2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
kuzu benimde sat 30 Ocak 4 mart bat günümdü kan verdim 1.2 çıkrı 8 martta bir daha verdim 27 çıktı. Yarın bir daha vereceğim. Ama bu kadar küçük değerler olunca korkuyorum
Herşey güzel ilerler umarım üzmeyelim kendimizi

Kızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
Bende de yerleşme kanaması olmadı herkeste olmaz zaten. Yada bi kadının her gebeliğinde olacak diye bişey yok. Aynı şekilde sağda şişlik ve ağrı var hatta doktor ultrasonda o kısıma bakıp gördü keseyi🙈
Ne oluyor peki cinsiyet ☺️
Sağ tarafta olursa erkekmiş güya ama tabiki sadexe bi teori

Bacım bu fiyat ne çocuğun tüm bezini, eşyalarını da eşantiyon olarak mı veriyorlarmış. Arkadaş sormuş bizim acıbademe doğum 8 veya 10 Du. Tekrar sorarım. 36 bin olunca içinde ne oluyor ki? İnternette görmüştüm ambulans lohusa şerbeti yemek falan demiş ama yine de çok pahalı
5sene once 9bindi orda simdi 10sanmiyorum. Bebegin ilk etapta.ihtiyaci olan herseyi veriyolar sen evden bisey goturmesen de oluyo. Dogum sonrasi duş aldiriyolar hatta kuafor bile geliyo. Esinle sana ozel aksam yemegi cikiyo ozel masada ozel sunumlu fln. Bunlar isin hikaye kismi tabi. Ama ilgileri de cok guzel. Anne dinlensin diye bebekle.ilgileniyolar her gun yikiyolar senle ilgilenen ozel hastabakicin oluyo hemşire disinda. Ebeler gelip eğitim veriyo surekli hatta taburcu olunca eve de geldiler. Ama bugun 36bin verilir klmi. Hayir...

Slm kizlar. Tecrubesi olanlar bana anlatabilir mi
Dun bat gunumdu. Gunduz yoruldum baya belim agridi. Aksam wcde seffaf akinti icinde kirmizi kahve akinti gelmisti. Cok tedirgin oldum. Arkadaslarim yerlesme kanamasidir onemseme dediler hep ama aklim hep orda

Anne adayları günaydın 😊 dün testim pozitif çıktı ama grev yüzünden kan veremicem bir kaç gün bulunduğum yerde özel hastanede olmadığı için beklicem mecbur😏 size birşey sormak istiyorum rahimde sürekli batma hissediyorum regli ağrısından farklı olarak ilk öğrendiğiniz haftalarda bunu yaşayanınız oldu mu normal mi acaba?

İnsallah canım inan anlayabiliyorum benim de 2 kımyasal var bundan önce Aralık ve Ocak testler de görüp 3 gün gecikmeli adet oldum birinde birin de 4 gün erken oldu yine gördüm testte pozitif tutunma asamasında tutunmadi iste
Kan verdim canım. Umarım güzel haberler gelir 😍

Anne adayları günaydın 😊 dün testim pozitif çıktı ama grev yüzünden kan veremicem bir kaç gün bulunduğum yerde özel hastanede olmadığı için beklicem mecbur😏 size birşey sormak istiyorum rahimde sürekli batma hissediyorum regli ağrısından farklı olarak ilk öğrendiğiniz haftalarda bunu yaşayanınız oldu mu normal mi acaba?
Hastaneni ara cnm bazı hastanelerde drlar varmış.kan vermek için

Slm kizlar. Tecrubesi olanlar bana anlatabilir mi
Dun bat gunumdu. Gunduz yoruldum baya belim agridi. Aksam wcde seffaf akinti icinde kirmizi kahve akinti gelmisti. Cok tedirgin oldum. Arkadaslarim yerlesme kanamasidir onemseme dediler hep ama aklim hep orda
Bende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor
Ağrılar normalmiş canım çok şiddetli olmadığı sürece gönlünü ferah tut bugün ben de doktorun istediği kan tahlillerini vereyim diye gittim aile hekimine kan almadilar

X