- 25 Mart 2015
- 117
- 92
Yakınlarıma ve ailelerimize söyledikKimse söylemedi mi daha
Kimden neden saklayayım sahibi belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakınlarıma ve ailelerimize söyledikKimse söylemedi mi daha
İnsaAllah canım bende yarın keseyi görürüm insAllahGaz problemi bende de var ama sancımda var, bende sancım olunca endişeleniyorum acaba leke felan gelir mi diye. Yarın randevum var inşallah keseyi görebilirim.
İnşallah canım, çok heyecanlıyımİnsaAllah canım bende yarın keseyi görürüm insAllah
Bendeİnşallah canım, çok heyecanlıyım
Benim de olmadıKızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
Yalnız değilimBenim de olmadı
Onu da cinsiyetle ilişkilendirenler varYalnız değilim
Nasıl yaniOnu da cinsiyetle ilişkilendirenler var
Bende de olmadiKızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
Ben söylemedim henüz kalp atışlarını duyduktan biraz hersey netlestikten sonra söylemek istiyorumKimse söylemedi mi daha
bazen beni korkutuyor değerler normalden geç gelince benimde geç döllenme sağlığına bir şey olur mu diye endişelerim varİlk oğlumda geç döllenmeydi
Kese de kalp atışı da geç görünüyor onun dışında bir fark oluşmuyor
kuzu benimde sat 30 Ocak 4 mart bat günümdü kan verdim 1.2 çıkrı 8 martta bir daha verdim 27 çıktı. Yarın bir daha vereceğim. Ama bu kadar küçük değerler olunca korkuyorumBenim sanırım geç döllenme olabilir , değerim 49.6 çıktı sat 4 Şubat
kuzu eşimin ve benim ailelerim biliyor birde iş yerinden bir kaç yakın arkadaşım insan tutamayıp heyecanını paylaşıyor işte aslında en güzeli kalp atışlarını duyana kadar söylememekYa ailelerinize söylediniz mi ? Ben anneme söyledim sağolsun, halama yengeme falan falan kaç kişiye duyulmuş
Bugün ilk kez tanıştığım birisi tebrik etti beni
kan değerlerinize baktırrdınız mı eğer demiriniz eksikse gebelikte sorun olabiliyormuşTam beni anlatmışsın, hele dün gece titredim uyurken eşime sorup duruyorum sende üşüyor msun diye yoo diyo, ısınamıyorum bir türlü .neden oluyo acaba?
benim beyaz akıntım devam ediyor sizin?Üşüme durumu bende de var sanırım normal canım arkadaşımda da olmuş bana normal dedi. Sizde de akıntı var mı, devam ediyor mu ?
sizin de mi geç döllenme olmuş acaba?Evet bugün öğrendim bata 1 gün kala. Beta 54
bazen beni geç döllenme hem korkutuyor hem üzüyor bir şey olacak değerleri neden bu kadar minicik diyeBenm erken yumurtama oldu adete 4 gün kala öğrendim ama geç yumurtlamaya takılmayın çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarmış ki arada ki farkı kapatıyorlarmış
ben de kanama yaşamadım ve benimde sağ yumurtalık daha şiş ve ağrılı. Bence kesenin sağ tarafında olma ihtimali yüksek. Cinsiyet için mi soruyorsun kuzu.?Kızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
Gebeliği öğrnmek için kan vermiştim canım Cuma günü 6 tüp kan aldılar orda vardır demi Demir diye mi geçiyo yoksa Ferritin mi?kan değerlerinize baktırrdınız mı eğer demiriniz eksikse gebelikte sorun olabiliyormuş