Ayy öyleyse çok iyi. Ben ne zaman hastaneye gitsem onu hesaplamaya çalışıyorumBenm erken yumurtama oldu adete 4 gün kala öğrendim ama geç yumurtlamaya takılmayın çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarmış ki arada ki farkı kapatıyorlarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy öyleyse çok iyi. Ben ne zaman hastaneye gitsem onu hesaplamaya çalışıyorumBenm erken yumurtama oldu adete 4 gün kala öğrendim ama geç yumurtlamaya takılmayın çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarmış ki arada ki farkı kapatıyorlarmış
Sizin beta değeriniz kaçtırAyy öyleyse çok iyi. Ben ne zaman hastaneye gitsem onu hesaplamaya çalışıyorum
Keseyi gördüm ben hayırlısıyla kalp atışını perşembe günü duyacağım nasip olursaSiz keseyi haftaya görürsünüz hayırlısı ile
İçini ferah tut hesaplamalara takılma cnm önemli olan değerinin katlanması inşallahAyy öyleyse çok iyi. Ben ne zaman hastaneye gitsem onu hesaplamaya çalışıyorum
Çok güzel maşallah maşallahKeseyi gördüm ben hayırlısıyla kalp atışını perşembe günü duyacağım nasip olursa
Darısı bekleyen herkese inşallahÇok güzel maşallah maşallah
AminnDarısı bekleyen herkese inşallah
Canım agrin falan varmı ya bende hiç yok gaz ve idrara sıkışıklık haricinde ne.mide bulantısı ne uyku ara ara basım dönüyor sadece ya sorun yoktur dimiKeseyi gördüm ben hayırlısıyla kalp atışını perşembe günü duyacağım nasip olursa
Canım al bendende o kadar ya unutuyorum hamile olduğumu acaba bişey mi oldu diyorum ama normalmiş yani bazılarının gebelikleri belirtisiz geçermişCanım agrin falan varmı ya bende hiç yok gaz ve idrara sıkışıklık haricinde ne.mide bulantısı ne uyku ara ara basım dönüyor sadece ya sorun yoktur dimi
Kimse söylemedi mi dahaYa ailelerinize söylediniz mi ? Ben anneme söyledim sağolsun, halama yengeme falan falan kaç kişiye duyulmuş
Bugün ilk kez tanıştığım birisi tebrik etti beni
Bende diyorum gebelik sonlandi da haberim mi yokCanım al bendende o kadar ya unutuyorum hamile olduğumu acaba bişey mi oldu diyorum ama normalmiş yani bazılarının gebelikleri belirtisiz geçermiş
Normal rutin ev işi falan yapiyosun dimiCanım al bendende o kadar ya unutuyorum hamile olduğumu acaba bişey mi oldu diyorum ama normalmiş yani bazılarının gebelikleri belirtisiz geçermiş
Bacım bu fiyat ne çocuğun tüm bezini, eşyalarını da eşantiyon olarak mı veriyorlarmış. Arkadaş sormuş bizim acıbademe doğum 8 veya 10 Du. Tekrar sorarım. 36 bin olunca içinde ne oluyor ki? İnternette görmüştüm ambulans lohusa şerbeti yemek falan demiş ama yine de çok pahalıAcibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar
Gaz problemi bende de var ama sancımda var, bende sancım olunca endişeleniyorum acaba leke felan gelir mi diye. Yarın randevum var inşallah keseyi görebilirim.Kızlar gebelik nasıl gidiyo bende çok gaz oluyo yemek yedikten sonra karnım şişiyor ısınınca geciyo gaz problemi bide ağrım falan yok kaşık agrisida yok Allah'a şükür sizde nasıl ağrım olmayınca acaba diyorum bi sorunmu var gebeliğim devam etmiyormu yarın doktor çağırdı bakalım
Bende söylemedim ailelere, kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyorum. İnşallah yakın zamanda nasip olurKimse söylemedi mi daha
Bende söyledim herkes biliyorKimse söylemedi mi daha
Ay Allah korusun insanın aklına hep kötü şeyler geliyorBende diyorum gebelik sonlandi da haberim mi yok
Tabi tabi yapıyorum marketten pazardan poşetleri taşıyorum falan çok şükürNormal rutin ev işi falan yapiyosun dimi
Han o gaz ben şişkinlikKızlar gebelik nasıl gidiyo bende çok gaz oluyo yemek yedikten sonra karnım şişiyor ısınınca geciyo gaz problemi bide ağrım falan yok kaşık agrisida yok Allah'a şükür sizde nasıl ağrım olmayınca acaba diyorum bi sorunmu var gebeliğim devam etmiyormu yarın doktor çağırdı bakalım