2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır

Benim sanırım geç döllenme olabilir , değerim 49.6 çıktı sat 4 Şubat
kuzu benimde sat 30 Ocak 4 mart bat günümdü kan verdim 1.2 çıkrı 8 martta bir daha verdim 27 çıktı. Yarın bir daha vereceğim. Ama bu kadar küçük değerler olunca korkuyorum

Ya ailelerinize söylediniz mi ? Ben anneme söyledim sağolsun, halama yengeme falan falan kaç kişiye duyulmuş
Bugün ilk kez tanıştığım birisi tebrik etti beni
kuzu eşimin ve benim ailelerim biliyor birde iş yerinden bir kaç yakın arkadaşım insan tutamayıp heyecanını paylaşıyor işte 😊 aslında en güzeli kalp atışlarını duyana kadar söylememek

Benm erken yumurtama oldu adete 4 gün kala öğrendim ama geç yumurtlamaya takılmayın çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarmış ki arada ki farkı kapatıyorlarmış 🥰☺️
bazen beni geç döllenme hem korkutuyor hem üzüyor ☹️ bir şey olacak değerleri neden bu kadar minicik diye

Kızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
ben de kanama yaşamadım ve benimde sağ yumurtalık daha şiş ve ağrılı. Bence kesenin sağ tarafında olma ihtimali yüksek. Cinsiyet için mi soruyorsun kuzu.?

X