Tüp bebek Kasım ayı Transferi

Haftaya cuma transfer öncesi son muayenem var. Kasım 27/28/29 üçünden birinde de transfer olucak nasipse. Şuan estrafem kullanıyorum

Ayyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Benimde transfer sonrası 11.günün yarın kan testi vericem sonucu öğrenincez:) ben 8.gunde ve 10.gunde evde idrar testi yaptım sadece ve silik çizgi çıktı:)

Yaa çok sevindim🙏🏻 yani tek düşündüğüm nasıl beklencek 12 koca gün belirsizlik heycan kaygı korku karışık şekilde. Ama Allah yardım edecek elbet bu süreçte neler atlattık en keyifli kısmı belki de o

Ayyy darısı başıma inşallah. Ben nasipse haftaya cuma gideceğim ve kasımın son haftasına bana transfer için randevu vericek doktorum. Heycanlıyım günler ağır geçiyor. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kan testini beklediniz mi yoksa evde test yaptınız mı acaba?
İnşallah bütün süreç istediğiniz gibi geçer ve dilediğiniz gibi pozitif sonucu alırsınız 🌸 kan testinden 1 gün önce idrar testi yaptım silik çıkmıştı. Ertesi gün de kan testi günümdü yaptırdım çok şükür orda da pozitif çıktı

Şuan kullandığınız ilaç var mı , benim de 27-28 Kasım gibi transfer planlanıyor

Bebeğiniz ne kadarlık ? Bende hiç bir mide bulantısı vs yok . Cuma günü ilk kontrolüm var endişeleniyorum
Ben henüz transfer olmadım , 27-28 Kasım gibi planlanıyor bekliyorum. Transfer öncesi estrofem aspirin kullanıyorum , geçenlerde ishalli kusmalı hastalık geçirdim ama bulantım kaldı , estrofem iyice bulandırıyor

Kızlar transfer tarihim belli oldu 28 Kasım Perşembe günü olacak inşallah , transfer olanlar varmı önerileriniz :)

Kızlar ben de transfer öncesi estrofem kullanıyorum ve yan etkileri çok etkiledi sersemlik mide bulantısı şimdi de ishal başladı. Pazartesi kontrolüm var umarım yakın bir tarih verir transfer için

Kızlar ben de transfer öncesi estrofem kullanıyorum ve yan etkileri çok etkiledi sersemlik mide bulantısı şimdi de ishal başladı. Pazartesi kontrolüm var umarım yakın bir tarih verir transfer için
Canım benim 4. Transfer. İlk defa bunda mide bulantısı yapıyor estrofem.

Ben de dün hastaneye transfer öncesi son muayeme gittim. Haftaya cuma 29 kasım inş transfer olacağım. Estrafem coraspin devam ama yanında bir sürü ilaç falan da verildi. Ben de mide bulantısı akşamlar biraz oluyor ama dengem bozuldu aşırı huysuzum ve sürekli ağlamak geliyor içimden içim daralıyor hep evde yatmak istiyorum. Hayırlısıyla şu süreci bi tamamlasaydık hayırlı haberlerle artık kafa da beden de yorgun😔

Ayyy benim de dün belli oldu 29 kasım cuma😍 çok heycanlıyım bir yandan da psikolojim çok tuhaf duygusallıkla huysuzluk aradı bir yerdeyim. Bir de ilaçlar baya arttı estrafem hariç

Benim de dün transfer günüm belli oldu haftaya cuma inş. Transfere kadar estrafemi 3 kez içiyorum günde. Çok şükür şuanlık akşamları hafif bulantı dışında büyük etkileri yok. Ama son düzlükte ilaç sayısı baya artıyor. Yarın estrafem dışındaki diğer ilaçlarıma başlayacağım bazıları sadece 3 gün diğerleri transfere kadar her gün

Başlangıçta bende ishalli kusmalı hastalık geçirdim , estrofem içtikçe midem bulanıyor . Probiyotik kullanmaya başladım o çok iyi geldi , doktor ilacı tok karnına iç dedi , bulantı için de ilaç önerdi ama onu almadım

X