2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar benimde bugun transferden sonra 6. Gün ama adet agrısı gbi agrıdan başka hç bir şey yok. Pozitif düşünemiyorum artk

Kızlar transferleriniz adetin kaçıncı günü yapılmıştı benim adete 3 gün kala yapıldı transfer oldugumdan beri çok şiddetli adet ağrısı yaşıyorum her an olacakmış gibi bugün 5. Günüm umudum hiç yok sıfır yani ama transfer günü kfama takılıypr eski tedavilerimde böyle değildi böyle geç transfer edilen varmı aranızda

Benim transferim adetimin 20. günü yapıldı ve ben çok geç olduğunu düşündüm adetim yakın olduğu için doktora sormuştum o da transferler adetin 17 ile 20. günleri arasında yapılır demişti

hayırlı olsun canım. Sen evde test yapmış mıydın
Evet canım dün 8. Günüm evde sabah idrar testi pozitif görünce akşam hastaneye gidip kanda bakalım dedik yarin 10. Günüm tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah beklenen gibi artmış olur inşallah sende kan testi yağınca güzel haberlerini değerlerini yaz mutlaka

yazarım canım. bugün de bir test yaptım, onda da birşey çıkmadı. Yine olmadı sanırım

Canım yarin sen sanırım testini tekrarlayacaktin buraya da yaz sonucunu merak ediyorum İnşallah sağlıkla katlanır sağlıkla da kucağına alırsın bebeğini
Canım 172 çıktı sonucum ilk 58 di iyi mi bu artış hiç anlamıyorum sevinmeli miyim kaldım böyle 9. Günüm

Benim transferim adetimin 20. günü yapıldı ve ben çok geç olduğunu düşündüm adetim yakın olduğu için doktora sormuştum o da transferler adetin 17 ile 20. günleri arasında yapılır demişti
Bende öyle biliyorum 3.kez transfer oldum ben bu gruplarda yüzlerce kişinin tedavi sürecine şaht oluyoruz hiç 25.gün transfer olana denkgelmedim yarın 7.günüm testm begatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemiyorum ilaçları sgk karşılamıyor ve oldukça pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…