- 16 Eylül 2024
- 110
- 42
- 29
- Konu Sahibi teacher3535
Haftaya cuma transfer öncesi son muayenem var. Kasım 27/28/29 üçünden birinde de transfer olucak nasipse. Şuan estrafem kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Benimde transfer sonrası 11.günün yarın kan testi vericem sonucu öğrenincez:) ben 8.gunde ve 10.gunde evde idrar testi yaptım sadece ve silik çizgi çıktı:)Ayyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
Ayyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
İnşallah bütün süreç istediğiniz gibi geçer ve dilediğiniz gibi pozitif sonucu alırsınız kan testinden 1 gün önce idrar testi yaptım silik çıkmıştı. Ertesi gün de kan testi günümdü yaptırdım çok şükür orda da pozitif çıktıAyyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
Şuan kullandığınız ilaç var mı , benim de 27-28 Kasım gibi transfer planlanıyorAyyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
Burda yazmışsınız şimdi gördüm , bende estrofem ve aspirin kullanıyorum ama aşırı mide bulantım varHaftaya cuma transfer öncesi son muayenem var. Kasım 27/28/29 üçünden birinde de transfer olucak nasipse. Şuan estrafem kullanıyorum
Bebeğiniz ne kadarlık ? Bende hiç bir mide bulantısı vs yok . Cuma günü ilk kontrolüm var endişeleniyorumBurda yazmışsınız şimdi gördüm , bende estrofem ve aspirin kullanıyorum ama aşırı mide bulantım var
Ben henüz transfer olmadım , 27-28 Kasım gibi planlanıyor bekliyorum. Transfer öncesi estrofem aspirin kullanıyorum , geçenlerde ishalli kusmalı hastalık geçirdim ama bulantım kaldı , estrofem iyice bulandırıyorBebeğiniz ne kadarlık ? Bende hiç bir mide bulantısı vs yok . Cuma günü ilk kontrolüm var endişeleniyorum
Kusura bakmayın ben konuyu yanlış anladımBen henüz transfer olmadım , 27-28 Kasım gibi planlanıyor bekliyorum. Transfer öncesi estrofem aspirin kullanıyorum , geçenlerde ishalli kusmalı hastalık geçirdim ama bulantım kaldı , estrofem iyice bulandırıyor
Olur mu ne kusuru :)Kusura bakmayın ben konuyu yanlış anladım
Canım benim 4. Transfer. İlk defa bunda mide bulantısı yapıyor estrofem.Kızlar ben de transfer öncesi estrofem kullanıyorum ve yan etkileri çok etkiledi sersemlik mide bulantısı şimdi de ishal başladı. Pazartesi kontrolüm var umarım yakın bir tarih verir transfer için
Ben henüz transfer olmadım , 27-28 Kasım gibi planlanıyor bekliyorum. Transfer öncesi estrofem aspirin kullanıyorum , geçenlerde ishalli kusmalı hastalık geçirdim ama bulantım kaldı , estrofem iyice bulandırıyor
Kızlar transfer tarihim belli oldu 28 Kasım Perşembe günü olacak inşallah , transfer olanlar varmı önerileriniz :)
Kızlar ben de transfer öncesi estrofem kullanıyorum ve yan etkileri çok etkiledi sersemlik mide bulantısı şimdi de ishal başladı. Pazartesi kontrolüm var umarım yakın bir tarih verir transfer için
Başlangıçta bende ishalli kusmalı hastalık geçirdim , estrofem içtikçe midem bulanıyor . Probiyotik kullanmaya başladım o çok iyi geldi , doktor ilacı tok karnına iç dedi , bulantı için de ilaç önerdi ama onu almadımKızlar ben de transfer öncesi estrofem kullanıyorum ve yan etkileri çok etkiledi sersemlik mide bulantısı şimdi de ishal başladı. Pazartesi kontrolüm var umarım yakın bir tarih verir transfer için