- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bilinen hiçbir sorun yok şuanda. 4.denemem. O yüzden istesem de umutlu olamıyorum. Her tedavimde sadece tek embriyo oluşuyor. O da tutmuyor. Ve ben o kadar iğne ilaca sıfırdan başlıyorum.Neden umutsuzsunuz ,ozel olmazsa sorununuz ne idi?
Gayet iyi canım değerin, yükselir o. Ben de birazdan kan vereceğimKızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl
Çok güzel bir sonuç 6ci günü icin,bak bebisin seninle ama sen onu bos yere üzüyorsun stres yaparakKızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl
Gözün aydın canimKızlar 24 kasım 5.gün embriyosu bu sabah idrar testi yaptım
Canım doktorunu da bilgilendir mutlaka hadi inş güzel haberlerle gel bişey kalmadı teste.Kızlar günaydın bu sabah kalktığımda ilk kez günlük pedimde çok küçük 1 kaç damla kadar bir leke gördüm. Rengi kırmızı veya pembe değil ama kahve gibi hatta sütlü kahve gibi açık bir koyuluk var bilmem anlatabildim mi. Miktarı da az. Bu şekilde bir leke yerleşme belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı? Çok heyecanlandım sabah sabahinşallah öyledir. Bu arada bilgi vereyim bana geçen çarşamba 4.gun embriyosu transfer edildi. Yani bu sabah transferin 8.gunu oluyor.
Kızlar benim soruma yorumu olan yok mu??Kızlar günaydın bu sabah kalktığımda ilk kez günlük pedimde çok küçük 1 kaç damla kadar bir leke gördüm. Rengi kırmızı veya pembe değil ama kahve gibi hatta sütlü kahve gibi açık bir koyuluk var bilmem anlatabildim mi. Miktarı da az. Bu şekilde bir leke yerleşme belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı? Çok heyecanlandım sabah sabahinşallah öyledir. Bu arada bilgi vereyim bana geçen çarşamba 4.gun embriyosu transfer edildi. Yani bu sabah transferin 8.gunu oluyor.
Bilemedim ki doktora söylesem mi çok azdı diye arada kaldım. Allahım ınşallah yerleşme belirtisidir bu şekilde açık kahverengi leke ile yerleşme kanaması oluyordurCanım doktorunu da bilgilendir mutlaka hadi inş güzel haberlerle gel bişey kalmadı teste.
Canım kan ver istersen sen de. İçin rahatlar en azından çünkü bence güzel çıkacak sonucunKızlar benim soruma yorumu olan yok mu??
Öyle mi diyorsunCanım kan ver istersen sen de. İçin rahatlar en azından çünkü bence güzel çıkacak sonucun
Ben de aynı öyle yaptım kendi test günümde iki gün önce yaptım ilacım bitmişti boşu boşuna almayayım diye verdim kan pozitif çıktıÖyle mi diyorsundoktorum 12.gun yap test dedi daha çok var pazartesiye. Ben ise cumartesi diye düşündüm iğne bitiyor tam test yapıp öğrenip ona göre devam ignelerimi alirim
Hadi darısı bizlereBen de aynı öyle yaptım kendi test günümde iki gün önce yaptım ilacım bitmişti boşu boşuna almayayım diye verdim kan pozitif çıktıiki gün sonra da artış için verirsin kanı
İlk testi yapınca da sonucunu doktoruna gönder canım mutlaka bilsin hadi hayırlı haberlerleHadi darısı bizlereçok sağol cevaplar için
Doktorunuza soyleyin mutlaka çünkü ilaç değişikliği yapabilirBilemedim ki doktora söylesem mi çok azdı diye arada kaldım. Allahım ınşallah yerleşme belirtisidir bu şekilde açık kahverengi leke ile yerleşme kanaması oluyordur
Canım sonucunu yaz mutlaka bekliyoruzGayet iyi canım değerin, yükselir o. Ben de birazdan kan vereceğim
Ay çok heyecanlıyım çok teşekkürler cevaplar içinBen de aynı öyle yaptım kendi test günümde iki gün önce yaptım ilacım bitmişti boşu boşuna almayayım diye verdim kan pozitif çıktıiki gün sonra da artış için verirsin kanı
Öyle mi bilmiyordum sagolun söyleyeyim mademDoktorunuza soyleyin mutlaka çünkü ilaç değişikliği yapabilir
çıkınca haber vereceğim canım. Biraz geç gittim, inşallah bugüne yetişirCanım sonucunu yaz mutlaka bekliyoruz
Canm hayrlı olsun kan verdin mi sonucun çok güzel gözüküyoKızlar 24 kasım 5.gün embriyosu bu sabah idrar testi yaptım
Teşekkür ederimCanm hayrlı olsun kan verdin mi sonucun çok güzel gözüküyo
maşaaallaaahh canım hayırlı olsun, 5.gün embriyosu muydu ?Eki Görüntüle 3169555 Kızlar dün beta hcg 16 çıkmıştı idrar testim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım böyle çıktı yükseldi sanırım 7.günüm şuanda