaşlar, progestan fitil kullanımını bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz?

İlk kontrole gittiğimde bi tahlil kagıdı verdi sağlık ocagında yaptırdım sonuçlrın yarısını göndermedim çıkmamıştı bidaha sormadılar bile noldu tahliller diye kaldı öyle sonra transferden önce progstron du galiba tek tahlil yapıldı hiçbişey açıklamıyo ilaçları anlatmıyo hatta reçeteyi bile çıkıyoruz dışarda hemşire yazıp nasıl kullancagımızı söylüyo ben çok şaşkınım gerçekten nasıl devam edicem bilmiyorum

23 Kasım 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı

Bizim transfer sürecindeki hormon tahlilleri bahçecinin kendi kliniğinde oldu. Sen nerede tedavi oluyorsun ki bilmiyordum dışarı yönlendirme olduğunu. Sadece sürece başlamadan önceki tahliller dışarıda oluyor. İstersen bahçeci fulya tüp bebek merkezini deneyebilirsin başka arayış icindeysen

Kızlar günaydın bu sabah kalktığımda ilk kez günlük pedimde çok küçük 1 kaç damla kadar bir leke gördüm. Rengi kırmızı veya pembe değil ama kahve gibi hatta sütlü kahve gibi açık bir koyuluk var bilmem anlatabildim mi. Miktarı da az. Bu şekilde bir leke yerleşme belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı? Çok heyecanlandım sabah sabah inşallah öyledir. Bu arada bilgi vereyim bana geçen çarşamba 4.gun embriyosu transfer edildi. Yani bu sabah transferin 8.gunu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…