Tüp bebek Kasım ayı Transferi

Ben dün 3.gün embriyosu transferi oldum.Bakalım artık günlerin geçmesini bekleyeceğiz..
Canım bir önceki transferimde bende zoladex iğne vurulmuştum Allah affetsin ucu çok kalındı ama allahtan acıtmamıştı bebeğim tutundu ama başka sebeplerden kaybettim şimdi aralık sonu yine transfer olacağım yine vurulacağım benimde çok erken gelmişti hatta iğneyi vuruldum iki gün sonra
Canım bir önceki transferimde bende zoladex iğne vurulmuştum Allah affetsin ucu çok kalındı ama allahtan acıtmamıştı bebeğim tutundu ama başka sebeplerden kaybettim şimdi aralık sonu yine transfer olacağım yine vurulacağım benimde çok erken gelmişti hatta iğneyi vuruldum iki gün sonra

Rabbim sağlıkla süreci geçirip hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Kızlarrr kimler bu ay içerisinde transfer olmayı bekliyor? Ben kadım 11 gibi adet olup kasım sonunda transfer olacaktım ama dün adet olmuşum 7/8 gün erken geldi. Bu vurdukları zoladex isimli iğnenin etkisi muhtemelen. Kimler benimle benzer aşamalarda merak ettim🌸
Ben de 9 Kasım 2. Regl oldum bugün kontrole gidiyorum bakalım transfer günüm belli olacak mı, ilaçlara ne zaman başlayacak

X