İSİM | EMBRİYO | TRANSFER TARİHİ | SONUÇ |
---|---|---|---|
N nibu22 | 5. Gün | 8 kasım | |
5. gün 2 embriyo | 11 kasım | ||
V venuskiz | 5. Gün 4bb | 4 kasım | Pozitif |
A Angelbabybey | 3.gün 2 embriyo | 15 kasım | |
O o_k_y_n_s | 3. gün | 3 kasım | Pozitif |
B busra1940 | 5. gün | 7 kasım | |
M mombaby | 5. Gün İyi kalite | 9 kasım | |
G gizemsrkn | 5. Gün | 8 kasım | |
E Elfinshn | 5. Gün | 1 kasım | - |
M maliha24 | 5. gün | 3 kasım | Pozitif |
M MUTLUGULL | 5. Gün 2 embriyo | 12 kasım | |
M MyHopee | 5. Gün | 1 kasım | Pozitif |
@anonim899 | 5aa | 11 kasım | |
M mrsokush | 5. gün 3bb | 12 kasım | |
B Buyuk_umutlar | 4bb | 31 ekim | Pozitif |
P parpalina053 | 5. gün 2 embriyo | 7 kasım | |
5. Gün 2 adet | 8 kasım | ||
3.gün | 11 kasım | ||
| 3. Gün 2 embriyo | 8 kasım | |
S Svdsevde | 3. Gün | 9 kasım | |
E esmaasamsun | 4. gün | 6 kasım | |
B bambuko | 5. gün 2 embriyo | 5 kasım | Pozitif |
3. Gün | 8 kasım | ||
A Aslikarar | 5. Gün | 15 kasım | |
B bsradnzli | 5. gün 2 embriyo | 14 kasım | |
V Verana | 3. gün | 9 kasım | |
T tubiss1 | 5. gün | 9 kasım | |
K Kezbankus | 5. gün | 11 kasım | |
M Mucize Olmali | 3. gün 2 embriyo | 8 kasım | |
Y yaggmuurr | 5. gün 2 embriyo | 10 kasım | |
C Cansuyu5347 | 3. gün 3 embriyo | 11 kasım | |
3. gün 2 embriyo | 15 kasım | ||
5. gün | 9 kasım | ||
Merhaba canim gözün aydin hayirli olsunMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Teşekkür ederim canım, sana da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah buraya güzel haberleri yazmamız nasip olurMerhaba canim gözün aydin hayirli olsunbende opudan sonra yeni regl oldum bir sonraki reglide transfer surecine baslayacagiz benimde ekim sonu kasim basina denk geliyor. ins ilk seferde olumlu sonuclar aliriz
Yorucu geçen sürecin nihayet güzel sonucuna erişmişsin canımMerhaba hanımlar ben tüp bebek süreci için doktorumla görüşmeye yaklaşık 7 ay önce başladım her 2 tüpümde alındı o esnada poliplerim ve 1 küçük miyon um alındı her ay düzenli kontrole giderdim yumurta gelişimi yada hormon düzeni için şükür ki doktorum Eylül ayında tedaviye başlayabileceğimizi söyledi ve cuma günü yumurta toplama işlemi oldu ultrasonlar da 8 yumurta gözüküyordu ama cuma günü 13 yumurta toplanmış cumartesi sabah hastahaneden aradılar ve 12 sinin döllendigini söylediler 5. Güne kaçı gider hiç bilemiyorum fakat 5. Günün sonunda dondurma işlemi yapılacak inşallah da ekim de yada kasım da transfer olacağım sizler gibi çok heyecanlıyım umarım hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız
İnşallah ilk deneyimim olmayacak diye çok korkuyorumYorucu geçen sürecin nihayet güzel sonucuna erişmişsin canıminşallah bundan sonraki süreç de hepimiz için güzel olur ve civcivlerimize kavuşuruuzz
Benim de ilk deneyimim canım. Neyi çok düşünürsen o olur. O yüzden iyiyi, güzeli düşün. Enerjini yüksek tut ki güzel sonuçlansınİnşallah ilk deneyimim olmayacak diye çok korkuyorumbugun gene hastahaneden aradılar bugun 3. Gün dün pazar günü olduğu için aramadılar yumurtalar halen gelişime devam ediyormuş yarısı iyi kalite yarısı orta kalite acaba 5. Güne kadar giderler mi 3. Gün de rengini belli eder mi
çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benim de yıllarımı aldı bu düşünceler 24 yaşında iken tüplerimi kaybettiğimi öğrendim ama korkudan üstünde durmadım aldırmadım da tüplerimi gecen sene evlendim eşime de bu durumu söyledim ve beklemeden tedaviye başladık tüplerimi operasyonla nisan gibi aldırdık nisan dan bu yana da her ay doktor kontrolüne gittik ve start vermesini bekledik Allah yüzüme baktı da iyi bir eş nasip etti o da benim gibi sabırlı olmasa da canın sagolsun diyen bir eş bu da ilk tüp bebek denememiz olacakBenim de ilk deneyimim canım. Neyi çok düşünürsen o olur. O yüzden iyiyi, güzeli düşün. Enerjini yüksek tut ki güzel sonuçlansınBak ne zorlu süreç atlattık, nihayete ermesi için çok az kaldı. Umudunu asla kaybetme Ben yıllardır anne olamayacağım diye kendimi yıprattım. Tedaviye ha başladık ha başlayacağız 1 sene hep başka başka süreçlerle ertelemek zorunda kaldık. İsyan etmedim ama çok üzüldüm. Neden böyle oluyor diye ağladım. Ama yaradanın bizlere verdiği müjde ve zamanlama çok muazzamdı. İnsani duygularla fazla yıpranıyoruz. Akışına bırak canım. İlkinde tutmazsa 2. şansın olabilir. Asla kötüyü düşünmee
Allah ağzınızın tadını bozmasın, yuvanızı hayırlı, sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallahŞ
çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benim de yıllarımı aldı bu düşünceler 24 yaşında iken tüplerimi kaybettiğimi öğrendim ama korkudan üstünde durmadım aldırmadım da tüplerimi gecen sene evlendim eşime de bu durumu söyledim ve beklemeden tedaviye başladık tüplerimi operasyonla nisan gibi aldırdık nisan dan bu yana da her ay doktor kontrolüne gittik ve start vermesini bekledik Allah yüzüme baktı da iyi bir eş nasip etti o da benim gibi sabırlı olmasa da canın sagolsun diyen bir eş bu da ilk tüp bebek denememiz olacak
Bizde nasipse başlıyoruz ekim regliyle kasıma denk gelicek transfer inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versinMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Hangi hastaneye gidiyorsunuz bideBizde nasipse başlıyoruz ekim regliyle kasıma denk gelicek transfer inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben de ekim reglisiyle başlayıp kasımda transfer olucam inşallahBizde nasipse başlıyoruz ekim regliyle kasıma denk gelicek transfer inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
Şişli Memorial’a gidiyorumHangi hastaneye gidiyorsunuz bide
Kozyatağı AcıbademHangi hastaneye gidiyorsunuz bide
Aynı zamanda güzel haberleri alırız inşallahKozyatağı Acıbadem
İnşallahAynı zamanda güzel haberleri alırız inşallah
Ekim reglisiyle gidicem. Muhtemelen kasım ayının ortalarına denk gelecekİnşallahsizin transfer ne zaman olacak
Sanırım çok yakın tarihler olacak bende ekim reglisi ile gireceğim bugun yumurta gelişimi için 4. Gün 9 yumurtam kaldı 5 i a kalite 4 ü orta kalite hayırlısı olsun hepimiz için bende yarın ı bekliyorum 5. Güne kadar kaçı gidecekEkim reglisiyle gidicem. Muhtemelen kasım ayının ortalarına denk gelecek
Bugun opu işleminden sonra 6. Gün dün 5. Günde 3 kaliteli yumurta dondurmuşlar bugun arayıp 6. Gün 2 kaliteli dondurmuşlar yani toplam 5 kaliteli yumurtam var transfer sanırım ekim reglisinden sonra olur 5. Gün 6. Gün ayrımını bilmiyorum sizin bilginiz varmı bunla ilgili hangisi transfer edilir tabi doktor bu konuda bilgi verir ama merak ettimEkim reglisiyle gidicem. Muhtemelen kasım ayının ortalarına denk gelecek