- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 26
Benim sanırım geç döllenme olabilir , değerim 49.6 çıktı sat 4 ŞubatTopiğimizde geç döllenme yaşayan var mı? Varsa hikayenizi öğrenebilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sanırım geç döllenme olabilir , değerim 49.6 çıktı sat 4 ŞubatTopiğimizde geç döllenme yaşayan var mı? Varsa hikayenizi öğrenebilir miyim?
Regli günüm yaklaştı o yüzden mi acaba dedimBeni de çok korkuttu o ağrılar önce Ekim anneleri sonra doktorum çok normal aşırı dayanılmıcak kadar olmadığı sürece dedi. Kendini sıcak tut azalıyor. bugün 5+0 hala biraz üşüyünce ağrı oluyor.
Üşüme durumu bende de var sanırım normal canım arkadaşımda da olmuş bana normal dedi. Sizde de akıntı var mı, devam ediyor mu ?Tam beni anlatmışsın, hele dün gece titredim uyurken eşime sorup duruyorum sende üşüyor msun diye yoo diyo, ısınamıyorum bir türlü .neden oluyo acaba?
hadi inşşh hepimizin yüzü gülsün inşallahAyy benimde SAT 9 Şubat Demek benimde haftaya gözükür kese
azaldı bende ama devam ediyrÜşüme durumu bende de var sanırım normal canım arkadaşımda da olmuş bana normal dedi. Sizde de akıntı var mı, devam ediyor mu ?
Aynen bende ve bu durum aşırı sinir yapıyor bende sürekli uykusuzum sankiKızlar yaaa bende de mesela uykuya meyil olayı hiç yok 5+1 im şu an uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum gündüz de uykum geliyo ama dalamıyorum bi türlü bunu yaşayan var mı? Ayrıca evet bende de üşüme var.
Merhaba. Ne zaman yumurtlamıştınız acabaMerhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz aranıza kısmetse ben de kasım annesiyim Çarşamba’ keseyi görmeye çağırdı doktorum sat tarihim 9 Şubat hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bütün hastanelerde mi grev yoksa isteyen doktorlar mi yapıyorMerhaba, ben de idrar testinde yeni öğrendim. Kan tahlili için de grev var, perşembe günü giderim artık. İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz bir doktor, anlaştığınız bir hastane veya doğum paketi var mı acaba?
Hayırlı olsun beta baktırdiniz mi ?Ben de geldim inşallah
SAT: 15.02.2022
Öyle sanırımOy masallah en tecrübeli annemiz sensin sanirim
İlk oğlumda geç döllenmeydiTopiğimizde geç döllenme yaşayan var mı? Varsa hikayenizi öğrenebilir miyim?
Merhaba 17 Şubat ile 19 Şubat arasıMerhaba. Ne zaman yumurtlamıştınız acaba
Ebet baya geç döllenme olmuş canım benimde sat 4 Şubat 5 gün önce 1330 çıktı şuan dahada yükselmiştirBenim sanırım geç döllenme olabilir , değerim 49.6 çıktı sat 4 Şubat
Evet bugün öğrendim bata 1 gün kala. Beta 54Hayırlı olsun beta baktırdiniz mi ?
Benimde 1 ve 2 Mart. Betam 67 çıktı bugün. Sat 17 martMerhaba 17 Şubat ile 19 Şubat arası
Siz keseyi haftaya görürsünüz hayırlısı ileEbet baya geç döllenme olmuş canım benimde sat 4 Şubat 5 gün önce 1330 çıktı şuan dahada yükselmiştir
Benm erken yumurtama oldu adete 4 gün kala öğrendim ama geç yumurtlamaya takılmayın çünkü bebişler o kadar hızlı büyüyorlarmış ki arada ki farkı kapatıyorlarmışBenimde 1 ve 2 Mart. Betam 67 çıktı bugün. Sat 17 mart