Benim zaten 2 tane dondurılmuşum kaldı onlrıda mecbur denicem ilk doktorum çok iyiydi ilk 2 denemem pozitifti ama hathneden ayrılmış mecburi devam ediyoruz bu doktorumuzlaBenim reglimin 23. Günün de yapıldı transferim ve olumsuz oldu. Çok kafama takıldı neden geç olduğu doktor değiştireceğim bu yüzden .
oy maşallaaahhh, hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al ınsallaahhMerhaba kızlar,bugün transferim 12günü,dondurulmuş 5gunluk tek embriyo transfer oldum,kan verdim sonuç 468,62 çıktı... Allah'ıma şükürler olsunhala kalbim güm güm güm atıyor
Çok ilgisizlermiş. Bende doktorumun numarası var acil bir durumum olunca gece bile aradığımda açtı. İstediğim her şeyi soruyorum, çok güler yüzlü bir doktor zaten. Benim adetimin ikinci günü çağırdı ultrasonla alttan baktı kan testime baktı hormon tahlilim çıkınca tamam bu ay başlıyoruz tekrardan dedi. Transferden 6 gün önce çağırdı tekrardan tahlil verdi iğnelere başlattı. Transfer günü de ilgiliydi gayet. Ki Allah'a çok şükür pozitif geldi hep olumluydu. İlkinde olmadı ama doktoruma çok güveniyordum. O yüzden doktorumdan vazgeçmedim. Zaten ilk transferin tutma oranını her şeyi açık açık söylemişti. Embriyolarımın tutma oranına kadar her konuda bilgilendirdi.Bana ne zman adet oldugum bile sorulmadı zoladex iğne atıldı normal 28 günde gelmesi gerekirken 24 günde geldi hastneyi aradım bizim doktorla iletişim kurmak imkansızdan daha zor hemşire önemli değil siz ilaçlrı kullnın dedi adet 2.gün falan gitmedim 8.gün gittim 18.gün gittim 24kasım transferi yapıcaz dedi gönderdi adet yine erken gelirse diye sordum kullandıgın ilaçlardan adet görmceksin dedi daha da bişey açıklamadı benim ilk tedavilerim böyşe değildi
Hayırlısı olsun inşallah sevindim yarın benimde 8. Günüm yarın bende kan testi yaptıracağım çok merak ediyorum nasıl olacak diyeCanım benim tek transferim 8.günde kan testim 64 çıktı
İlk kontrole gittiğimde bi tahlil kagıdı verdi sağlık ocagında yaptırdım sonuçlrın yarısını göndermedim çıkmamıştı bidaha sormadılar bile noldu tahliller diye kaldı öyle sonra transferden önce progstron du galiba tek tahlil yapıldı hiçbişey açıklamıyo ilaçları anlatmıyo hatta reçeteyi bile çıkıyoruz dışarda hemşire yazıp nasıl kullancagımızı söylüyo ben çok şaşkınım gerçekten nasıl devam edicem bilmiyorumÇok ilgisizlermiş. Bende doktorumun numarası var acil bir durumum olunca gece bile aradığımda açtı. İstediğim her şeyi soruyorum, çok güler yüzlü bir doktor zaten. Benim adetimin ikinci günü çağırdı ultrasonla alttan baktı kan testime baktı hormon tahlilim çıkınca tamam bu ay başlıyoruz tekrardan dedi. Transferden 6 gün önce çağırdı tekrardan tahlil verdi iğnelere başlattı. Transfer günü de ilgiliydi gayet. Ki Allah'a çok şükür pozitif geldi hep olumluydu. İlkinde olmadı ama doktoruma çok güveniyordum. O yüzden doktorumdan vazgeçmedim. Zaten ilk transferin tutma oranını her şeyi açık açık söylemişti. Embriyolarımın tutma oranına kadar her konuda bilgilendirdi.
23 Kasım 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldıMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
V venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
O o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım
Bizim transfer sürecindeki hormon tahlilleri bahçecinin kendi kliniğinde oldu. Sen nerede tedavi oluyorsun ki bilmiyordum dışarı yönlendirme olduğunu. Sadece sürece başlamadan önceki tahliller dışarıda oluyor. İstersen bahçeci fulya tüp bebek merkezini deneyebilirsin başka arayış icindeysenİlk kontrole gittiğimde bi tahlil kagıdı verdi sağlık ocagında yaptırdım sonuçlrın yarısını göndermedim çıkmamıştı bidaha sormadılar bile noldu tahliller diye kaldı öyle sonra transferden önce progstron du galiba tek tahlil yapıldı hiçbişey açıklamıyo ilaçları anlatmıyo hatta reçeteyi bile çıkıyoruz dışarda hemşire yazıp nasıl kullancagımızı söylüyo ben çok şaşkınım gerçekten nasıl devam edicem bilmiyorum
Teşekkür ederim inşallah canimoy maşallaaahhh, hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al ınsallaahh
Neden umutsuzsunuz ,ozel olmazsa sorununuz ne idi?inşallah öyle olur ama hiç sanmıyorum canım
5. Gün embriyosumuKızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl
Ewet dondurulmuş 5.gün5. Gün embriyosumu
hayırlı olsun ozaman:) iki gün sonradan yine kan ver yada ertesi gün eger varsa yine artmış çıkar ilacına hemen devam edersinEwet dondurulmuş 5.gün
6. Güne 16 güzel bir değer 2 gün sonra testi yenile ve ilaçları bırakma.Kızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl
Maşallah hamilesiniz ne kadar da koyu çıkmış çok guzelKızlar 24 kasım 5.gün embriyosu bu sabah idrar testi yaptım
Cnm daha 6. Gun icin bence cok guzel bir deger. Lütfen bekle kat kat artsin insallah.Kızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl