2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardır 🙏🙏🙏 ben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı 😞😞😞 bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu 😞😞😞🙏🙏🙏🙏
Merhaba bende 24 kasım transfer oldum ve sizinle tamamen aynı durumdayım ertesi gün ağrılarım başldı halada bel ağrım karın ağrım çok şiddetli benimde 2 tane pozitif tedavim var ikiside böyle değildi odakdr umutsuzum ki test bile yapmak gelmiyo içimden sanki eminim olmadıgından

evet benimde bugün aradılar 13 tane yumurta toplanmıştı dün 11 döllenmiş perşembe tekrar aricam dediler ve bana rahim dinlendirme verdi adet olduğunda gel dedi oyuzden çok heyecanlandım , dinlendirme çok uzun sürüyorum acaba yoksa diğer adetimde transfer ediyor
Benim diğer adetimde olmuştu

Amin canım 🙏 umarım değerim katlanarak gider çrş yeniden test var. Herkes pozitif olsa keşke hepimiz aynı anda doğursak burda paylaşsak 🤗
ah keşke keşke :) ne kadar güzel olur. Allahım nasip etsin sağlıkla. ben daha bekliyorum test gününü de 9. gün yaptırırım diyordum doktorum diyor ki 12. gün yaptır. 5. gün embriyosu ben nasıl dayanayım 12. güne :)

Kızlar transferin 7. Günü kan testi sonucum 41.73🥰 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla devam eder yavrum
Çok güzel bi sonuç inşallah katlanır değerin bende 24 kasımda transfer olmuştum yarın bi idrar testi yapayım diyorum senden cesaretle erken yapmıştın sende testlerini 😁

Merhaba bugün transfer gerçekleşti doktorum 2 embriyo transfer etmek istedi ama ben 1 tane transfer ettirdim. Sizlerin nasıl oldu süreciniz? Yüzde yirmi ikiz olma ihtimali var dedi

Merhaba bugün transfer gerçekleşti doktorum 2 embriyo transfer etmek istedi ama ben 1 tane transfer ettirdim. Sizlerin nasıl oldu süreciniz? Yüzde yirmi ikiz olma ihtimali var dedi
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah ben ilk trasferimde 2 embriyo transfer olmuştum tek tutmuştu öyle olunca bu seferde 2 transfer oldum. Bazen tek embriyo lar da bölünüp ikiz olabiliyormuş hakkında hayırlısın 🙏

Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah ben ilk trasferimde 2 embriyo transfer olmuştum tek tutmuştu öyle olunca bu seferde 2 transfer oldum. Bazen tek embriyo lar da bölünüp ikiz olabiliyormuş hakkında hayırlısın 🙏
Teşekkürler sizinde hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 evet tek embriyodan da ikiz olabiliyor açıkçası gözüm korktu ilk deneme sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Çok güzel bi sonuç inşallah katlanır değerin bende 24 kasımda transfer olmuştum yarın bi idrar testi yapayım diyorum senden cesaretle erken yapmıştın sende testlerini 😁
Canım sen benden 2 gün sonra transfer olmuşsun bence yarın değil de 2 gün sonra baktır istersen 🥰 idrar testi yaptın mı? Ben orada çıkınca yaptırmak istedim 🙈

X