Iste bende öyle bir testlere bakip seviniyorum,rahatlıyorum sonra tekrar tedirgin oluyorum, acaba kanda cikar mi,katlanir mi,kese görünür mu...Allah'ım sen bizlere yardim etYarın benim de test günüm düzenli artış var mı diye bakılacak bir türlü düzgünce sevinemedim hep bir yanım tedirgin umarım hepimiz kalp atışına kdr sağ Salim ilerleriz
Ben pcoluyum kızım ilk denemede tuttu şimdi 3 yaşında şimdi 24 kasımda tekrar transfer oldum beklemedeyimKızlar aranizda peki pco olup tüp bebekte yaptiranlar var mı
1 Aralık kan da test günüm yarin kan verince yaz mutlakaYanlis görmüyorsun canim,cok sevindimhadi inşallah hersey yolunda gider 8ci gün benimde boyle cikti,ama daha kan vermedim yarin test günüm.sen nezaman kan vericen?
1 Aralık kan da test günüm yarin kan verince yaz mutlaka
Ben de bahçecideyim.Eğer ki yumurta sayınız fazlaysa topladıkları ay yapmıyorlar. Rahim dinlendirme yapıyorlar. Ben taze transfer için uygundum ama yumurtalar büyüdükçe sayıları daha çok belli oldu ve 17 yumurta toplandı. O yüzden o ay transfer olmadı ki iyi ki olmadı o kadar ağrım vardı ki... Bu arada toplamadan sonraki süreç çok heyecanlı 1, 3 ve 5. gün arıyorlar. Embriyoların kalitesini ve ne kadarının devam ettiğini söylüyorlar. Her gün merak ediyorsun. Bahçeci genelde 5. gün embriyosunu tercih ediyor o yüzden genelde 5. günü bekliyorlar. Bazı klinikler 3.gun donduruyor
ya maşallaahh kardeş olacak desene inşallahhBen pcoluyum kızım ilk denemede tuttu şimdi 3 yaşında şimdi 24 kasımda tekrar transfer oldum beklemedeyim
bende transfer beklıyorum canım, opu sonrası ılk adetım henuz gelmedı sonrakı adet ıle doktoruma gıdecegım sonrasında eger hersey normal ıse başlanıyor sanırım ilaçlaraevet benimde bugün aradılar 13 tane yumurta toplanmıştı dün 11 döllenmiş perşembe tekrar aricam dediler ve bana rahim dinlendirme verdi adet olduğunda gel dedi oyuzden çok heyecanlandım , dinlendirme çok uzun sürüyorum acaba yoksa diğer adetimde transfer ediyor
benim 4.denemem. Diğer denemelerim hep taze transferdi. Sadece bunda dondurulmuş transfer oldum. Bekleme süresi bana ve vücuduma iyi geldi açıkçası.bende transfer beklıyorum canım, opu sonrası ılk adetım henuz gelmedı sonrakı adet ıle doktoruma gıdecegım sonrasında eger hersey normal ıse başlanıyor sanırım ilaçlara
ınsallaahh son olsun ve saglıkla pozitif olsun canım ..benim 4.denemem. Diğer denemelerim hep taze transferdi. Sadece bunda dondurulmuş transfer oldum. Bekleme süresi bana ve vücuduma iyi geldi açıkçası.
İnşallah canım.ınsallaahh son olsun ve saglıkla pozitif olsun canım ..
evet zeten ben opuya gırmeden once baya sancı cektım ,çoraplarımı zor gıyıyordum yanı o halde transfer olsam cok zorlanırdım sanırım
Rabbim kolaylık versin, sağlıkla tutunsun inşallahİyi günler kızlar kısaca kendimden bahsedeyim ilk transferimi 25 haziranda oldum ama 28 temmuzda düşük yaşadım. Eylül ayında histeroskopi oldum, yarın da hayırlısıyla 2.transferimi olacağım inşallah
Ben de merak ediyorumBugün test yapan yada veren yokmu kızlar
Güzel haberleri duymak çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin güzel AllahımBen de merak ediyorum
Sen test yapacaktın canım yapmadın mıBugün test yapan yada veren yokmu kızlar
İnşallah 5 aralık test günümya maşallaahh kardeş olacak desene inşallahh
Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallahİnşallah 5 aralık test günüm