- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
Konu sahibi hesabını dondurmuş sanırım
ekleyemiyornuş canım ben sormuştum kendisine düzeltme daha yapılamıyormuş bayadırKonu sahibi hesabını dondurmuş sanırım
Benim de adet ağrım var ve pozitif geldiKızlar benimde bugun transferden sonra 6. Gün ama adet agrısı gbi agrıdan başka hç bir şey yok. Pozitif düşünemiyorum artk
Benim transferim adetimin 20. günü yapıldı ve ben çok geç olduğunu düşündüm adetim yakın olduğu için doktora sormuştum o da transferler adetin 17 ile 20. günleri arasında yapılır demiştiKızlar transferleriniz adetin kaçıncı günü yapılmıştı benim adete 3 gün kala yapıldı transfer oldugumdan beri çok şiddetli adet ağrısı yaşıyorum her an olacakmış gibi bugün 5. Günüm umudum hiç yok sıfır yani ama transfer günü kfama takılıypr eski tedavilerimde böyle değildi böyle geç transfer edilen varmı aranızda
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzYazarım canım tabiki hakkımızda hayırlısı valla
Evet canım dün 8. Günüm evde sabah idrar testi pozitif görünce akşam hastaneye gidip kanda bakalım dedik yarin 10. Günüm tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah beklenen gibi artmış olur inşallahhayırlı olsun canım. Sen evde test yapmış mıydın
Canım benim 5. Gün tek embriyo transferi yapıldıCanım sen kaç embriyo koydurmuştun
Onun negatifti sanırım yaKonu sahibi hesabını dondurmuş sanırım
yazarım canım. bugün de bir test yaptım, onda da birşey çıkmadı. Yine olmadı sanırımEvet canım dün 8. Günüm evde sabah idrar testi pozitif görünce akşam hastaneye gidip kanda bakalım dedik yarin 10. Günüm tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah beklenen gibi artmış olur inşallahsende kan testi yağınca güzel haberlerini değerlerini yaz mutlaka
Canım 172 çıktı sonucum ilk 58 di iyi mi bu artış hiç anlamıyorum sevinmeli miyim kaldım böyleCanım yarin sen sanırım testini tekrarlayacaktin buraya da yaz sonucunu merak ediyorumİnşallah sağlıkla katlanır sağlıkla da kucağına alırsın bebeğini
Sevin sevin iki kat artsa 116 olması lazım daha da fazla artmış masaalahCanım 172 çıktı sonucum ilk 58 di iyi mi bu artış hiç anlamıyorum sevinmeli miyim kaldım böyle9. Günüm
Kan test günün ne zaman canımyazarım canım. bugün de bir test yaptım, onda da birşey çıkmadı. Yine olmadı sanırım
gayet iyi canım, düzenli şekilde artmışCanım 172 çıktı sonucum ilk 58 di iyi mi bu artış hiç anlamıyorum sevinmeli miyim kaldım böyle9. Günüm
Maşallah canım ne güzel artmış 2 katı olmadı gerekiyor diyorlarCanım 172 çıktı sonucum ilk 58 di iyi mi bu artış hiç anlamıyorum sevinmeli miyim kaldım böyle9. Günüm
pazartesi ama ilaçlar bitiyor, tekrar almayayım diye yarın kan vereceğim. Yoksa boşuna tekrar ilaç almayayımKan test günün ne zaman canım
Ben de aynı durumla gittim kuzum kan vermeye bak pozitif çıktı inş senin de öyle çıkar ilaçlarını alır gelirsin evepazartesi ama ilaçlar bitiyor, tekrar almayayım diye yarın kan vereceğim. Yoksa boşuna tekrar ilaç almayayım
Merhaba canım moralini bozma ama kaç çıktı test tam olarakKızlar benimde transferimin 9.günüydü meraktan kan verdim negatif çıktı moral olarak çok kötüyüm doktor 1 aralıkta istedi hiç yaptırmak dahi istemiyorum
Bende öyle biliyorum 3.kez transfer oldum ben bu gruplarda yüzlerce kişinin tedavi sürecine şaht oluyoruz hiç 25.gün transfer olana denkgelmedim yarın 7.günüm testm begatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemiyorum ilaçları sgk karşılamıyor ve oldukça pahalıBenim transferim adetimin 20. günü yapıldı ve ben çok geç olduğunu düşündüm adetim yakın olduğu için doktora sormuştum o da transferler adetin 17 ile 20. günleri arasında yapılır demişti