2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yarın benim de test günüm düzenli artış var mı diye bakılacak bir türlü düzgünce sevinemedim hep bir yanım tedirgin umarım hepimiz kalp atışına kdr sağ Salim ilerleriz
Iste bende öyle bir testlere bakip seviniyorum,rahatlıyorum sonra tekrar tedirgin oluyorum, acaba kanda cikar mi,katlanir mi,kese görünür mu...Allah'ım sen bizlere yardim et

evet benimde bugün aradılar 13 tane yumurta toplanmıştı dün 11 döllenmiş perşembe tekrar aricam dediler ve bana rahim dinlendirme verdi adet olduğunda gel dedi oyuzden çok heyecanlandım , dinlendirme çok uzun sürüyorum acaba yoksa diğer adetimde transfer ediyor

bende transfer beklıyorum canım, opu sonrası ılk adetım henuz gelmedı sonrakı adet ıle doktoruma gıdecegım sonrasında eger hersey normal ıse başlanıyor sanırım ilaçlara

bende transfer beklıyorum canım, opu sonrası ılk adetım henuz gelmedı sonrakı adet ıle doktoruma gıdecegım sonrasında eger hersey normal ıse başlanıyor sanırım ilaçlara
benim 4.denemem. Diğer denemelerim hep taze transferdi. Sadece bunda dondurulmuş transfer oldum. Bekleme süresi bana ve vücuduma iyi geldi açıkçası.

benim 4.denemem. Diğer denemelerim hep taze transferdi. Sadece bunda dondurulmuş transfer oldum. Bekleme süresi bana ve vücuduma iyi geldi açıkçası.
ınsallaahh son olsun ve saglıkla pozitif olsun canım ..
evet zeten ben opuya gırmeden once baya sancı cektım ,çoraplarımı zor gıyıyordum yanı o halde transfer olsam cok zorlanırdım sanırım

Hanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardır ben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…